View Full Version : Завършването!!!
Iliqn4eto
02-24-2006, 19:29
Здравейте на всички :) знам ,че тук повечето от преобладаващите са тийнове на по 12-15 години ,но въпреки това реших да пусна тази тема,с надеждата ,че има и други завършващи тази година..
Значи ето и въпросите ми 1.във вашето училище имате ли държавни изпити и ако е Да по какво?
2.ще се готвите ли за кандидатстване и по какво и къде ;)
3.вече доста хора са си накупували рокли,та въпроса ми към вас е -Вие избрахте ли си модел,закупихте ли си я,за колко ,цвят модел или ще е изненада.. имате ли си дама/кавалер ..общо взето опишете с няколко думи подготовката,треската за баала,колко близки ,роднини ще каните ..
4.На коя дата ще е самото събитие :)
5.Вълнувате ли се от всичко това? :-k знаете ли какво Ви очаква след това ..?
Ще се радвам да получа някой отговор
А и също така тук може да се вклучат вече завършили и да обяснят как при тях е минало ,снимки и т.н :)
мисля ,че това е един незабравим миг от живота Ни :)
1-da imam durjavni izpiti i ne samo tova izpita mi e lesen 6te go zema za ima nqma 3 4asa ina4e izpitite sa mi na kum 30 ureda ot bqlata tehnika
2-nqma da kandidatstvam ako 6te kandidatstvam 6te e sled 13-ti klas
3-treska za bal li ? hahahahahaha http://torrents.linkos.bg/pic/smilies/laugh.gifdrehi imam odavna as poprincip sum si po4itatel na oficialnite i osobeno na elegantnite drehi.tva s kaneneto ne go shvanah 6to treba da kanq nqkoi te sami 6te si doidat ...
4-26.04 mi e datata
5-da se vulnuvam ? da be da drun drun 6te pina nqkolko wiskita 6te hapna 6te posedq v nqkolko striptis bara i posle 6te hodq na rabota sled okolo 2 dena istreznqvane :-D
radva6 li se 4e ti pisah :smt110
Iliqn4eto
02-25-2006, 17:45
Korn__ ай 10х за отговора ::)ти бе единственият ,който отговори :) а на екскурзия ще ходите ли :)някъде и къде за колко \:D/
az veche si kupih roklq ,jylta i obuvki ,sega se chudq za pricheskata ,ekskurziq do Turciq za nqkolko dni ,po tochno za edna sedmica .. bala e na 22 mai ;)
a za uchene nemam namerenie,mama i tati zashto sa ;)
Moqt bal veche mina. Ne beshe taka kakto si go predstavqh, no ne beshe i pylna tragediq. Dyrjavni izpiti tuk nqma, a samo SAT, za da vlezesh v kolej. Mnogo zle.....No z atqh se iska dosta podgotovka.
Nqmashe treska predi bala. Izbrah si roklq, ushiha mi q i prepraviha syvsem navreme...beshe mnogo krasiva, ne moga da q opisha tochno. Beshe cherna s mnogo nejna i krasiva broderiq...abe....super beshe....Kavaleryt mi beshe slqpa sreshta. Mani mani....skarah se s pyrvia kavaler 4 dni predi bala, i imah edin svoboen bilet i edna priqtelka reshi da me "iznenada"....Izpolzvah go samo da pravi snimki....Ne se napihm mnogo...kakvo taino vnesohme izpihme...posle otidohme na kupon v endo latino zavedenie...da, ama samo cherno underground puskaha....ne mojesh i da se natantzuvash kato horata....tragediq beshe i si napravihme chastno parti s edni priqteli sled tova...
Vqrno e, che bala e nepovtorimo prejivqvane, no samo zashtoto edin pyt e 24 mai 2006-ta naprimer. Poluchavat se kyde kyde po-gotini kuponi....
ayy bala be neshto veliko..qki spomeni ,spomnqm si kraq na mart bqh 94kg,a za samiq bal stanah 71kg,super qko nali:)175 sm sim visoka;)i spechelih nagrada za nai-rqzko otslabvane:)imah cherna roklq,za da izglejdam oshte po slabichka ,ludi tanci,napivki zabivki:)ekskurziq na Borovec za 4 dni:)beshe dobre i tam:)probvah se da ucha,ma ne me prieha i sega rabotq:)hubavi spomeni imam ot minaliq 21.05 ;)
f0`shiZzle
02-27-2006, 22:45
1.Nem,nqma.
2.Da,s matematika,BG
3.Rano e oshte,as sym lesen.1 kostum i sym fitka.Nikva treska ne me goni.Em ima edno momi4e ot moq klas det uj ma e rezervirala.Na bala shte pokanq blizki rodnini za 30 min i da mi sa mahat ot glavata:)
4. 23.05
5. Vulnuvam se..silno kazano,po skoro mi e lubopitno kakvo shte e samoto useshtane na bala.Sled tova....ako znaeh...
P.S Radvash li:)?