View Full Version : Vasheto mnenie po vuprosa
Vuprosa koito shte vi zadam sled malko e za momichetata, taka i za momchetata. Celuvate li se s gadjeto si navun, pred vsichki hora? Spored men celuvaneto e neshto samo mejdu dvamata vlubeni, ne mislia che vsichki naokolo triabva da vijdat kak niakoi se celuva. Tova spored men e dosta lichno i intimno mejdu dvoikata i kakto kazah ostanalite ne sa dlujni da gi gledat. Ako niakoi iska da se celuva(imam predvid taka strastno, s ezik) to togava da otidat niakude kudeto ima po-malko hora, ili niama izobshto. Predstavete si vie si sedite na niakoi restorant ili kudeto bilo, i do vas ima dvoika koiato ne spira da se celuva. Men lichno tova ne mi haresva.
Neznam tova za celuvaneto si e lichno moe mnenie, taka che molia bez nikakvi kritiki. Vseki si ima sobstveno mnenie i az si izkazah moeto. Vie kak mislite po vuprosa?
Aide sq da izlizash s polovinkata si i vse da se gledate umno i da si govorite za "jivota ot neshtata" ..i ako sluchaino ti se priiska da go celunesh da hodite do toaletnata na nqkoe zavedenie li :shock:
Ani_girl
02-25-2006, 06:09
XAXAXAXXA za6to da ne se celuvam s gadjeto mi kato na nqkoi ne mu iznasq da si hvashta putq ne e dlujen nqkoi si da ziqpa kak se celuvame kato iskam da si go celuvam 6te si go celuvam kakvo mi PUKA OT DRUGITE ?kakuv e smisala da se kriem po uglite i da se celuvame xaxaxaxxaxaxaxaxa! :-D
SaMo_DiVa
02-25-2006, 08:46
kogato sam s gadjeto mi ,vaob6te ne vijdam okolnite :smt007 i si go celuvam ,kogato i kadeto mi se priiska :smt008 ..to ako zapo4na i s razni nepoznati da se saobrazqvm...malee..a otnosno tova,4e celuvkata bila ne6to intimno..moeto mnenie e ,4e tq e na4in da pokaje6 4uvstvata si kam dadeniq 4ovek i v tova nqma ni6to lo6o.az li4no mnogo se kefq,kogato vidq vlubeni dvoiki da se celuvat..super mili4ko e! \:D/
На мен специално не ми прави впечатление,нито ми пречи по някакъв начин.Но пък на мен ми е малко страно да се целувам с 'любимия' пред много хора... някво сконфузно ми е.. :roll:
Аз си хващам гаджета с единствената цел да се целуваме така че всички да ни гледат и да се дразнят и да отварят теми... :lol:
SaMo_DiVa
02-25-2006, 09:20
Аз си хващам гаджета с единствената цел да се целуваме така че всички да ни гледат и да се дразнят и да отварят теми... :lol:
i tova e edinstvenata pri4ina ?? 8-[ dosta stranno
аз не се притеснявам да целувам гаджето си на публични места,не мисля,че има нещо лошо или срамно.Е,да ,тъпо е когато някои се целуват постоянно ,но ако не е толкова много,какво лошо има?!
i tova e edinstvenata pri4ina ?? 8-[ dosta stranno
Ми щот нали съм си комплексар и затва... :mrgreen:
cskamoni4ka
02-25-2006, 09:27
Ее ти пък се изказа като някаква бабички защото само те коментират така младите :) Недей така де какво лощо има да се целуваш с гаджето пред други хора,какво ти пука?Те ако искат да те гледат!Това е начин да покажеш чувствата си на човека до теб!За какво трябва да се криете!Та нали ако не се целувате на публични места все едно си седнал с приятел някъде и си лафите!Замисли се малко човече! :lol:
Стига с тая завист,бе хора...Започнахте да се държите като изкукалите пенсионерки,които а си пипнал гаджето,а са те изкарали млолетна курва.
Като си намериш някой,който да обичаш и който да те привлича до безумие,ела и ми напиши пак,че всеки път като искаш да се целунете,ще бягате на тъмно и закрито и празно.Това е просто смешно,а не проява на възпитание и съобразяване с околните.Пък и никой не ви кара да се изяждате,да хвърчат плюнки и езици,това можете да го оставите за вкъщи.Целувайте си се на воля и да не ви пука.
teenkopele
02-25-2006, 09:51
аз не се притеснявам да целувам гаджето си на публични места,не мисля,че има нещо лошо или срамно...
..и аз така мисля. :)
sexy_macka
02-25-2006, 09:52
p4elata_brumze Пуснато на: 25.02.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sherry написа:
аз не се притеснявам да целувам гаджето си на публични места,не мисля,че има нещо лошо или срамно...
..и аз така мисля.
Napulno sm suglasna s tqh ;)
IKisseDAGirL
02-25-2006, 09:57
Ее ти пък се изказа като някаква бабички защото само те коментират така младите :) Недей така де какво лощо има да се целуваш с гаджето пред други хора,какво ти пука?Те ако искат да те гледат!Това е начин да покажеш чувствата си на човека до теб!За какво трябва да се криете!Та нали ако не се целувате на публични места все едно си седнал с приятел някъде и си лафите!Замисли се малко човече! :lol:
:D :D :D