View Full Version : Възможно забременяване.
Въпроса ми е следния.Правих секс с аверката си и в началото го вакрах 2-3 пъти без презерватив.След това си продължих с презерватив.Възможно ли е да пипне синдрома 9 месеца ,тъй като знам че дори и да няма еакулация,по членът излиза течност и понякога малки количества сперма.
stressassassin
02-26-2006, 15:06
от тая течност не се забременява а пък и ако си го вкарал 2-3 пъти едва ли изобщо се е отделила
nesravnima
02-26-2006, 15:16
Дааа, може. :smt021
И от вятъра покрай казарма може! :smt021
California
02-26-2006, 15:41
от тая течност не се забременява
Забременява се!
Но има много малка вероятност, така че не се шашкай...
Няма място за притеснение..
stressassassin
02-26-2006, 16:05
Забременява се!
Не, не се забременява.
Nqkfa Mrafka ei taka!
02-26-2006, 16:25
Въпроса ми е следния.Правих секс с аверката си и в началото го вакрах 2-3 пъти без презерватив.След това си продължих с презерватив.Възможно ли е да пипне синдрома 9 месеца ,тъй като знам че дори и да няма еакулация,по членът излиза течност и понякога малки количества сперма.
Ako sled tvoite 20-sekundi sex sa q minali sedemte djudjeta 1000% bratle :smt004 :smt007 8)
Naprotiv zabremenqva se ot otdelenata predi eqkulaciq semenna technost.
No pru teb niama miasto za pritesnenie.
No ako iskash da si po spokoen i ne sa minali poveche ot 72 chasa, otivash v aptekata, kupuvash POSTINOR i i gi gavash.
awe postinora da ne sa vi bonboni bez zahar ts taka gi galtate tova sa opasni hap4eta ma kat nqma drugo za spe6na kontracepciq kvo 6a pravi6 osven da gi galtaj :)
California
02-26-2006, 16:47
Забременява се!
Не, не се забременява.
Мисля, че е излишно да споря...
favor_91
02-26-2006, 19:49
veroqtnostta e malka no vse pak q ima :lol: :mrgreen: :evil:
Бати форума, вий повече ме объркахте отколкото ми помогнахте :-D Кефите ме :) Мерси все пак за отговорите.
Пич и при мен се случи същото почти преди месец и не бяхме сигурни с момичето ми дали е бременна но днес и дойде и ми падна камък от сърцето :)
stressassassin
02-27-2006, 01:00
[quote=stressassassin]от тая течност не се забременява
Забременява се!
Не, не се забременява.
ами като е излишно не пиши нищо и си гледай кефа
някой има ли още нещо да добави?
nikitooo
02-28-2006, 19:06
някой има ли още нещо да добави?
az! a na taq California .... kato widish sluchai nqkoi da zabremenee ot 3 pyti wkarano...bez izprazwane...ela da mi se obadish..daje edno LS !
Не е забременяла, с което темата се изчерпва.