View Full Version : problem li e?
Na 13 sym momiche , gadjeto mi e na 24 i go prawihme bez prezerwatiw i toi swyrshi w men obache mi kaza che nqma nishto da stane i az sym spokoino sega.Ottogawa minaha 7 sedmici i ne mi e doshlo da kaja li na nashite?
SEXtreme
02-27-2006, 13:15
7 седмици?! И нямаш цикъл?! О, мила, или си бременна или имаш някакъв проблем. И В ДВАТА СЛУЧАЯ Е ЛОШО! Иди на генеколог или кажи на ваще!
kak da ida na ginekolok kato maika se poznawa s lichnata lekarka... nemoga i da im kaja..shte me ubie !
И аз да бях и аз щях да те убия!!!1 :evil: Приятеля ти е педофил...а ти явно нямаш достатъчно акъл.... За Бога та ти си дете!!! Потресена съм....както и да е...
Не е задължително да ходиш при личната лекарка... Трябват ти около 10 лв. хващаш се и отиваш на частен гинеколог.... Ох, не ми се мисли ако си беременна... И как можеш да издържиш 7 седмици...хаха ти или се габаркаш с нас или си наистина много наивна.... Марш на лекар!!! :smt013
И аз да бях и аз щях да те убия!!!1 :evil: Приятеля ти е педофил...а ти явно нямаш достатъчно акъл.... За Бога та ти си дете!!! Потресена съм....както и да е...
Не е задължително да ходиш при личната лекарка... Трябват ти около 10 лв. хващаш се и отиваш на частен гинеколог.... Ох, не ми се мисли ако си беременна... И как можеш да издържиш 7 седмици...хаха ти или се габаркаш с нас или си наистина много наивна.... Марш на лекар!!! :smt013
nqmam pari :( :( :( :( a i me e strah da prawq abort ako sym bremenna
Ела при мене ще шибам 2 пъти и щи дам 10 лева :)
malchoto_f
02-27-2006, 13:34
ppppffffffffff mi ne znae6 li 4e taka se zabremenqva!!!!!!!!!!!!!!??????????????? kato pravi6 ne6to se ogramotqvai predvaritelno pone!!!!!!!!!! [-X
ne iskam da te depresiram, a po-skoro ti davam savet.!!!!!!!
nai-dobre govori s va6te, za6toto te mogat da ti pomognat.!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!:
a i o6te ne6to- ne smqta6 li 4e 24 e mn golqm za dete kato teb!!!!!! ot men zapomni 4e ti si mu prosto za uprajnenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tova e gre6ka
aide i da se opravq6 :wink:
Говориш с приятеля ти....оф...ти... не разбираш ли че говорим за наистина СЕРИОЗНО нещо???? Или...хм...абе приятна бременност ти пожелавам...
(Според мен само се намораш на приказки)
ПП: Побъркани лапета....мислите си че е смешно да си говоите за такива неща....дано един ден ти се стовари на главата та да те видим тогава....!!!
SEXtreme
02-27-2006, 13:38
ох, мале.....ужас! Много лошо! Е, добре - ти си тъпа и наивна, ама той поне не се ли сети за презерватив?!
izobshto twa ne e shega ;(:(:( Mnogo sym pritesnena obache me e strah ot wsichko .. priqtelq mi toku shto mi kaza che kasa s men! NE znam kakwo da prawq ... otchaqna sym a maika e tolkowa konserwatiwna sigurno shte me prebie a za tatko da ne goworim!
[dataworm]
02-27-2006, 13:40
В най-добрия случай може би ще е хубаво да вземеш от новото противозачатъчно ТЪПОТИН ДУО.
]В най-добрия случай може би ще е хубаво да вземеш от новото противозачатъчно ТЪПОТИН ДУО.3
kakwo e towa? kajete mi otchaqna sym... molq wi pishete po temata ne me uprekwaite... bedna sym!
глупаво момиченце...
как може да те е страх от вашите точно в тоя момент? как така те е страх от аборт? ти въобще осъзнаваш ли че си БРЕМЕННА
имаш живот в тебе
това е нещо което инфатилния ти мозък не може да разбере! затова слушай внимателно!
отиваш на лекар. ако си бременна(което е очебръкно) казваш на вашите, защото това е най-добрия начин да разберат(повярвай не е приятно да разберат от съседа или някой друг)
НЕ ЧАКАЙ! прави го веднага!
ne moga hora razberete me :(:(:(:(;(;(;( strah me e ot wsichko a i winagi sym iskala da imam sestriche ili bratche... a towa shte go wyzpriema kato takowa...strah me e ot wsichko...ot jiwota... ;(:(
[dataworm]
02-27-2006, 14:04
Върви направи една свирка на баща си та барем от 10000000000 сперматозоида един да ти влезне в главата и да оплоди иначе бедния ти мозък !!
ne moga hora razberete me :(:(:(:(;(;(;( strah me e ot wsichko a i winagi sym iskala da imam sestriche ili bratche... a towa shte go wyzpriema kato takowa...strah me e ot wsichko...ot jiwota... ;(:(
проста ама маса проста :) те вашите скоро ще разберат така или иначе! ;) приятна бременност :)
awe baby kaji mi samo ot kade si i kade po to4no jivee6 ta da se sre6tnem i da mi pokaje6 tvoq "priqtel" da pometa kvartala s nego ne se 6eguvam samo mi kaji i 6te doida s 30 4oveka i ste go razpanem na stalba pred vas :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :smt066 :smt067 :smt068
Абе то станало вече, какво сте се развикали всички...Ти тест правила ли си си, туй е най-лесното (струва към 3 лв)? Толкова ли нямаш някоя приятелка, която да ти даде 10-20лв на заем да идеш на лекар? И да кажа, на този който спомена за ПОСТИНОР ДУО, че той се взима до 72 часа след акта....тцтцтц
malchoto_f
02-27-2006, 14:42
za6to si misli6 4e roditelite ti sa nai-golemite ti vragova!!!??? naprotiv- v na4aloto 6te se stresnat i moje da ti se skarat, no posle 6te ti pomognat. v interes na istinata na tozi etap ot jivota ti te sa EDINSTVENITE koito MOGAT da ti pomognat. drugiqt takav e priqtelqt ti, no toi te e zarqzal taka 4e.........
ne se strqskai ot tova 4e mama 6te ti se skara, ili 6te ti se sardi- tq iska nai-dobroto za teb i v kakvato i da e situaciq 6te zastane na tvoq strana.
aide 4ao i ti jelaq uspeh i se nadqvam da postapi6 po nai- RAZUMNIQ NA4IN
Svetlana_Pei4eva
02-27-2006, 14:42
abe momi4ence ti ne si dobre!Po-dobre govori s roditelite ti nikoi drug osven tqh nqma da ti pomogne!i kvi sa teq tupi izkazvaniq ot roda na "strah me e" kato ne mislite s glavite si 6te si surbate poparata!da se beshe ogramotila malko predi da po4nesh da pravish tolkova seriozno neshto kato sexa zashtoto vse pak si na 13,oshte si dete!Uspeh vse pak!
mi az si naprawih test 2 sedmici sled towa zashtoto priqtelq mi dade pari i toi izleze polojitelen obache priqtelqt mi kaza che shtom e polojitelen ne sym bremenna i da ne se pritesnqwam i che ako e bil otricatelen togawa imalo mqsto za malko pritesnenie! :shock:
Голямо момче си, за да пишеш тук с женски никове и да ебаваш хората толкова безстилно.
Svetlana_Pei4eva
02-27-2006, 14:50
mi az si naprawih test 2 sedmici sled towa zashtoto priqtelq mi dade pari i toi izleze polojitelen obache priqtelqt mi kaza che shtom e polojitelen ne sym bremenna i da ne se pritesnqwam i che ako e bil otricatelen togawa imalo mqsto za malko pritesnenie! :shock:
BOJEEEEEEEEEEEEEE tvoq priqtel nema mozak za 5 stotinki!!!!!!!e bravo 13godishno momi4e bremenno tc tc tc tc!na kade otiva tozi svqt....az na 13 oshte igraesh na kukli
Голямо момче си, за да пишеш тук с женски никове и да ебаваш хората толкова безстилно.
Blagodarq ti trognata sym! :x
Veche razbrahme che momicheto e typo i naivno razbrahme i che toq kretenqga pedofila e nqkakyv bolen mozyk syveta mi e OBYRNI SE KYM RODITELITE SI sled kato mojesh da si otvorish krakata mojesh da poemesh posledstviqta za tova taka che ... v sluchaq oniq nqma da ti pomogne vzimai merki na vreme i kaji na vashte makar che to ... vremeto baq si e minalo veche aide deistvai MAMA i Tati dr spasenie nqma!!!!!!!
Не мога да разбера, защо правиш секс при това без кондом, като си нямаш никаква представа за последствията след това.Сега трябва да се изправиш пред ваще и да им кажеш, това е варианта
Успех !!!
Боже господи и положителен тест, направо вече съм като гръмната. То на самият тест си пише...Е наистина единственото, което ти остава е да кажеш на мама и тате, защото аборт се прави до 12-тата седмица. Действай, нямаш време за протакване, колкото по-рано, толкова по-добре!
П.С. и да кажеш какво е станало
ей, дечица прости, някой да ми обясни какво значи "ваще"...
Имала ли си досега цикъл? Щото познавам една дето баш на 13 години и дойде за сефте, та ако си нямала още цикъл недей бра грижа. А ако си бременна още по-добре, ще може да ходиш на бала на дъщеря си (или сина си) и същевременно да си им съученичка! Кеф, нали? :-({|=
SEXtreme
02-27-2006, 16:52
така...Мила, най-добре ПЪРВО си вземи тест. Ако се окаже, че си бременна иди при личната си лекарка - тя няма право да казва на ваще. Разбираемо е, че те е страх да им кажеш, но задължително кажи на някоя приятелка, защото това е нещо, през което не бива да минаваш сама - ПОВЯРВАЙ МИ!!!
Xei Momichence nai prostoto koeto mojesh da napravish v momenta e da otidesh do aptekata i da si kupish nai efikasnia test za Bremennost
7 sdmici sa dosta vreme i veroitnsita za brenennost e dosta golima takache ne se motai a purvo napravi tova i za po sigyrno si vzemi 2 testa i to ot razlichni marki
Бедна си ти ... Стига си лъгъЛ хората . Като неможеш си купиш хапчета за 9 кинта що ползваш нет за 35 ???
California
02-27-2006, 18:02
Е, ако не го беше написал/а тва, можеше и да ти повярвам...
Айде стига сте базикали с такива неща, щото някой ден ще ви се случи и тогава ще ви питам пак дали ви е забавно!
И все пак, ако е истина това-първо нямам думи за безумната ти постъпка и второ единствените които могат да ти помогнат сега са родителите ти!
А оня "приятеля ти" дай Боже майка ти и баща ти да го осъдят!
Няма не мога! Т'ва не е, като да кажеш, че пушеш примерно. Абсолютно те разбирам, просто друг вариант няма!!! Тука няма искам не искам отивай, докато не е късно!!!!!
Отначало се хванах,признавам си!Но когато прочетох какви абсурди си изредил/а ,много ясно,че се ебаваш.Тъпо.
Аз пък се чудя, как изобщо има такива хора, които се базикат с такова нещо направо се отвращавам, мога да им пожелая само да им се случи, та да разберат, че с такова нещо шега не бива...То тоя форум май се използва само за ебавки..
favor_91
02-27-2006, 20:48
macko nqma6 drug izbor- ti4ai pri lekarq ili kazvai na va6te nema drugo...6to se otnasq do problema BREMENNA SI #-o
Svetlana_Pei4eva
02-27-2006, 21:41
dano ne se okaje 4e nqkoi si pravo gadni shegi4ki,zashtoto tova sa mnogo seriozni temi i ne biva da se "bazikate" s tova!
kat niamash pari i te e strah she si kandilkash bebcheto ...
si4ko vutre i tfa tam \:D/
BOJE GOSPODI,DANO SE 6EGYVA6 DETE!!!!!ISKRENNO SE NADQVAM DA SE 6EGYVA6 KAK TAKA 6E SI GO VUZPRIEME6 KATO BRAT4E ILI SESTRI4E-MI TFA E DETE BE MALEE... :smt009 TVOETO BUDE6TO DETE NA 13....MI TI ZNAE6 LI 4E I DA GO RODI6 MOJE DA IMA BEZBROI YSLOJNENIQ I DAJE DA STIGNE6 DO RAJDANE,KOETO XI4 NE E PREPORU4ITELNO VA6ITE KAKVO?! NQMA LI PAK DA RABERAT...ZA6TO PRAVI6 NEBEZOPASEN SEX-NE KAZVAM NI6TO ZA GODINITE TE NQMAT ZNA4ENIE..MA ZA KFO PRAVI6 SEX TOLKOVA NEYKA...:(( A TOQ KFO DA NE MISLI6 4E TE OBI4A...TCTCTTCTCTC XODI VEDNAGA NA LEKAR ILI PONE SI KUPI TEST ZA BREMMENOST ZA DA SI SIGURNA-NE SA SKUPI-KUPUVA6 I SYTRINTA SPAZVA6 INSTRUKCIITE...AKO MOJE6 DA 4ETE6...YSPEX
евала на момчето/момичето за супер добрата ебавка..
Ami da si mislila na vreme!Tova e mn tapo da pravi6 sex na 13 i to s nqkoi na 24!Nz no tozi s koito si go pravila qvno e izklu4itelno tap!Da ne izpolzva prezervativ!A predstavi si ti lepne nqkoq bolest a?Samo zaradi ediniq pat da strada6 cql jivot!!! :smt018
nikitooo
02-28-2006, 21:13
f0r3v3r]евала на момчето/момичето за супер добрата ебавка..
uhahahaha mersiii :D
Край на този фарс.
т. 11.