View Full Version : NEOPITEN v sexa
confused.....f........
02-27-2006, 15:33
ima edno mom4e koeto mn mn mn me obi4a. az sa6to si go haresvam. hodim ot 2 meseca i sam malko pritesnena. vse nqkoga 6te stignem do sexa, a toi mai do sega ne e spal s momi4e........ /da uto4nq az sam na 18 a toi na 20/ ne e zadrasten v nikakav slu4ai no e malko sramejliv. pritesnqvam se ot tova 4e kogato stignem do sexa i ako ne se polu4i 6te stane mn konfuzna situaziq, i nai-ve4e ot tova 4e moje bi 6te se otdrapna i 4uvstvata mi 6te ohladneqt. a ne go iskam za6toto toi e mn milo mom4e. prosto ne iskam da go naranqvam. razbira se ako se polu4i to togava nqma da ima problem, no sam dosta skipti4na otnosno tova.................... :-k :-k :-k :smt022
Kogato dvama naistina mnogo se xaresvat i jelaiat to togava prirotat si znae rabotata vajnoto jelanieto da idva i ot dvamata
Ima golima veroiatnost pri purvia put neshtata da ne stanat ili da ne se xaresat i ot dvamata partniri zashtoto purvi put moje i da e svurzan s nepriatni yseshtani no vajnoto v takava sityacia da ne se otdrypvat dvamata a da si pogovoriat da se yspokoita i otpusnat i togava vsichko shte e nared
nqma_zna4enie
02-27-2006, 17:03
kogato az go pravih za purvi put su6to ne se polu4i mn dobre.No vse pak e vajno 4e dvamata mn se obi4atei.ako ne se polu4i i ako stignete do 2-ri put ne6tat moje da opravqt.
P.S. pone taka stana smene uspeh :D :mrgreen: :D
Master_88
02-27-2006, 17:39
Да отблъснеш партньора си защото е неопитен в секса е доста простовато
confused.....f........
02-27-2006, 18:35
znam 4e e tapo i to4no ot tova se pritesnqvam- za6toto ako stane nqkoi gaf az iskam ili ne 6te se otdrapna, za6toto ve4e nqma da e sa6toto vatre v men.....
и къв е смисъла на целата тема.. аз кфо мога напрая ?!..
favor_91
02-27-2006, 19:40
hm...podskaji mu 4e 6te doide vremeto za sexa puk toi 6te si napravi smetka i vsi4ko 6te e OK :) \:D/
ima edno mom4e koeto mn mn mn me obi4a. az sa6to si go haresvam. hodim ot 2 meseca i sam malko pritesnena. vse nqkoga 6te stignem do sexa, a toi mai do sega ne e spal s momi4e........ /da uto4nq az sam na 18 a toi na 20/ ne e zadrasten v nikakav slu4ai no e malko sramejliv. pritesnqvam se ot tova 4e kogato stignem do sexa i ako ne se polu4i 6te stane mn konfuzna situaziq, i nai-ve4e ot tova 4e moje bi 6te se otdrapna i 4uvstvata mi 6te ohladneqt. a ne go iskam za6toto toi e mn milo mom4e. prosto ne iskam da go naranqvam. razbira se ako se polu4i to togava nqma da ima problem, no sam dosta skipti4na otnosno tova.................... :-k :-k :-k :smt022 Я по-добре залягай над читанките.
Започвайте с подмятане, натискане и когато го видиш да се веди над теб и вече вътре в теб, направи някаква съвършенствено екстазена физиономия и го остави да свърши. След втория път опита ще дойде в полза. Късмет
sexy_macka
02-28-2006, 07:54
DA otblusnesh partniora/partiorkata si zaradi SEXa ili neshto sfurzano s nego e syper GLUPAVO...ta...nali ne si s nego zaradi SEX...tova za men e nai-malko nujnoto v edna vruska... a ako nqkoi den priqtelqt mi sksua s men zaradi enshto sfuzano sus SEXa lichno as bih se radvala,zashtoto za men tova ne oznachava che me e obichal tolkova mn kolkoto kazva,a tochno obratnoto....
ima edno mom4e koeto mn mn mn me obi4a. az sa6to si go haresvam. hodim ot 2 meseca i sam malko pritesnena. vse nqkoga 6te stignem do sexa, a toi mai do sega ne e spal s momi4e........ /da uto4nq az sam na 18 a toi na 20/ ne e zadrasten v nikakav slu4ai no e malko sramejliv. pritesnqvam se ot tova 4e kogato stignem do sexa i ako ne se polu4i 6te stane mn konfuzna situaziq, i nai-ve4e ot tova 4e moje bi 6te se otdrapna i 4uvstvata mi 6te ohladneqt. a ne go iskam za6toto toi e mn milo mom4e. prosto ne iskam da go naranqvam. razbira se ako se polu4i to togava nqma da ima problem, no sam dosta skipti4na otnosno tova.................... :-k :-k :-k :smt022
ae tva e palna laja mom4e 20 god devsteveno.
thEClown
02-28-2006, 14:38
Дам доста простовато да му биеш шута заради едното ебане .Ако е добър с теб и тйи те обича и ти него и той те кефи и ти него какъв е проблема.Няма ненаучени след 3тия ,4тия път.А и имаш шанса да го научиш да прави секс точно какъвто на теб ти е необходим и както на теб ти харесва.Ако му биеш шута ще те накълна едно хубаво.!!
confused.....f........
02-28-2006, 17:16
pritesnqvam se to4no ot tova- 4e ne znam kak 6te stane- dali az 6te go predrazpoloja kakto trqbva, dali toi 6te se 4uvstva dobre, dali nqma i az i toi da opletem koncte. ne kazvam 4e 6te go zareja zaradi ediniq sex. NIKOGA ne sam bila s maj zaradi sexa i nqma i da bada. prosto se trevoja za nas, za na6ata vrazka......
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-28-2006, 19:52
ne mislq 4e ako se obi4ate tova 6te popre4i na 4uvstvata vi Obi4aite se