View Full Version : Moderated by W.I.M.:Харесвам я, но ме чувства приятел
Влюбен съм в едно момиче от 3 години,но тя не ми дава шанс,неме обича като гадже за нея съм и братче.Обичам я с цялото си сърце,обичам да се усмихва,обичам да ме гледа с кафевите си очи,обичам когато ме гушка и целува(като брат),обичам всичко в нея обичам я както до сега не съм обичал.Подарявах и рози,подаръци-даже за Св.Валентин и купих един мечок колкото нея,а тя се развика.Кажеъте какво да права да я спечеля.
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
emi sajelqvam no shtom pravish vsi4ko za neq i tq te obicha samo kato priqtel .. ne vijdam da imash nqkakav shans ..
kato i podari mechoka se razwika ? w kuw smisul se razwika ?
tva malko preli4a na reklamata na fanta hahahahahya
emi 6tom ti e kazala 4e te obi4a kato brat togava se postaraq da prestava6 da q obi4a6 za6toto tova 6te narani i dvamavi
ps:
ot li4en opit i kasmet :D
teenkopele
02-27-2006, 21:05
За съжаление не винаги любовта е споделена.:(
По това, което чета, разбирам,че си направил всичко възможно да й покажеш чувствата си... :o
Колкото и трудно и невъзможно да звучи, примири се с това, което се случва- да не отговаря на чувствата ти.
Споко, има и други момичета. :)
Успех. :wink:
Жените понякога обичат да бъдат разбирани, а не притискани. Сигурно имате общи теми ако сте такива добри приятели. Почни да се интересуваш от това, което и тя (било то дори за музика която мразиш, примерно)... Заведи я на диско, на някое купонче, трябва обстановката да е по-фешън, даже ако е замаяна от алкохол още по-добре :) (но не баш пияна да се хвърли и на баща си де...)
Успех, батенце. При теб са три години, при мен е една седмица... да де, историята е малко по-различна...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=31109