View Full Version : svurshvane vutre
gostenka
02-27-2006, 21:12
priqtno li e da svurshat v teb?
Razticha li se....i ako go otmiq ima li shans po-kusno da ime nepriqtno capane :)
ps.za pritesnenite - sus seriozen priqtel i na hapcheta sam...pitam zashtoto oshte ne sme predminali psihologicheskata bariera da svurshva v men
не знам как е при момичетата... ама за момчетата това е раят -> да свършват в момичетата си :)
Нечовешко удоволствие.
Тогава ако ще е викане - няма кога иначе!
nesravnima
02-27-2006, 22:50
не знам как е при момичетата... ама за момчетата това е раят -> да свършват в момичетата си :)
За момичето самото действие не е нещо специално, но повечето (поне с които съм говорила) изпитват удоволствие от това, че са доставили удоволствие на момчето.
Razticha li se....i ako go otmiq ima li shans po-kusno da ime nepriqtno capane
Излиза малко течност, но за цапане след това... особено след измиване - не.
pitam zashtoto oshte ne sme predminali psihologicheskata bariera da svurshva v menНе се притеснявай! :wink:
`Death`Whore`
02-28-2006, 09:56
Aз лично течността не я усещам, но е приятно да усещаш пулсациите на члена му.
Razticha li se....i ako go otmiq ima li shans po-kusno da ime nepriqtno capane
Веднаха щом застана във вертикално положение, се разтича. Малко гадничко, но после ако се изпишкаш и измиеш, няма проблем.
pitam zashtoto oshte ne sme predminali psihologicheskata bariera da svurshva v men
И аз имах такава и все още предпочитам отвън, но започнах да свиквам и да ми харесва.
Вчера за сефте свърших в приятелката си и няма такъв кеф (и за мен и за нея).
П.С.> И все пак понеже е пълно с 13-18 годишни тук да предупредя - без глупости, за вас са капутите! [-X :twisted: :-({|=
Svetlana_Pei4eva
02-28-2006, 12:02
govorila sum si s priqtelqt mi na tazi tema i toi tvardi 4e kato svurshva v men izpitva neveroqtno udovolstvie.za men li4no ne e ni6to osobeno no mi e gotino kogato vijdam 4e priqtelqt mi e dovolen!no tva bi trqbvalo da se pravi samo kogato si siguren v 4oveka do sebe si a ne nqkvi pikliovci na po 12-13 godini koito ne znaqt nishto za sexa zashtoto si e opasna rabota!zatova po-dobre izpolzvaite prezervativ
От гледна мъжка гледна точка също бих казал, че е приятно. Особено ако партньорите свършват едновременно.
Ако е в дупето става малко омазано, но какво пък толкова, нали за удоволствието го правим.
Да готино е, но сто пъти по-хубаво е в устата.Иначе наистина докато се празниш и той пулсира е готино, и за двамата, но аз като момче повече ме кефи в устата :)
да в устата става готино е,ама дали на момичето ще и хареса?Приятелката ми ми прави свирка в колата ми,но преди да станем гаджета е правила още на двама свирка,но не е гълтала на тях и като се изпразних в устата и тя не каза нищо,а погълна всичко,после я попитах как е и тя каза,че и харесва.После все там свършвах,явно няма нищо на против.Не отричам фразата за свършване в п**** и там е адско удоволствие.
Neznam kak e v klitor ama v gaz me kefi :D
kris4eto
03-01-2006, 17:20
Удоволствието за мъжа е огромно,не само като физи4ески акт,но и психи4ески.С това ти го караш да се 4увства единствен и неповторим,да не говорим за доверието което му оказваш.При някои жени също носи много голямо удоволствие,зависи си от 4овека и как се настроиш за това изживяване!
favor_91
03-01-2006, 18:22
znam ot priqteli 4e tova dostavqlo udovolstvie i na 2 ta pola :-D
sega 6a mine golqmata i dulga ruka na cenzorata!!!a ot men da znaete 'СВЕТА Е ОЦЕЛЯЛ ЩОТО СЕ Е ЕБАЛ'i kato svar6i udovolstvieto i doide mukata(ako ne ste blagorazumni)az s udovolstvie 6te stana kum i 6te pomogna s kvoto moga