View Full Version : Piercing studio?
Molq za 1 suvet4e :roll: :?:Obru6tam se kum tezi ot vas s opit stava na vupros za Sofia ..v koe studio e nai dobre da si napravq piercing na pupa,kude se namira i orientirova4na cena(ako e vuzmojno) blagodarq predvaritelno i sujalqvam :oops: ako ne e za tuk temeta, pregledah drugite i ne vidqh ni6to otnasq6to se za studia :D
Triphouse на Патриарха (пряката след Sabotage),цанета май беше 20 лв за пробиването и 10-15 обицата,нещо такова.Доста добре работят според мене :)
az se probih na vitoshka v studio mania
не, ако искаш наистина добро отнощение и качествен пиърсинг- отиди точно там- Трипхауз и питай за Руди
мястото се намира в първата пряка вляво като тръгнеш от Кабината към 5те кьошета
Swinkenhoffer
11-17-2006, 20:49
не, ако искаш наистина добро отнощение и качествен пиърсинг- отиди точно там- Трипхауз и питай за Руди
мястото се намира в първата пряка вляво като тръгнеш от Кабината към 5те кьошета
Руди > All
факт!
NaDuFcHe
11-17-2006, 20:49
Mi az si dupchih i ezika i pupa v visan ili tam kakto se kazvashe na mariq luiza..naistina toq dte me dupcheshe izpi 3 biri pred men ama nito mi se vuzpali neshto nito me boleshe nito zgafi..i v obshti linii sum dovolna
Руди > All
факт!
Подкрепям.
Държа да отбележа, че мацката от На Тъмно е некадърна!
Ами май на Витошка съм мяркала.
i'm so excited!
11-18-2006, 08:22
моника, на графа, с/у пазарчето.
мания, витошка, до пицария 'уго'
lunnoto_momi4e
11-18-2006, 12:29
Ami nai-dobre v bolnicata-za tam i 4te dupki si gi pravih :wink:
i'm so excited!
11-19-2006, 08:55
Ami nai-dobre v bolnicata-za tam i 4te dupki si gi pravih :wink:
кура ми янко.
никви болници, никви лекари.
има си хора, които се занимават специално с това. а и аз лично не бих позволила на някой, който няма достатъчно пиърсинги по себе , да ме дупчи.
ABSOLUTme
11-20-2006, 14:13
Руди > All
факт!
Подкрепям.
pitai ti za Rudi i da vidi6 kak 6te ostane6 bez piusring pod ezika ](*,)
az su6to sum si dup4ila vs dupki v Triphouse,no durja da otbeleja,4e si gi pravih pri MIRO..imah,taka da se kaje,nepriqten incident s Rudi..iskah da si smenq obicata pod ezika(bqh s takiva,kakvio slagat na vejdite,s forma ma polumesec i na krai6tata s vint4eta-6tangi4ki...i iskah da si sloja halka)..samo 4e 6tifta na halkata be6e kude kude po-debel i toi mi maha starata obica i ruga ruga ruga brat4e novata..ebasi bolkata,kato mi piersinga prez samiq ezik ne me bolq tolkova posle.. :evil:
kakto i da e de,skusa mi se cipata i posle pak se dup4ih na su6toto mqsto(samo 4e toq put pri Miro) :twisted:
taa mn sum dovolna ot Miro,mn e kaduren,mn dobri4uk,turpeliv i tn :oops:
aide uspeh(na kogoto i da popadne6 :lol: )
i'm so excited!
11-20-2006, 20:30
и мене миро адски много ме кефи, правил ми е 2 или 3 пиърсинга, и всички те бяха просто перфектни и освен че изглеждаха мнооооооого добре, много бързо зарастнаха, абе никакви оплаквания нямам към него, аадски добрия пиърсист
Руди > All
факт!
Подкрепям.
ot kade zn 4e mackata ot Na Tamno e nekadarna?dup4ila li si se tam??????????????????????????mn si e dobre!!!az tam se dup4i6 i s1m mnnnnnn dovolna :!:
lunnoto_momi4e
01-04-2007, 11:00
Ами мен този който ме дупчи имаше сума си обеци по ушите и на езика имаше,така че не мога да се оплача-там си слагах и на пъпа обицата и 6-те дупки по ушите и нямам проблеми
hora maniata ne moga da q namerq ili po skoro nz koq ot vs na vsqkude ima picarii nikude ne pi6e picariq ugo namerih extrim nqkakvi bezimenni oba4e mania nqma i tfa si e :lol: :lol: :lol: su6ty taka namerih na vito6ka nomer 45 studio oba4e be6e zatvoreno i nikude ne pi6e MANIA :D
kat4enceto
07-12-2008, 23:09
руди рлзззззз бягаи при него
Jamalska
07-13-2008, 08:55
руди рлзззззз бягаи при него
:grin: Boot ме зариби;)
отиди в Трипхауз ам аз имам оттам 2 дупки на езика и на веждата та ..сега мисля да си дупча пъпа ама ме е страх..Искам да питам какво е усещането ?
отиди в Трипхауз ам аз имам оттам 2 дупки на езика и на веждата та ..сега мисля да си дупча пъпа ама ме е страх..Искам да питам какво е усещането ?
а това че темата е от 3 години... :? :?
guinessgirl
06-13-2009, 07:26
руди е по-готин от миро. [-(
moni12592
11-19-2012, 17:42
Може ли някой да препоръча студио за пиърсинг, в което да дупчат под 18 години!!
На тъмно. Трябват ти 16 само. Е, зависи де, ако искаш генитален или пиърс по зърната, чакаш да направиш 18.
heartshapedbox
11-20-2012, 15:31
Не препоръчвам На Тъмно, не са добри.
Е, не са добри ама правят на 16 годишни.
heartshapedbox
11-22-2012, 19:40
Права си :Д