Влез

View Full Version : За или против досадните форумни игри?

[dataworm]
02-28-2006, 20:03
За или против досадните форумни игри?
"Подари нещо на другия"
"Какво мислиш за предишния"
"Игра на асоциации" #-o :shock:
"Подписи и аватари"
"Какво би направил на човека преди теб"#-o :shock:
"Кое от двете избирате"#-o :shock:
"Кажи обичам те на непознат"
"Какво мислиш за предишния"
и още куп други от сорта на "подаръци" и други лигавщини...

Въпроса е ясен.

machoka
02-28-2006, 20:12
Темите се изтриват периодично, има си специален раздел, няма причина да се спират. Ако ти пречат, не ги четеш, елементарно е и дори ти би се досетил.

[dataworm]
02-28-2006, 20:13
Темите се изтриват периодично, има си специален раздел, няма причина да се спират. Ако ти пречат, не ги четеш, елементарно е и дори ти би се досетил.
Става въпрос просто да видя на колко им се харесват и на колко не.

Master_88
02-28-2006, 20:40
Не ме кефят - респективно не влизам в тях не ги чета и не ги коментирам

ProstoAz
02-28-2006, 20:52
"Против" съм, но какво да се прави...радват им се хората! :?

IdontGiveaFuck
02-28-2006, 21:07
Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
Разделът фън фън и пак фън си е точно за игрички...да разпуснеш след тежкия ден и да си полафиш с приятели.
А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?

Винаги съм била за игрите и ще продължавам да бъда !

Eleonora
03-01-2006, 07:55
Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
Разделът фън фън и пак фън си е точно за игрички...да разпуснеш след тежкия ден и да си полафиш с приятели.
А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?

Винаги съм била за игрите и ще продължавам да бъда !По-добро мнение не съм чела,друго няма какво да кажа.И аз съм ЗА :-D

teenkopele
03-01-2006, 20:47
[b]Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?...[b]

Аз съм на същото мнение. :wink:

ЗА!

HereTodayGoneToHell
03-01-2006, 21:38
Против! Мозъците на горките тиинове са достатъчно задръстени с глупости, за да използват и последните си мегабайти за такива простотии :lol:

Death^Forever
03-02-2006, 11:07
Може би съм повече против, въпреки че също поствам там, но има неща, които адски много ме дразнят...Като например темата "Какво мислите за предишния?"...Всичко там е флууд, всеки повтаря едно и също "пекана, сладурка, мацка, пич", а ми се струва, че някои дори не могат да се обосноват, просто искат да чуят същото за себе си, това е глупаво...Има доста банални теми от рода на писмото, което трябва да изпратиш, за да не ти се случи нещастие...
Наистина, повечето пишат там само, за да трупат мнения, но иначе мога да приема, че е разделът, в който уж трябва малко да релаксираш и да се забавляваш...
Самата аз се опитвам да си налагам някакви граници или ако пиша нещо там - да не флуудя...
Може би трябва да има някакви ограничения в този раздел, темите, в които много се флууди да се заключват или нещо такова, защото иначе това фън се превръща в съкс...

MaLka SLaDka InTriGa
03-02-2006, 11:11

Винаги съм била за игрите и ще продължавам да бъда ! ЗА!!!

DarkSanctuary
03-02-2006, 14:31
Не ме кефят - респективно не влизам в тях не ги чета и не ги коментирам

midnight...
03-02-2006, 15:26
аз съм за, защото просто ми е кеф да си флуудя ако това може да се нарече флууд, а и след това както казаха преди мен след 50-тата страница се трият темите и се пуска нова.все пак раздела е фън :idea: :mrgreen:

ProstoAz
03-03-2006, 15:18
Този раздел "Фън, фън и пак фън" преди далеч не беше това, което е сега и беше също толкова посещаван и харесван от юзърите. Представете си ТОГАВА как само една тема "Лексикон" се превърна в "ябълката на раздора"... :shock: А сега колко къде къде по-безсмислени теми има?
Не казвам, че всички теми трябва да са сериозни, но явно на някои хора мненията им за ФЪН просто много се различават... :roll:

Devilsplaymate
03-03-2006, 17:05
Еми аз съм ЗА форумните игри . Няма лошо да има такива теми , стига да не се повтарят по 1000 пъти в различни раздели от 'любимите' ни гости .

TheMaggie
03-15-2006, 13:27

Винаги съм била за
игрите и ще продължавам да бъда !По-добро мнение не съм чела,друго няма какво да кажа.И аз съм ЗА :-D
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AvLee_
03-15-2006, 15:53
Против съм ест.!
Ама като има хора,които ги кефи.Според мен това не е нито забвано,нито разпускащо...а е един вид затъпяващо и флудърско.
"Кефиш ме"
"мацка" и т.н. и то казани от непознати хахха мноо забавно няма що ...както и безброй мнения които могат да бъдат на лично :-k Като искате чат има си Mirc, ICQ, Skype :wink:

WILD__BOY
03-22-2006, 23:20
Че аз зарад тях влизам. Умрял съм да споделям сексуални или любовни проблеми тук. Влизам за кирията и забавлението и тея игри са част от него.

Utopia
03-23-2006, 15:32
нямате ли си гадже да си играете, че с форумни игри се занимавате

xOtkiSsSs
03-23-2006, 17:42
ми аз пък съм си ЗА, на който не му харесват просто на не влиза да ги чете :::

lainagovna
03-23-2006, 19:25
za

i'm so excited!
03-23-2006, 22:11
тва е най-тъпия, флуудърски и олигофренски раздел в тоя форум :-D

gorskata_feja
03-24-2006, 16:36
Може би съм повече против, въпреки че също поствам там, но има неща, които адски много ме дразнят...Като например темата "Какво мислите за предишния?"...Всичко там е флууд, всеки повтаря едно и също "пекана, сладурка, мацка, пич", а ми се струва, че някои дори не могат да се обосноват, просто искат да чуят същото за себе си, това е глупаво...Има доста банални теми от рода на писмото, което трябва да изпратиш, за да не ти се случи нещастие...
Наистина, повечето пишат там само, за да трупат мнения, но иначе мога да приема, че е разделът, в който уж трябва малко да релаксираш и да се забавляваш...
Самата аз се опитвам да си налагам някакви граници или ако пиша нещо там - да не флуудя...
Може би трябва да има някакви ограничения в този раздел, темите, в които много се флууди да се заключват или нещо такова, защото иначе това фън се превръща в съкс...

i az taka :)

ledenata_kralicA
04-18-2006, 21:27
на мен ми харесват игричките-пък и наистина-не ти харесват-не ги четеш въпросните теми
а и аз съм си дтенце,умирам си за подобни неща

ycMuBkaTa
04-20-2006, 16:26
За съм :!:
Не ми пречат темите, понякога и аз пиша и чета там, ей така за фън. На който не му харесва да не влиза в тях и готово :!:

Abs0lut3_Sl1m
04-22-2006, 10:41
Мен ме радват само аватарите и асоциациите.Другите са бози пълни!

djigi
04-22-2006, 11:30
Как така на колко хора им харесвало и на колко не тези игри.... то си е напълно ясно! Който играе му харесва, който не го прави - не му допада, простичко е! Аз съм напълно "ЗА". xOtkiSsSs, добре си го е казал/а.... като толкова се дразните не ги четете. То да беше флууда само там, аз до сега не съм видяла една тема от две страници и всички мнения да са абсолютно сериозни и по темата....

the_o.c_girl
05-08-2006, 14:06
[b]Не виждам сега какво ви пречат темите ?Преди казвахте,че хората пишещи вътре трупат само мнения.Хубаво сега като игричките станат по 50 страници се трият...!Не може да се оправдавате с това,а?И затова ви пречели?
А ако ги няма игрите к'во ?Ще пишете само сериозни мнения в темите,без 'някакво забавление' ?Как ли пък не ?...[b]

Аз съм на същото мнение. :wink:

ЗА!

machoka
05-08-2006, 22:51
Мисля, че темата се изчерпа. .

Като не ви харесва - не посещавайте раздела Фън и това е. И аз съм против тях, но въпреки всичко теми игри ще има и винаги ще има.. и за напред.

Повече писане по темата е излишно.

Приятен ден желая.

MonnyMonsterr
03-18-2015, 21:39
За онези, които играят това не са досадни игри а напротив - забавни са. За мен лично също са забавни. На който не му харесват може спокойно да не влиза в подобни теми. Мисля, че не е никакъв проблем, пък и няма как да имаме едно мнение за всичко.