View Full Version : как си учите уроците
е въпросът е ясен.как си учите уроците -дали ви остава време или ги претупвате,или наистина ги учите така че като ви изпитат да знаете за 6?....
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-28-2006, 20:26
mi az si u4a kato izvadq nai vajnoto ot uroka v tetradkata i go 4eta i taka zapomnqm samo tva deto trq a ne da se ma4a da u4a nekfi tapotii
teenkopele
02-28-2006, 20:32
Пищови и писане на домашни е при мен!
Не уча. :lol: :lol: :lol:
Master_88
02-28-2006, 20:42
Немога да кажа че уча така че като ме изпитат да зная за 6 или пък да знам всичко
lainagovna
02-28-2006, 20:44
и при мен но без домашните. по добре да пиша във форума не мислите ли?
Emmm 4estno kazano hi4 ne u4a samo v daskalo kakvoto shvana i tva e ama pak ne izkarvam lo6i :)
teenkopele
02-28-2006, 20:57
и при мен но без домашните. по добре да пиша във форума не мислите ли?
По-добре е. :wink:
f0`shiZzle
02-28-2006, 21:18
em kiriqta e kat si nau4ish da te izpitat,ili da si nau4ish kogato znaesh 4e shte te izpitat.Ina4e da u4ish seki pyt nqkakvi pulni prostotii..zabravi.estestveno ako ne ti e interesno,ama tez himiq,biologiq sa pulni prostotii,za kvo gi u4im ne znam.
miloto_girl_4e
02-28-2006, 21:27
ми.. уча само,ако съм сигурна,че ще ме изпитват.. иначе не :mrgreen:
пиша домашни,ако не ме мързи :wink:
как уча ли...като чета уроците :lol: :lol:
as da u4a ? da be da http://torrents.linkos.bg/pic/smilies/laugh.gifhahahaha ne sum u4il ot godini ve4e i pak se spravqm
главното е да слушаш в час! най-лесно така се учи :) после вкъщи само ако има някакви термини или дати да помниш. нищо друго :)
Не уча. :lol: :lol: :lol: :!:
IdontGiveaFuck
02-28-2006, 22:41
Честно казано по повечето предмети уча рядко.Математика,химия,физ ка,география,биология...вси чко това е преписване.Изобщо не уча.Обаче обичам литературата и историята и при тях гледам по-честичко да съм си научила хубавко.
Общо взето зависи за кой предмет става дума и дали изобщо ми се учи :)
mariella_17
03-01-2006, 16:19
malko me marzi da pi6a doma6ni, taka 4e tva rqdko se slu4va
urocite si gi pro4itam ot tetradkata glavno nqkolko pati kolkoto da ostane ne6to v glavata mi i ot u4ebnika mn rqdko samo sko imam svobodno vreme v izli6ak
Loshotia
03-01-2006, 17:29
Ми уча както се учи - чета и после разказвам. Това по разказвателните, иначе по езиците с писане на думи и домашни. Математика и физика отчасти - с решаване на задачи
chestra_f
03-01-2006, 17:39
Ми уча както се учи - чета и после разказвам. Това по разказвателните, иначе по езиците с писане на думи и домашни. Математика и физика отчасти - с решаване на задачи
i bravo i az taka
as da u4a ? da be da http://torrents.linkos.bg/pic/smilies/laugh.gifhahahaha ne sum u4il ot godini ve4e i pak se spravqm
Абе като не учите идиотили искате да станете а.Да не е за 6 ма поне ги учете от обща колтура.Аз ги знам почти за 6.Освен по скапаната Физика и при смотаната ми учителка.
Jamalska
03-01-2006, 18:49
зависи по какво...по физика и химия пиша формули по малко..пиша домашни...иначе чета...честно казано се радвам да уча...поне за обща култура а и системното учене ме кефи повече от момента в който има контролно или изпит и тряа науча 10 урока на веднъж...а винаги го има тоя момент..наще са супер зли и не дават да се преписва...
midnight...
03-01-2006, 19:49
аз уча само по география и история
другите предмети - преписване му е майката
cvety_i_bebeto
03-01-2006, 19:57
az u4a za polovin 4as po 7 predmeta...dosta pretupvam ne6tata,no sam nogo pametliva...i vinagi imam 6!!!
Death^Forever
03-02-2006, 06:01
Ако съм изпитана въобще не си играя да уча или пък чета уроците през кривия макарон...Но в противен случай уча както трябва, не искам да си развалям успеха и по другите предмети...
tainstvenata
03-03-2006, 18:33
malko me marzi da pi6a doma6ni, taka 4e tva rqdko se slu4va
urocite si gi pro4itam ot tetradkata glavno nqkolko pati kolkoto da ostane ne6to v glavata mi i ot u4ebnika mn rqdko samo sko imam svobodno vreme v izli6ak
to4no taka :P :)
Juicy_Lucy
03-03-2006, 18:50
mii..kogato re6a da u4a ili gi pro4itam po nqkolko pyti i gi zapomnqm..ili ako e ne6to gadni4ko go 4eta i si go povtarqm i taka :-D
Ами ако ми остане време вкъщи си прочитам урока 1-2 пъти (рядкост). Иначе в междучасията...
Ама не мога да кажа, че си знам уроците перфектно де... Просто си е чест късмет, че съм една от почти отличните ученички :roll:
SweeTy_Mi6i
03-04-2006, 19:30
ami predi mnogo xybavo gi y4ix sq samo po nqkoi predmeti y4a i to ne tolkova zadylbo4eno.I nai-interesnoto e 4e pak si iskarvam ocenkite i to dosta dobri \:D/
obi4anata
03-11-2006, 08:36
mi az ne si pravq truda da u4a kvoto go znam go znam kvoto ne ne
Системата е следната в нашите училища прекрасни:
Учиш както те искат - нямаш време за нищо друго(са завис каде учиш)
Неучиш кой знае колко ама поне ти остава време и за други неша.
Така седят нещата за средностатистическия ученик.
WILD__BOY
03-11-2006, 08:52
Системата е следната в нашите училища прекрасни:
Учиш както те искат - нямаш време за нищо друго(са завис каде учиш)
Неучиш кой знае колко ама поне ти остава време и за други неша.
Така седят нещата за средностатистическия ученик.
аз
:D az pod4ertavam nai vajnoto i posle go 4eta i kvoto zapomnia,a ako triabva da me izpitvat u4a zdrave 6toto vse pak ne sma v koe da e u4ili6te
angel4eto_666
03-13-2006, 19:30
Very Happy az pod4ertavam nai vajnoto i posle go 4eta i kvoto zapomnia,a ako triabva da me izpitvat u4a zdrave 6toto vse pak ne sma v koe da e u4ili6te i az sam taka
favor_91
03-14-2006, 08:48
ami kak ...de da znam i as prosto go 4eta i go zapomnqm a na kontrolni i t.n. si prava pi6tov razbira se :)
Ne ucha samo si podgotviam pishtovite :lol:
KOi vuobshte obicha da ychi?!V moq klas da ima 2-3 koito ne si pravqt pi6tovi!te ot moito daskalo y4itelite kato vidqt 4e sme s pi6tovi samo ni poglejdat stranno,no ne ni namalqt ocenkite posle!pravqt se 4e ni6to ne skivat :wink: !ima samo edna pacha deto ako ni vidi napravo imam chuvstvoto che 6te ni izkormi ama...tia e leko stari4ka i ni6tone vijda ponqkoga :twisted:
Мюнхен 98
03-01-2015, 10:17
по 2 минути на предмет....математиката я изпуснах от 5 клас и никога не съм учил по нея щот е скукаааа.....вече пета година не съм барал учебник по тоя тъп предмет.Аз искам 3 в дипломата,не ми трябва повече