View Full Version : Какви момчета харесват момичетата обратното? (външен вид)
ок,става въпрос само за ваншния вид
момичета,какви момчета харесвате?
момчета,вас ви знам какво харесвате,ама пишете и вие :D
Бате да разбирам ли, че и аз трябва да отговарям какви момчета харесвам на външен вид?! Сори, ама нещо не ме радва таз идея! Предпочитам момичета да си харесвам...
Бате да разбирам ли, че и аз трябва да отговарям какви момчета харесвам на външен вид?! Сори, ама нещо не ме радва таз идея! Предпочитам момичета да си харесвам...
MiLiNkOtO^
03-01-2006, 19:07
Vseki put razli4no za men viziqta e neshto nezna4imo... haresvam umni muje s golemi ambicii :smt008
sexy_macka
03-01-2006, 19:18
As puk iskm ot momcheto do men samo da me obicha i da e chesten s men...vunshniqt vid pochti ne e ot znachenie za men...Ako me obicha i ne e chak tolkova hubav,tova nqma da me spre po nikakuf nachin da buda s nego(ako i as go obichm i durja na nego de) ;)
rusalkata_
03-01-2006, 19:24
външният вид не е от толкова голямо значение,въпреки че когато не познаваш един човек първо гледаш това.не мога да кажа какъв тип момчета харесвам,защото всеки път е различно!понякой път сама се учудвам от себе си! :lol: :-D
chestra_f
03-01-2006, 19:43
umen mil hubav vse pak polojenie da me uvajava men i mnenieto mi :!: kolko malko a
hodil sam s mnogo qki momi4eta :oops: i sam se obedil,4e ne e samo do vanshniq vid [-X
midnight...
03-01-2006, 19:54
не мисля че за мен външния вид е от толкова голямо значение, ако не си пасваме в характерите каква е ползата :shock:
sladkoto_Eli
03-02-2006, 07:54
mi moge bi da ima prili4en vun6en vid, no tova ne e tolkova vajno.Vajnoto za men e da e s 4uvstvo za xumor i da me razbira :wink:
za mene e po vajno da me podkrepq,i da mu imama doverie,a vun6niq vig e na posledno mqsto,na purvo vinadi e haraktera
PRECIOUS^f
03-02-2006, 09:30
Visoki,s hybavo atleti4no tqlo,simpati4ni,s qka pri4eska,da se obli4at stilno,a ne da ne im pyka s kakvi drehi izlizat po centara,za6toto gi ima i takiva :mrgreen:,s 4yvstvo za hymor i inteligentni-za men tova e idelanoto mom4e :!:
TheMaggie
03-02-2006, 09:46
Razli4no.Kakto se kazva:"Liubovta e sliapa." :wink:A puk i po-vajna e du6ata,ne vanshniq vid.
Jamalska
03-02-2006, 09:53
хм ако е смао до въшния вид...все различно почти де ама основно се заглеждам по смъкнати,тъмнокоси,тъмноок и,слаби малко мургави и дет да се смеят често
white_chik
03-02-2006, 10:06
As puk iskm ot momcheto do men samo da me obicha i da e chesten s men...vunshniqt vid pochti ne e ot znachenie za men...Ako me obicha i ne e chak tolkova hubav,tova nqma da me spre po nikakuf nachin da buda s nego(ako i as go obichm i durja na nego de) ;)
suglasna sum.Edinstvenata mi pretenciq kum vun6niq vid e mom4eto da ne e debelo id a ima gotin zadnik
CVETELLINA
03-02-2006, 10:36
външният вид не е от толкова голямо значение,въпреки че когато не познаваш един човек първо гледаш това.не мога да кажа какъв тип момчета харесвам,защото всеки път е различно!понякой път сама се учудвам от себе си! :lol: :-D съгласна съм !и аз съм така
:wink: :wink:
addictedtou
03-02-2006, 13:02
Zavisi ot haraktera.. ako mi dopadne nqma znachenie vynshniq vid..
MaLka SLaDka InTriGa
03-02-2006, 13:04
външният вид не е от толкова голямо значение,въпреки че когато не познаваш един човек първо гледаш това.не мога да кажа какъв тип момчета харесвам,защото всеки път е различно!понякой път сама се учудвам от себе си! :lol: :-D съгласна съм !и аз съм така
:wink: :wink: me 2 :)
shalqlqlqlq
03-02-2006, 13:16
Абе, как можете да изсипете толкова глупости на едно място, нито една от вас, подрастващите, не гледа така наречената душевна красота, всички гледат да е готин, да го раздава гъзар, за да се покажат пред приятелките си, които въсщност ги имат за съпернички и така нататък! Жената трябва да е много умна, че да тръгне да търси сродна душа, но красивите такива, се заслепават често и хващат погрешния път! Да, те не гледат външният вид, а гледат джоба на мъжа, за тях ички мъже стават еднакви, само, където са с различни заплати, което определя с кой ще е тя, и въпроса ми, тук е - Не ви ли е срам? :roll:
Barbaronka
03-04-2006, 13:56
Mi de da znam...ima rusi sus svetli ochi hubavi momcheta,kakto i ima tumni hubavi..razlichno..
Nqmam opredelen tip!! Samo da ne e debel estestveno!!
A INAche nemoga da luja che ne gledam vunshniq vid de!
Ta nali po tova se posreshta?! :mrgreen:
Inache nai-mnogo obicham visoki murgavi momcheta!!
Perfektni sa!!
Kill Zone
03-04-2006, 16:16
Абе, как можете да изсипете толкова глупости на едно място, нито една от вас, подрастващите, не гледа така наречената душевна красота, всички гледат да е готин, да го раздава гъзар, за да се покажат пред приятелките си, които въсщност ги имат за съпернички и така нататък! Жената трябва да е много умна, че да тръгне да търси сродна душа, но красивите такива, се заслепават често и хващат погрешния път! Да, те не гледат външният вид, а гледат джоба на мъжа, за тях ички мъже стават еднакви, само, където са с различни заплати, което определя с кой ще е тя, и въпроса ми, тук е - Не ви ли е срам? :roll:
Як респект мен....
Такам да минеме на темата.....колко лъжи се изсипаха тука?Много.Интересно защо всяко момиче като го питаш нещо подобно веднага започва да се рпави на много интилигентно и на много внимателно...ето защо немогат да се наречат жени и големи.Много ясно,че гледате външния вид на момчета като за начало.Ако има ланец по себе си или нещо по-лъскавичко веднага ви е фаворитът в една компания.На купон...влизат закаснели момчета.Единият е с коса непробиваема и от танк заради гела,един ланец,който го кара да се мисли за голям газар,педалските леко протъркани и скъсани дънки,с още по-педалските ботушки имитиращи ботушите за кикбокс,с очила като на азис,яке с подплънки ако може за да му придава затрашителен вид,раце разтворил ги като курва на магистралата и да не забравяме задължително изрусената или на кичури коса...веднага погледът и интересът ви е към него а не към другото момче,което се е облякло не толква лъскаво.През цялото време само гледате как да се забиете с него и да сте по-близко до него.Естествено сега всяка ще отрече и ще каже не е така...да но за жалост си е точно така.Такаче недейте да разправяте колко много гледате вътрешната красота,защото просто това са едни абсурдни простотий и нищо повече.ПОне веднъж кажете нещо на което човек може да повярва.Има изключения,които наистина гледат вътрешната красота,но те се забелзват от далече.
`Death`Whore`
03-04-2006, 16:27
Първото, което гледам, са интересите, които се отразяват на външния вид, и характера. Патила съм си яко от един красавец.
celufan4o
03-04-2006, 18:22
Ми аз 4естно казано не се влиая много от вън6носта на моми4етата. За мене най важно е кво е моми4ето отвътре :wink:
rusalkata_ написа
външният вид не е от толкова голямо значение,въпреки че когато не познаваш един човек първо гледаш това.не мога да кажа какъв тип момчета харесвам,защото всеки път е различно!понякой път сама се учудвам от себе си!
ХмМмМмМм и аз така мисля http://smilies.sofrayt.com/1/f0/shy.gif
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-04-2006, 21:48
ок,става въпрос само за ваншния вид
момчета,вас ви знам какво харесвате,ама пишете и вие :D
okolo 1,70 cm visok s 4erna ili rusa kosa no po dobre da e neshto tamno :) sas sini o4i po yzmojnost . dobre oformeno tqlo . kosata ako moje da e dalga no pone da ne e nula nomer . da e s 4isto i nejno lice smisal da si go podarja da nqma papki i 4erni tochki , da e s plytni hubavi ustni ako moje da ne e 4eren :) da se griji za vanshniq vid ( ne da se ostail da muhlqsa de ;) ) emi mai tova
P.S. za tiq po gore . ne pro4etohte li 4e temata e samo za vynshen vid ! ! ! :roll:
teenkopele
03-04-2006, 22:11
Няма определен тип момиче.:wink:
Различно... :)
macka123
03-05-2006, 13:09
mi na men li4no po mi dopadat kestenqvi mom4eta,i nz za6to predpo4itam po visokite vupreki 4e sum 1,50m s dignati ruce :D:D:D
vibora85
03-06-2006, 09:14
първото което гледам и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО са ОЧИТЕ :D това при мен е закон обичам светли очи,косата,характера са неща които могат да се променят с времето,но очичките не :lol: :smt007
bulgarche
03-06-2006, 10:59
Скоро (забележете кой) МАЙКА МИ ми каза, че си падам по дребни и по-пухкави. И като се замисля си е точно така :smt016
Sa3ana3a
03-06-2006, 11:07
Як респект мен....
Такам да минеме на темата.....колко лъжи се изсипаха тука?Много.Интересно защо всяко момиче като го питаш нещо подобно веднага започва да се рпави на много интилигентно и на много внимателно...ето защо немогат да се наречат жени и големи.Много ясно,че гледате външния вид на момчета като за начало.Ако има ланец по себе си или нещо по-лъскавичко веднага ви е фаворитът в една компания.На купон...влизат закаснели момчета.Единият е с коса непробиваема и от танк заради гела,един ланец,който го кара да се мисли за голям газар,педалските леко протъркани и скъсани дънки,с още по-педалските ботушки имитиращи ботушите за кикбокс,с очила като на азис,яке с подплънки ако може за да му придава затрашителен вид,раце разтворил ги като курва на магистралата и да не забравяме задължително изрусената или на кичури коса...веднага погледът и интересът ви е към него а не към другото момче,което се е облякло не толква лъскаво.През цялото време само гледате как да се забиете с него и да сте по-близко до него.Естествено сега всяка ще отрече и ще каже не е така...да но за жалост си е точно така.Такаче недейте да разправяте колко много гледате вътрешната красота,защото просто това са едни абсурдни простотий и нищо повече.ПОне веднъж кажете нещо на което човек може да повярва.Има изключения,които наистина гледат вътрешната красота,но те се забелзват от далече.
А най сетне да си дойдем на думата :evil: винаги като ги питаш и те ти отг.: "Аз никога не гледам външния вид, за мен е по важна душата му" Стига че ще ви порасте носа :---) , много ме дразнат момичетата начи :smt011
Гостенин от Луната
03-07-2006, 17:23
Как 80 процента от момичетата написаха че външният вид не от значение за тях и така нататак , а в същност 90 процента от момичетата изпитват някво първично привличане от момчета с скъпите дрехи с хубавите прически с ланци ,пръстени , скъпи Гиесем-ми и коли . А не обръщат внимание на хора с чуство за хумор , забавни , скромни , интлегенти и тн.
:smt009 само се правите на някви ... а всъщност ако се направи един експеримент и едно момиче се пусне в напълно не позната среда " пример в нов клас" тя първо ще се насочи към най добре изглеждащия . :smt014
обикновено ни слагат под общ знаменател - добре и не чак толкова изглеждащи
egrgergetge
03-07-2006, 18:39
Как 80 процента от момичетата написаха че външният вид не от значение за тях и така нататак , а в същност 90 процента от момичетата изпитват някво първично привличане от момчета с скъпите дрехи с хубавите прически с ланци ,пръстени , скъпи Гиесем-ми и коли . А не обръщат внимание на хора с чуство за хумор , забавни , скромни , интлегенти и тн.
:smt009 само се правите на някви ... а всъщност ако се направи един експеримент и едно момиче се пусне в напълно не позната среда " пример в нов клас" тя първо ще се насочи към най добре изглеждащия . :smt014
Повръща ми се от такива с ланци,скъпи коли или т.н...така наречените гъзета... :smt011 гнус ме е да ги гледам!
колкото до моя тип момче нямам...харесвала съм всякакви..и красавци,че и грозоновати... :wink:
просто ми е допаднал като човек и толкова!
LoVe_RuSlAn
03-07-2006, 18:54
Mi as haresvam p 4erni4kite ne mn distziplinirani mom4eta!!! :smt049
Ами по високи над 185...слаби...с зелени очи...Мразя маже с сини очи...Бяла кожа,черна коса...тва ми е идеала за въшност!
vij pi4 za men poprincip vun6niq vid ne e vajen ama vse pak da miaza gore dolu.s o4ite se vlubva6,no sus sarceto obi4a6.
angel4eto_666
03-09-2006, 19:44
кажете ми каде да ги намеря тези момчета с чувство за хумор и интелигентни само в няква талпа на простаци сам идиоти които мислиат само дали им се е развалила прическата олигофрени и полувина яяяя се покажете ако ви има хорааа
Kill Zone
03-09-2006, 20:01
Повръща ми се от такива с ланци,скъпи коли или т.н...така наречените гъзета... :smt011 гнус ме е да ги гледам!
колкото до моя тип момче нямам...харесвала съм всякакви..и красавци,че и грозоновати... :wink:
просто ми е допаднал като човек и толкова!
Сладурче,самото определение което даваш,двете крайности "красавци" "грозновати" показва точно това,че ваншния вид е първото нещо,което гледате и то ви прави впечатление.
Kill Zone
03-09-2006, 20:01
кажете ми каде да ги намеря тези момчета с чувство за хумор и интелигентни само в няква талпа на простаци сам идиоти които мислиат само дали им се е развалила прическата олигофрени и полувина яяяя се покажете ако ви има хорааа
И какво точно слагаш под този знаменатал "хора"?
Няма да крия, че обръщам внимание на външността, но не мога да кажа, че имам някакъв образ на
"Mr Съвършенство", към който да се стремя... Харесвала съм и високи, и ниски, и с тела на културисти, и по-слаби, и с тъмни, и с руси коси, белички или по-мургави... ВСЯКАКВИ ! :P Просто всички са имали някакъв чар, които да ме привлече:) И въпреки че не това е темата, ще кажа две думи и за душевната красота, понеже като гледам я обсъждате и нея: тя е още по-важна, но каквото и да си говорим, всички - и момчета, и момичета, обръщаме внимание първо на външния вид. Той е вратичката към вътрешния свят на всеки - ако ти привлече вниманието, искаш да надникнеш и зад нея. Ако не - просто я подминаваш...
http://photos.icollector.com/photos/montefiore/4111/4111_0210_1_md.jpg
cvety_i_bebeto
03-09-2006, 22:17
mi az opredeleno gledam van6niq vid...makar i tova da ne se haresva na pove4eto hora,iskam da s kestenqva kosa ili rusa,sini ili kafqvi o4i...da ne e mnogo visko...kam 1,8o nai-mnogo...da ne e debel..s hubavo atleti4no tqlo....i sled tova..harakter...no vse pak trqbva malko da se sa4etavat,za6toto samo van6en vid ne stiga
Стеснителната
03-10-2006, 00:58
Гледам първо ваншния вид (то няма как иначе - по дрехите посрещат) лица които полагат грижи за себе и притежават рядко срещаното качество ВКУС винаги изпъкват в мойто полезрение. (тука автоматично отпадат сякви скейтъри метали и откачалки) След тва почвам да ги преценявам и по ум но обикновенно пичовете с вкус не са глупаци.
SeXyTo_f
03-10-2006, 13:05
mom4e koeto e hubavo...haha, abe trqbva da me e vpe4etlil s ne6to 8)
mm da ima kade da go pipne6 e ne e nujno da e mitio krika malko samo :] i da ne puska brada
Samo da ne e debel estestveno!!
Кое му е естественото ма? Що пък да не е дебел, нали не гледаше външния вид?
Аман от позьори.
soundreamer_f
03-10-2006, 16:40
Да определено всеки път е различно,но да външният вид е много важен.Все пак това е първото нешо което забелязваш у един човек и едва след това привличне ( в следствив на този външен вид ) и чак тогава евентуално някакви чувства.Но който каквото и да казва външният вид винаги е бил,е и ще бъде от значение.
Sinister_Doll
03-10-2006, 17:42
Mn hora sa pisali, 4e vun6nostta nqma zna4enie i tva e mn dobre (:
Pri men su6to e taka, ama vse pak 6te si kaja predpo4itaniqta...
Za men nay- vajnoto e da se razbirame, da imame ob6ti interesi, mom4enceto da ima 4uvstva kum men (vse pak...), da e nqkuv sladi4uk, mili4uk, da iska da 4ue kakvoto imam da mu kazvam, naoistina da se interesuva ot men...
Da mi podarqva cvete bez povod (: Da bude pone muni4ko romanti4en :P
Ina4e za vun6en vid... Haresvam visoki mom4eta! Mn, mn, mn, mn, mn haresvam visoki mom4eta (: Haresvam mom4eta s dulgi kosi =P~ Ama mn haresvam!
Mozukut mi raboti samo na vulna metul4eta...
Obojavam kozi bradi4ki! =P~ Ne obi4am muskolesti, ama ne haresvam i kloy6tavi.
PS: Tva ne e vajno, poslednoto mom4e, na koeto durjah stra6no mn be6e nisuk, debel, krivozum i groznovat (((:
Е защо да кажа
03-10-2006, 18:12
14-15-16 години е възрастта през която момичетата си избират гаджетата по това колко са им широки раменете или зелени очите. Спокойно, и това отминава.
white_chik
03-11-2006, 07:05
Як респект мен....
Такам да минеме на темата.....колко лъжи се изсипаха тука?Много.Интересно защо всяко момиче като го питаш нещо подобно веднага започва да се рпави на много интилигентно и на много внимателно...ето защо немогат да се наречат жени и големи.Много ясно,че гледате външния вид на момчета като за начало.Ако има ланец по себе си или нещо по-лъскавичко веднага ви е фаворитът в една компания.На купон...влизат закаснели момчета.Единият е с коса непробиваема и от танк заради гела,един ланец,който го кара да се мисли за голям газар,педалските леко протъркани и скъсани дънки,с още по-педалските ботушки имитиращи ботушите за кикбокс,с очила като на азис,яке с подплънки ако може за да му придава затрашителен вид,раце разтворил ги като курва на магистралата и да не забравяме задължително изрусената или на кичури коса...веднага погледът и интересът ви е към него а не към другото момче,което се е облякло не толква лъскаво.През цялото време само гледате как да се забиете с него и да сте по-близко до него.Естествено сега всяка ще отрече и ще каже не е така...да но за жалост си е точно така.Такаче недейте да разправяте колко много гледате вътрешната красота,защото просто това са едни абсурдни простотий и нищо повече.ПОне веднъж кажете нещо на което човек може да повярва.Има изключения,които наистина гледат вътрешната красота,но те се забелзват от далече.ok absolutno sum suglasna.No predstavi si su6tata situaciq no zakusnqvat dve momi4eta.Ednoto s kusa pola izrqzan potnik visoki obuvki golemi cici stegnat zadnik,a drugata ne grozna no mnoo po-obiknovena s ejdnevni dunki i nekva nikva bluzka.Kvo 6e mi kaje6 4e nqma da se opita6 da svali6 mackata s poli4kata i golemite cici???
mi kato obob6ta dosega s kvi sum hodila na4i mi haresvat s mnogo kusa kosa po4ti nula nomer.. predpo4itam sus sini o4i.. zabelqzala sum su6to i 4e nosqt obici vupreki 4e ne sum gi izbirala po tova.. i sa bili vse otvoreni i guzari.. ne me kefqt nekvi tihi4ki i skromni.. tova si e istinata :D
sexy_dizzy
03-11-2006, 12:07
За мен външният вид е от значение.Лично аз Не харесвам типичните---руси коси,сини очи.Не харесвам момчета със светли очи,въпреки че сегашната ми голяма любов има светли очи но това е изключение.Всъщност и косата му е светла,но май и това е изключение.Следователно.... ямам определен тип----за мен е важен чарът и излъчването,другото...Вярно е,все още съм на 17 и затова все още на преден план е външната красота,след време се надявам да разбера че тя е до време и най-важна е душевната.
Но все още обръщам най-голямо внимание на излъчването и на чарът! O:)
sledko_f>93
01-27-2007, 13:33
пове4ето моми4ета тук казаха, 4е външния вид не е от зна4ение! Имам 4увството, 4е не бяха разбрани! ОК ясно е, 4е молко или много делим хората на по-добре изглеждащи и обратното, но това поне за мен не е фактор за това дали харесвам даденото мом4е или не!
Зависи от характера! Просто ако ме разсмива и се държи добре с мен ще го харесам!
charlotte
01-27-2007, 14:55
Почти никога не гледам външността на момчето,с което искам връзка.Инче надали има момиче,което вижда някое готино момче на улицата,да не го хареса.Но все пак харесвам момчета с тъмна,за предочитане с черна коса :roll: :oops:
IlLuSi0nS`
01-27-2007, 16:00
момчетата, които съм харесвала изобщо не си приличат на външен вид.. нямам някакав определен тип.. но всички те не са били красиви некфи, а са имали някакво палаво, одухотворено, подигравателно и хлапашко излъчване.. външният вид не е от значение, важно е излъчването на човека..
Да е симпатичен (не красив, а усмихнат и ведър) с нормално тяло, с умствен багаж колкото моя (119 IQ :smt017 ) ида слуша рок и метъл.
Комбинации от цвят на очите, косите, ръст и килограми нямам!
Смъкнатите момчета ме кефят, но едва ли бих имала нещо сериозно с тях.
dawn1003
04-23-2007, 16:54
Опс... предното мнение беше моето...както и да е...
и да допълня... да е Човек, с който се чувствам добре дори и да не говоря с него или да не правя секс с него, или целувам...
Mамка му искам да съм влюбена, сега съм като куха лейка......
~ShaDoW~
04-23-2007, 17:10
ami ne moga da kaja 4e imam nqkakfi strogi iziskwaniq za van6en vid,se pak se pozovavam na towa 4e se obi4a du6ata a ne obvivkata :roll: hareswala sam mnogo i adski razli4ni mom4eta... a sega 4oweka koito obi4am tolkowa mngoo e prosto perfekten... strahoten harakter ima tozi 4owek...e neka spomenem i 4e e s nai perfektnoto tqlo :roll: :roll:
ok absolutno sum suglasna.No predstavi si su6tata situaciq no zakusnqvat dve momi4eta.Ednoto s kusa pola izrqzan potnik visoki obuvki golemi cici stegnat zadnik,a drugata ne grozna no mnoo po-obiknovena s ejdnevni dunki i nekva nikva bluzka.Kvo 6e mi kaje6 4e nqma da se opita6 da svali6 mackata s poli4kata i golemite cici???
Той не каза, че при мъжете/момчетата не е така.Каза, че при жените СЪЩО е така...
(Тавтологията е умишлена, благодаря.)
Той не ви критикува, за това, че постъпвате така, а за това, че лъжете и твърдите обратното. ;)
И е прав...бая лъжи се изписаха.Вероятно това, което пишете е така...но чак след три часа общуване с "пича" с пе**лските дънки разбирате, че е леке и преминавате към нормалния пич.
NeVeN4o`f
04-23-2007, 18:08
Чесно да си кажа обръщам голямо внимание на външния вид ;)
Заглеждам се по исулени . Апък ако е ЛЕКО мургав със зелени очи едвам се сдържам да не му скоча на врата :smt050 Ко да направя :/(поне си казвам чесно) :mrgreen:
Ей само първите пет отговора изчетох и ми стана ясно в какъв фарс се е превърнала темата
Ми за мен външния вид не е важен... дрън-дрън локуми
Направо диабет хванах
То бива лицемерие бива ама т'ва вече на нищо не прилича
:evil: :evil: :evil:
~IGNGN
еее сите се по сините очи падате,а аз като съм светло кестеняв с зелени очи горя ли?
написало момчето в темата, че иска да му говорим за външен вид и пак всички се спуснаха да сипят скромните клишета за вътрешната красота:), но както и да е...
очите ме грабват от пръв поглед, независимо от цвета, важно е да го има игривото пламъче и да излъчват топлота:)ооу, замечтах се:)
тъмен момък, среден на ръст, (да не е прекалил с фитнеса, че има и такива образи с по-големи "гордости" моите :smt005)...ооо, и да се усмихва много, много, много..... наистина свежо:)
Ами по високи над 185...слаби...с зелени очи...Мразя маже с сини очи...Бяла кожа,черна коса...тва ми е идеала за въшност!
Ако прежалиш зелените очи ме описваш мене :lol:
UnBornKb
04-24-2007, 09:15
Принципно от външни белези гледам очите ... не е много важен цвета (е не мога да излъжа, че обожавам сини очи..), но и не мога да опиша какво точно в очите на дадено момче ми харесва ... Понякога просто нещо ме "грабва"...
Друго, което много ме впечатлява е чаровна усмивка :D
az haresvam muskulesti mom4eta.kato vidq 4e nqkoi e mn slab ne moje da me izkefi.da e gotin v lice ne samo da ima qko tqlo.da e populqren.da se zaglejdat po nego no toi da obi4a samo men.da me iznenadva s razni mili4ki ne6ta.da se griji za men i da me gu6ka postoqnno
stra6no_sexy
04-24-2007, 13:14
Винаги съм ходила с момчета,които имат сини очи и светли коси.Аз не си ги подбирам,но просто така се случва.....съдба
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-24-2007, 13:59
vuuh kakvi.. mi padam si po nqkvi po svetli :lol: neshto rusi4ko da ima v tqh :smt005 a ako nqma rusi4ko da im e malko dulga kosata.. da ne e suvsem kusa.. :) visok ! tva zaduljitelno... :)
нямам точно определно нещо.като ми хареса се разбира,като не ми хареса гледам следващата \:D/ и така докато намеря специалната :mrgreen:
juSTkiddy
04-24-2007, 15:49
Какви момчета харесват момичетата обратното? (външен вид)
ее сорка ама тъпичка е темата..
секи си има вкус неможе да се каже точно какви момчета харесват сички момичета
аз лично нямам определено нещо което харесвам..или поне нз да има такова нещо :-D
харесвам... харесвам... високи какички с кецове;]
Mi az mn haresvam visoki mom4eta sas stroini tela,drugoto kato kosa,o4i i t.n ne me interesuva mnogo .
Харесвам момичета с хубаво тяло (да не са дебели), цвета на косата няма значение и да не са мн високи, щото и аз по принцип не съм :P
Това е за външния вид.
Gothique♫
04-26-2007, 12:50
Абе не гледам много,ама да е развисен,безисвестен да може да няма женски фен клуб да не е някъв напомпан с нормално телосложение и все по скейтъри ми хлътва дъската деа :smt016 и най-важното да се държи добре и да е точен :) и общителен да може да си поддържаме разговорите
jim_beam
04-26-2007, 19:34
Goin harakter,da uvajava mnenieto mi i da e simpati4en na van6en vid :smt007
Да ви имам изискванията тъпи путки такива.
punisher
04-26-2007, 19:57
Ми нямам някъв идеал за момче.
За предпочитане е да е висок,защото и аз се извисявам нагоре :lol:
Няма значение какъв цвят са му косата и очите...Общо взето на външен вид може да ми хареса всеки..винаги намирам да се хвана за нещо в човека.
А за характера-харесват ми веселяци,винаги усмихнати.
:-)
и да не е баш тва ,което описах пак няма да откажа :-D
fak_you_maafaka
04-26-2007, 20:10
Аз нямам грам графични изисквания. Да има як характер и мило личице.
Chukasimo
04-26-2007, 20:38
ей...имам страшни сини очи...пишете ми ПМ да ви пратя линк да се уверите 8) \:D/
Moonlight_dance
04-26-2007, 20:40
:smt059 Za men otnosno vun6niq vid-edinstveno e vajno da sa 4isti i spretnati,6oto ina4e e nepriqtno .za da me privle4e edin 4ovek trqbva da namerq ne6to specialno v nego-na4ina ,po koito se usmihva kak govori nqkakva mimika na lizeto,vsqko malko ne6to moje da me nakara da se vliubq .za men 4arut ne e krasotata a v ne6to prosto specialno za samiq teb.i povedenieto e izkliu4itelno vajno :) haresvam spokoini,iskreni i veseli hora :) tova e
Само да се грижи са вида си и да не е някой кухо самовлюбено парче.
Morpheus
05-21-2007, 21:20
Харесвам усмихнати и лъчезарни момичета., някви развратени к*рви. Харесвам момичета, които имат някакви ценности и държат на мене.
Хуя! Външният вид е едно 80% от нещата, които гледате
Стига измишльотини.
az haresvam muskulesti mom4eta.kato vidq 4e nqkoi e mn slab ne moje da me izkefi.da e gotin v lice ne samo da ima qko tqlo.da e populqren.da se zaglejdat po nego no toi da obi4a samo men.da me iznenadva s razni mili4ki ne6ta.da se griji za men i da me gu6ka postoqnno
Средностатистическа пача.
Искамии дуббро мумче - да нияде многу, да са труди двойну, да е стройну и хубоу, да носи на бой, да може секс да прай и пара да носи :mrgreen:
Малко по-сериозно: Да Е красив, умен, забавен, висок чаровен, перфектен, стегнат, мил, атрактивен, провокативен дори, бе мноого як :mrgreen:
Съвсем сериозно: външният вид може да ме впечетли колкото да кажа "Мм.. какъф пич".. и после споменатия си отваря устата и избълва сган, караща ме да искам да се скрия някаде*нямам предвид повръщане*. Така че.. външния вид е плюс, но за мен личността стига *доказателство са хората, по които съм си падала някога* :mrgreen:
Ако става въпрос само за външен вид- харесвам слаби и високи, с хубава усмивка, изразителни о4и, голяма брада и коса, секси дупе. Също така мн. харесвам и негри :)
iliqnfenka
05-21-2007, 23:23
Мм харесвам момчета с малки очи големи устни :lol: и тъмни коси.. :lol: :smt007 ::: :smt016
Deni4ka93
05-22-2007, 11:34
Абе,човека пита за външен вид...Отговорете на въпроса,независимо,че за вас не е толкова от значение...
По темата:
Да е висок,с хубави зъби,(странно ама т'ва е едно от нещата,за които първо гледам)да има поне малко релеф на ръчичките(да не е някоя кльоща)...
Иначе е добре да не е селянин,да е умен(не някой,който само учи,ама да може да говори нормално) и най-вече да ме уважава,и да се съобразява с мен... :smt060 :smt060 :smt060 :smt060 :smt060
Deni4ka93
05-22-2007, 11:37
Средностатистическа пача.
Ако може да се вържете един за друг за да всички да видат,че ходиш със сладур...Перфектно ша е,нали?! #-o
Offer*Nissim
05-22-2007, 11:40
важното е да е веселяк момък...
една хубава усмивчица и сме готови :-D
nomeredno.eu
05-23-2007, 18:50
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
Ами какви момичета може да харесваме :D Хубави много ясно :D :smt005
VaSsiTo0o
05-24-2007, 11:29
Какви момчета харесвам?Ами високи,мускулести...абе за да не изреждам още-все красавци,важното е да хващат окото! :smt007
Но в какви момчета се влюбвам?В такива,които имат излъчване,чар и т.н.Защото дали ще изтръпнеш цялата ,когато някое момче те докосне не зависи от сините очи.
PoisoNGirL
05-24-2007, 11:48
Daaa shto ne kajete vsichki,che nqma znachenie kak izglejda vajnoto e da e pechen i da te razbira? be gluposti ako e pulen groznik mnogo qsno che nqma da go mu dadesh daje shans da se dobliji do tebe.Kvo se lujem mi ne si kajem istinata v ochite.Mnogo qsno che trqbva da e sladur,che da ti grabne okoto.Emi kvi haresvam..padam si po momcheta kato mine pokrai mene da se razlichava,da go zqpat vsichki po ulicite stranno.Da ne e ot tiq izrusenichkite s rizka...to veche stana super banalno.Kolkoto po-stranen za drugite tolkova po-gotin spored mene :mrgreen: puk i ako e metal primerno cena nqma da ima..ama tva veche e podrobnost 8)
ako e romantichen i zabaven ne zabeliazvam loshi kachestva
[quote=shalqlqlqlq]А......:
Як респект мен....
....
С тези мнения явно, показвахте как смятате, че ще предпочете противоположния пол.
Тъйкато мога да кажа само за предпочитанията към момичетата.
Както ти каза, като влезе едно момиче с хубаво дупе, цици, пъса полична и едно не толкова взарчна, първо ще забележа тази с полата, но ако няма хубаво излъчване а другото момиче има, по-късно ще започна да разговарям с другото момиче.
mesmer
Знаете ли кфо? :-D Няма да лъжа мен ме интерисува и външния вид !
Аз харесвам мн различни само да немат мн тен или леко мургав или с бяла кожа :D също така много харесвам сини очи,рус или с кестенява коса е и черна ест де :D 1 от най-важните неща при мен е самочувствието му :wink: Винаги харесвам не комплексираните а момчетата със самочувствие,които си казват квот си мислят.....да се облича рапърски или спортно-елегантно :-D И ДА Е ЗАБАВЕН ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ,може и малко срамежлив във компанията на момиче
И след като туко що описах 2 момчета,които харесвам ви казвам че тва е от мен, и че харесвам главно "гъзарите :lol: " няям намерения да казвам ,че не е така и да се прая на мн умна кат другите ....кефят ме! :-D :-D :-D
ЪЪ и ест с хубава фигура :-D :-D :D :D :lol:
[quote="Just_Be"]....quote]
Аплодисменти за момичето което каза всичко което мисли.
mesmer
ami mn qsnu 4e hubavite mom4eta....nq kat izlezem nqkade i toi da me izlaga smisal nqkav super zadrastenqk det nemoje lafa da si kaje i mi se e oblqkal kat klo6ar...xaxaxa az haresvam visoki murgavi s mn 4ar hubavi skuli s gotino dupence da se obli4a gotino (danki riska awe sportno elegantno)i n.t. i naistina ti trqq mom4e sas samo4uvstvie a ne nqkoi kompleksar det da ti vika '''toq po-hubav li e ot men'' ili kato izlezete nqkade i da se spotqiva kato mi6ka....mi trqq da maj na mqsto ne ''putka'' az ako iskam ''putka'' 6e si namera be ama neiskam iskam majkar koito da me kara da treperq kogato e do men kogato me celune ili kogato me pregarne..........az taka mislq,no puk ne me kefqt nqkvi tupi fe6ani filirani ot vsqkade i drehite im da sa ''daga'' a i pod4ertavam 4e govorq za mom4eta nad 18 godini 6toto drugite sa palni ligliovci i sa o6te deca spored men.......nz vie kvo mislite no az smqtam 4e e taka............. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
FunkyFresh
05-24-2007, 16:52
sa kakto kazvat si4ki v toq forum ne e vajen vun6niq vid a du6ata na edin 4ovek,oba4e vun6niq vid dori i malko ima zna4enie.6toto sa seki spored vkusa si oba4e kato si vurvq po ulicata est 4e nqma da mi napravi vpe4etlenie nqkoe izruseno 4algar4e ami nqkoi smuknat basketbolist sk8er ili rasta :roll:
razbirase 4e ima zna4enie i van6niq vid.......a ako i po harakter e gotin prosto tva e idealniq maj.......no ima i dr ako e gotino oble4en ama e palen galfon tva v p1tq da ne go sre6tam........a ima takiva det sa tolkova grozni oba4e slojili si nqkvi po gotini dre6ki i si misli 4e ve4e koi sam az mi tva e super tupo......vij sa parvo v ogledaloto i togava izgrajdai mnenie za sebesi i se obli4ai
EE събудихте се ЕВАЛА :lol: брао на хахахх =D> ама не е вярно,че момичетата гледат само душата на момчето ае не се излагайте......... :smt005
awe 4ovek si4ko ima zna4enie i du6ata i vida i absoliutno vsi4ko....kazahti ako e gotin ama e kyh kat leika mani go...ako e grozen ama e dobri4aka qdva se gore dolu,nooo ako e gotin i super po harakter ...e na tva mu vikam mujjjjjj :smt008
Пхах..аз пък му викам готино момче щот както каза при мен са под 18 :lol: аз напраих смесено описание на 2 момчета накратко :P
Може да е надувка ама поне да има защо :P С готин характер перфект кат визия-имате общи теми на разговор......кво повече да искаш :lol: :D :-D
Як респект мен....
Евала баце, каза им го! Лигава работа са...
Як респект мен....
Прави сте ама ако момчето е естествено русо нема гел красиво е без лещи е но е със сини очи и се облича рапърски се променя цялата гледна точка....тогаа стила му не е п*далски.........или ако си е с кестенява коса но има иглички къв е проблема :|
ee az pa ne haresvam lanci daje me draznqt kvo hubavo ima v tqh..........men po me kefqt po-obiknovenite raboti ne6to kojeno naprimer nqkvo kojeno medalion4e ili kojena grivni4ka s darveni manista .t.n. aweee takiva ne6ta koito sa malki no hva6tat okoto
KYOKUSHIN girl
05-24-2007, 18:14
Няма да лъжа щот и без това не мога- интерсува ме ваншният вид и са мн малко хората който са искренни когато казват че той не ги интерсува.
Идеал за момче нямям.Падам си по оригинални момчета със собствен стил,хубави очи и усмивка ..... ЧАР абе с излъчване. Тяло с балансирана мускулатура. Да не е Митьо Крика ама и да не стане така че аз да имам по-големи мусколи от него. (футболист плувец се идеални тела)
Ама предпочитам като цяло мургав (не черен или мн тъмен) със зелени очи и кестенявя коса (е и с кафява ше се прежалим) плътни усни бели зъбки .... за мое щастие сега се подвизам с един такав и мн си го харесвам (може и да го обичам но гледам да се въздържам от подобни силни думи че не ми отиват на възраста) :mrgreen:
Хайфе бе патки лъжливи. Не гледали красотата и външнив вид. Ясното е, че колкото си по-красив, толкова и по кандидатки ще имаш. Пак за интелегентност кът гледам момичетата в днешно време пръщят от умност :-k !!!!!
VerryBerry
05-25-2007, 13:36
mom4e sas sini ili zeleni o4i napravo moje da me zakopae...kato cqlo ne gledam van6niq vid,no ako tr da go gledam se spiram na o4ite...
awe vie mai ni6tu ne 4etete tuka kvo se pi6e ot dosta vre i mnogo momi4eta vkliu4itelno i az pi6em 4e ima zna4enie van6niq vid i izob6to vsi4 ko a vie pak va6ta si znaete 4e uj (tva i ona) mi koi e kazal samo za du6a i harakter mi kolko pati da povtarqm 4e trqq ima ot vsi4ko i da e hubav i da e zabaven i podu6a i da ne povtarqm pak van6niq vid.........ama kvo li se praite i vie mom4etata 4e kato vidite nqkoq nakontena madama i po4vate da podsvirkvate a kato vidite nqkoe nevzra4no momi4e deto go e sram da se ogleda okolo nego i hi4 ne hubavo i nosi 10-ti diopter i nz si o6te kvo podminaate i sa praite na otka4eni aeee molevisaa kvo ste zeli da na obvinqqte kato viee ste sa6titee daje po zle..........
Аз предпочитам някоя по-простовата красавица, отколкото някоя от интелегенция не може да гледа, за да ми се прави на много голяма. А бе момиче да не си ми станала на 30-40 та да ми праштиш от акъл. Да сме точни 60% от момчетата спортуват, ходят на фитнес и гледат да са добре сложени, за да ги харесат момите.
Ся за жените: извинете, но вие момичетата сте със големи претенции, като, че ли като имате дупка между краката и пекаете олио. Търсете все - хубаво тяло, висок и т.н. пък не гледате себе си. 90% от момичетата не спортуват изобщо, а ми се лигават с ония млекца на Danone, за да ми свалят килца. И кво кат отслабнете тялото трябва да ви е стегнато. Пък кво то задника ви стане раздрусан и сплескан кат мекица(пък и претенции имат кой кви мускули да вади). Аз като ходя на фитнес съм 87 набор не виждам мои наборки да ходят, а се са жени на възраст или проститутки.
Мисълта ми е: като имате претенции кой кво тяло да има. Първото което можете да промените в себе си(като не сте мноо красиви) да спортувате. Поне стегнати баджаци и стегнат прасец да имате!
Падам си по по обикновени момчета,такива,които не се правят на голяма работа...по просто облечени...не е нужно да е първи модел...важното за мен е да се обичаме...ако е така да си ходи както си иска...дори с чушка на главата :lol:
ami slu4aino az ne sedq da marzeluvam i ne sam razpluta kakto kazva6 ......dosta dobre se grija za tqloto si i sled kato sprqh da treniram(da tancuvam) prodaljih postoqnno da si pravqq oprajneniq da bqgam i t.n. taka4e ne slagai si4ki pod ob6t znamenatel .....stava li :wink: :smt019
Казах, че 90% не спортуват. Значи ти си от останалия 10%, което е похвално!
с развитието на темата тук-таме сте си признали , браво.
естествено , че когато се разминеш с някое момче ей тъй , и вземе да ти хареса , това не е вътрешната му " красота " , пък да не говорим за характер. виж , да се влюбиш , вече е друго.
ами харесвам момчета,които изглеждат леко срамежливи, с чаровна усмивка ,спретнатички ,пък може и изсухлени.и не от изброените изпедерастени,макар да е имало и няколко изключения. :|
абе нищо против никого , всеки с вкуса си ...
Страшно мн си падам по пънкари и скейтъри.
Нз кфо общо имат..
ама....
:smt007
bloodybaby
05-30-2007, 10:16
Харесвах дългокоси брадясали метали, занемарени хипари и всякъкви откачалки от този тип(външен вид)
Срещнах гаджето ми и не можах да отлепя поглед от него - къса коса, иглички, много висок, слаб и ... изглеждаше супер добре :D
Сега гаджето ми е със равнително дълга коса :-D Схванахте ли какви мъже харесвам? :D
INLOVE_f
05-30-2007, 10:26
Як респект мен....
Еми не при всички момичета е така! Не слагайте всички под общ знаменател, само защото момичетата, които познавате са такива! Да ОК без приятна външност за къде, аз лично не мога да си представя да целувам някакъв крокодил и да ми е приятно... Парите... иди-доди, гаджето да те черпи, да ти подарява разни работи е харабежно, ама да си абсолютно зависима (това мисля че имате впредвид) е пълна идиотщина и за такива момичета си има подходяща думичка... Обаче като седнеш да приказваш с някой гъзар и като видиш че две думи не може да каже на првилен български... нз за др момичета ама на мен лично ми става смешно и му режа квитанциите! Наистина външният вид е важен, ама е важно и какво имаш на горния етаж... А за отношение дори няма да започвам да говоря - смятам че е ясно!
Az li4no nqmam opredelen tip mom4eta . edinstveno mi predpo4itanie da sa s 4ustvo za humor malko ili mn da imat viziq :)
MiMiLoTaAaA
05-30-2007, 10:33
Az li4no nqmam opredelen tip mom4eta . edinstveno mi predpo4itanie da sa s 4ustvo za humor malko ili mn da imat viziq :)
Tova Bqh az :PpP