View Full Version : bez prezervativ??
razo4arovana
03-02-2006, 07:33
az s1m mn predpazlivo momi4e po princip, no posl. nqkolko p1ti se izko6ih da vidq kakvo e i bez prezervativ, i priqtelq mi be6e izklu4itelno vnimatelen! v4era oba4e, predi da mi go sloji mu kazah 4e ot posl. p1t ima ostanal edin prezervativ v djoba mu, i 4e pak stavam primerno i predpazlivo momi4e 6tot post1pvame bezotgovorno. toi me izl1ga 4e go e izgubil. az se razbu4ah i si tr1gnah! a toi se nacupi i mi kaza 4e se d1rja detinski. za men tova e vajno, i toi nikoga dosega ne se e protivil. vinagi e kazval 4e nai-vajnoto e az da se 4uvstvam ok!a mn. go obi4am.
pi6ete kakvo mislite po v1prosa
Майка ти
03-02-2006, 07:42
Правилно си постъпила! Ако държи на тебе, няма да се цупи за това, че не се е погрижил за безопасността ти. То много лесно да се нацупиш, ама ако стане нещо, тебе ще стържат, не него!
Бъди твърда и му кажи, или безопасен секс, или да си го :smt018
Ami haresalo mu e poveche bez ..
Правилно си постъпила,
пред гинекологи4ните и венерологи4ните кабинети винаги оима опашки, и то само от "добре пазени" довер4иви моми4ета.
Презерветива е велико изобретение, и койт9о не го ползва рано или късно си блъска главата в стената и/или си скубе косите по избор.
и презерватив струва 30 стотинки и от него не боли, 1 аборт струва 300 лева и от него боли, корема няколко дни, сърцето и дъшата доста по-дълго.
кажи му го това на твоя пи4, пък ако е пи4 на място ще разбере.
Master_88
03-02-2006, 09:05
Презерватива никога не е излишен. Ползвай го за да не си губиш времето по кабинети и да си създаваш излишни неприятности
Priqtelq ti e postupil mn tupo.. ochevidno mu e xaresalo .. , no vse pak trqbva da te pazi.. lesno e da go napravite bez kondom ama posle .. ti shte si bluskash glavata. ako mn go kefi da ne polzvate.. xodi na lekar i si vze mi nqkakvi protivozachatuchni.. ako toi ti e veren i nqma bezrazborni kontakti de.. ;))uspex ;) ne mu puskai dokato ne se nauchi ;p
SweetBunny
03-02-2006, 10:26
Oooooo, hi4 ne mu se vruzvai! Imam edna priqtelka deto zabremenq na 14 #-o 8-[ i to zaradi sex bez prezervativ i hem ne e svur6val v neq nikoga.... :-s
Taka 4e BEZ GUMA NEDEITE DA PRAVITE SEX :| naistina e opasno, ako iska bez prezervativ - OTKAJI DA PRAITE SEX I 6E VIDI6 KAK 6E SE PRIMIRI DA POLZVATE GUMA!!! USPEH... :-)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=22493
Mi spored men pravilno si postypila , ako naistina iska da e s teb trqbva da ima grijata za teb
ShilenBuffer
03-04-2006, 12:28
Ako pita6 mene si postapila mnogo pravilno. =D> =D> No vseki znae 4e prezervativat namalqva ydovolstvieto :smt012
Ами аз мисля,че няма особенна разлика за жените без или с презерватив.Но се предпочита с презерватив защотото се пренасят болести,може и СПИН...абе да не говорим за забременяване.За тва с презерватив за по сигорно :smt016
Браво! Напоследък рядко се срещат момичета като теб и ми се иска да те поздравя. Постъпила си правилно и отговорно! Продължавай и занапред да се грижиш така за себе си! Най-важното е ти да се чувстваш добре, сигурна и защитена, затова вземай всички необходими предпазни мерки и не разчитай на приятеля си за тях независимо колко го обичаш и какво доверие му имаш. А ако той не може да разбере желанието ти, ако се цупи и казва, че се държиш детински, то можеш да бъдеш сигурна, че не те обича достатъчно за да се грижи за теб!
И не се подвеждай по мненията на приятели и приятелки, че без презерватив е по-хубаво и че опасността от бременост е малка и какво ли не. Не се поддавай и на убеждения, че всички го правят без презервативи. Твоето здраве и спокойствие зависи от това как се грижиш за себе си.
za men tova e vajno, i toi nikoga dosega ne se e protivil. vinagi e kazval 4e nai-vajnoto e az da se 4uvstvam ok!a mn. go obi4am.
pi6ete kakvo mislite po v1prosa
Скъпа, не може винаги да става твоето. Понякога се правят компромиси.
Аз пък мисля, че си постъпила супер тъпо и наивно както и всички които ти ръкопляскат за супер отговорната постъпка са пълни тъпаци защото СПИН се хваща и от един път без капут. Това пиша аз пък вие си мислите какво означава
SEXtreme
03-05-2006, 08:20
Оооо....определено си постъпила правилно! Ами, говори с него и му обясни, колко е важно това и т.н. и той би трябвало да се съгласи.....ако не - зарежи го! НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ПРИМИРЯВАЙ ДА ГО ПРАВИТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!
Постъпила си наистина много отговорно,пък на него ако не му харесва да се чупи.
Големи мъйе станаха сичките без презервативи ех...
Да не ти пука не си заслуйава за неговия кеф да се подуеш(меко казано) :) УспеХ!!!
California
03-05-2006, 11:17
Скъпа, не може винаги да става твоето. Понякога се правят компромиси.
Правят се компромиси с кое? Със здравето, с живота, със себе си? Я слез на земята!
Заради единия кеф после да си блъска главата цял живот, така ли?
Ама щото на повечето момчета им е много лесно... казват без презервати и айде готово...
Да, ама после не треперите вие дали ще ви дойде, не ходите вие по гинеколози да ви бъркат из....
Баси, стигас тея детински глупости!
Не казвам, че аз не съм го правила без презерватив, да случвало се е , но не е там въпроса!
Freaky_angel
03-05-2006, 11:22
Az sy6to mislq kato pove4eto, 4e si postypila pravilno!6toto i az sym imala podoben problem i postypix kato teb.Kolkoto i da go obi4a6 i iska6 da mu e gotino vse pak trqbva da misli6 i za sebe si i za sobestvenoto si zdrave!Aide pyrviq i votriq put ste se otyrvali primerno ot gafove, ama nali znae6 - edin put stomna za voda,vtori put stomna za voda, i tretiq put stomnata se 4ypi!Taka 4e nedei da sajalqva6 za ni6to! Yspex :wink:
ro6li4ka
03-05-2006, 19:23
emi pravilno si napravila :) ama toi ne se e nacupil 4e si iskala s prezervativ spoko ami 6toto si go otrqzala i e ostanal bez sex ina4e 6tom i predi e bil syglasen s prezervativ i sega nqma de da hodi :)
Klizmata
03-05-2006, 20:37
hahahaha mnogo te obi4am suglasen sum s vsi4ko koeto kaje6 samo da si dobre hahahaha teq lafove ot vtorata svetovna ako ti gi e razpravql mu kaji da si prereje falopievite trabi a i mu kaji da izpolzva gumenoto patence i nego da go 4uka bez prezervativ.Otdelno zna4i toi e tupo kopele koeto iska da te 4uka qvno my e haresalo bez prezervativ i ve4e ne mu puka kakvo iska6 ti a iska da te klati i tova e v ob6ti dumi skusai go. =P~ =P~ =P~