View Full Version : Moderated by W.I.M.: Дали ще иска повече от приятелство ?
s edno momche ot 2 godini se znaem,i az vinagi sym si go haresvala,po tochno obicham go,toi e pyrviq v koito se privyrzvam tolkova mnogo ..no na nego mai oshte go boli ot predishnata my vryzka,razbiram go bili sa zaedno celi 4 godini ,no tova ne znachi ,che ne trqbva da obryshta vnimanie na ostanalite momicheta,izlizame,kazva mi sladki dumichki ,vijdame se rqdko,shtoto toi vse zaet i vse kogato toi kaje(e ponqkoga kogato i az iskam de ) no kaza,che sme samo priqteli ,no kogato se vidim se zakacheme,byzikame,govorim ,spodelqme..no syshto taka i se celuvame 5-6 pyti s ezik,nqkolko po buzkata,cheloto,shiqta ,a onzi den se vidqhme,bqh u tqh na gosti ,i nikak nqmahme priqtelski otnosheniq,taka se natiskahme,che prosto nqmam dumi.. gledahme film,i zamalko ne stignahme do seks,shtoto az se odrypnah ,beshe mi gotino,ma mislq i che na nego,baq se vyzbudi..kaza,che ima chuvstva kym men,che si me haresva,izprati me i do tam,ma nz .. sega ako se vidim ,kak li shte se dyrji ,dali shte iska neshto poveche ot pr(koeto mn me symnqva 8-[ ) ili samo priqteli ..nz kak da reagiram,ako nishto ne kaji po tozi vypros,vse edno nishto ne e stanalo snoshti,az kvo da go pitam.."samo pr li sme" typo mi izglejda.. ma nz de,daite syveti ,6te sam wi mnogo blafgodarna :smt016
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
E trebvalo mu e da mu dadesh ...... ako si mu bila dala 70% 4e sa 6tehte da hodite :) To kak go opisvash mai i se hodite ama prosto toi ne ti e predlagal kakto decata pravat to se razbira ot samo sebe si :D
Откачалка
03-02-2006, 14:58
мдам, и аз съм на това мнение!
Неможе да има тооооооооооооооолкова силно приятелство между момче и момиче (целувки, натискания и т.н.)
Тук е момента да ти кажа че напълно важи "Едно приятелство може да се превърне в любов, но една любов в приятелство - никога (или според мен РЯДКО)"
Вие сте си баш гаджета! Просто не го е имал момента с "Искаш ли да си станем гаджета" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mimi_gothica
03-02-2006, 15:02
Mila nqma kakvo da se 4udi6.Bravo na tebe,4e ne si mu pozvolila da stignete po dale4 i da stignete do sex.Toi ako izpitva ne6to i iska seriozna vrazka sam 6te doide i 6te ti kaje.Prosto se iska malko tarpenie. :)
az kakto gledam i dvamata ste adski obyrkani i si mislite,che priqtelstvoto vi e po silno i edva li ne na dumi podtiskate istinskoto chuvstvo,a imenno Lubovta..;)no mislq i che dvamata si se bichkata,tyi che smelo naprede.. :smt007 i neka Lubovta da e s vas;)
ami kakbo drugo moje da vi kaja Obichaite se;)i bydete zaedno,ne se ostavai nekoq druga macka da ti go zadigne
Mila nqma kakvo da se 4udi6.Bravo na tebe,4e ne si mu pozvolila da stignete po dale4 i da stignete do sex.Toi ako izpitva ne6to i iska seriozna vrazka sam 6te doide i 6te ti kaje.Prosto se iska malko tarpenie. :)
=D> =D> =D> Напълно съм съгласна =D> =D> =D>
TiA_MaRiA
03-02-2006, 17:14
me too :wink:
me too :wink:
i az se pribavqm kym VaSs:)
DiabolicAngel
03-02-2006, 17:36
Браво че не си му дала [-o<
sexy_macka
03-02-2006, 17:56
edno golqmo BRAVO =D> che ne si mu go pozvolila ! ;)
xoxoxox .. malee kolko sa zabludeni vsi4ki :( ne iskam da te razo4ervam po ninakuv na4in povqrvai mi !! no ... spored men ne6tata stoqt po mn po razli4en na4in. Kogato nqkoi e s daden 4ovek mn vreme ( a 2 godini ne sa malko ... ) se razdeli s nego .. vij toi moje da spe da misli za biv6ata si priqtelka .. no e trudno da otvikne6 da si s 4oveka s koito si sviknal da si 24/7 ... kogato izpadene6 v takava situaciq deistva6 malko bezrasudno turseki tova koeto si imal v nqkoi drugo 4ovek ( damek v slu4aq ti ). Slu6ai sega .. ako iska6 da probva6 ... davi ... az vinagi si kazvam "po dobre da opita6 i da sujelqva6 otkolkoto da sujelqva6 4e ne si opital", za6otot shansa za ne6to naistina xubavo v jivota ... e rqdko qvlenie taka 4e vinagi se vuzpolzvai ot vuzmojnostite , NO ako iska6 da znae6 dali tozi 4ovek izpitva ne6to serizono kum teb trqbva da znae6 4e trqbva vreme, vreme v koito trqbva da razbere6 dali tozi 4ovek vijda v teb tova koeto e vijdal v predi6nata si priqtelka. Za6toto ako se okaje taka 6te ti stane super kofti se 1 edva li ne te e izpolzval na nego da mu e dobre. Pomisli .. moq suvet e da opita6 ... no mnogo da vnimva6 i bavno da stanat ne6tata. Sledva6tiq put kato ti se natisne drupni se .. i vij reakciqta mu. Preceni dali razo4arovanieto mu e v tova 4e nqma da zavre ezika si v gurloto ti ili 4e 4oveka kum koito ima nqkvi 4uvstva go e otblusnal. Lesno se zabelqva. good luck (:
white_chik
03-02-2006, 19:15
ami taka kakto go razkazva6 mi se struva 4e toi samo te izpolzva da izlekuva ranite si ot predi6nata si vruzka.ili ina4e kazano-ne mu puka za teb no iska da si ima nekoi pod ruka.Dano ne sum prava,6toto ti qvno mnoo si go obi4ka6 :-k