Влез

View Full Version : Vkusyt na jivota

03-02-2006, 21:02
Ujasno me e stram da podhvana tazi tema,no sym stra6no ot4aqna...s priqtelq mi sme zaedno ot 1 godina i ima ne6to ,koeto me smu6tava... :oops: Normalno li e da si go gylta sam???!!!dori pred men go e pravil..prazni se v 4a6ka i go pie za zdrave...nz dali e normalno...Otgore na vsi4koto predi 1 sedmica re6ih da go iznenadam..i mu otidoh na gosti(bez predoprejdenie)...Noseh sve6ti,smetana...no v momenta,v koito otvorih vratata se natyknah na slednata gledka- be6e si virnal kraka i se my4e6e da si go lapne(ubi mi jelanieto)...Ponqkoga se karame koi 6te glytne...Vseki pyt otiva v kenefa predi da svyr6i..NORMALNO LI E TOVA????4uvstvam se prenebregnata :( :evil: [-X

03-02-2006, 21:05
Това хич не е срамно !
Спермата е доста полезна и е много по добре да гълта собствената си отколкото чуждата защото от собствената няма как да се разази а тя е пълна с белтъци които са нужни !!!
разделяйте си я по равно >>?

aqweR
03-02-2006, 21:10
Секс вампир! :) хаха
предполагам че е нормално. и други са споделяли че са си гълтали семето. лично не бих го направил защото прото то не е предназначено за мене а за момичето което се е потрудило.

мъчил се е да си го лапа? зарежи го. никой себе уважаващ се мъж не би го направил(опита да си духне сам), ако можеше

03-02-2006, 21:19
xax..toi dori uspqva6e da si go lije sam... :cry: :cry: :cry: ...ne moga da go zareja...takyv e akrobat..vtori kato nego nqma :oops: adski e sexy..makar 4e ponqkoga me pla6i.. #-o #-o :-k ](*,)

03-02-2006, 21:24
Nakarai go da pie nqkolko vodki i posle da si glutne... shte povurne... xaxaxaxaxaxaaxxa
a obicha li da si pie pishkanoto ??

03-02-2006, 21:28
za jalost ne pie...a kolkoto za pi6kato...nadqvam se ,4e ne,no e tvyrde veroqtno da e probval..vednyj mi razpravq6e,4e i orinata bila mnogo polezna za zdraveto,dori rak lekuvala:(:(:(
ama piknqta kakto i da e..samo drugoto da ne probva,6toto naistina 6te go zarejai to bez da mi migne okoto :cry: :evil: :evil: :evil: :smt009 [-o<

Master_88
03-02-2006, 21:28
Според мен не е много нормално

03-02-2006, 21:31
Отхапах си клиторът !!!

Dr. Kazimbutt
03-02-2006, 21:41
Ujasno me e stram da podhvana tazi tema,no sym stra6no ot4aqna...s priqtelq mi sme zaedno ot 1 godina i ima ne6to ,koeto me smu6tava... :oops: Normalno li e da si go gylta sam???!!!dori pred men go e pravil..prazni se v 4a6ka i go pie za zdrave...nz dali e normalno...Otgore na vsi4koto predi 1 sedmica re6ih da go iznenadam..i mu otidoh na gosti(bez predoprejdenie)...Noseh sve6ti,smetana...no v momenta,v koito otvorih vratata se natyknah na slednata gledka- be6e si virnal kraka i se my4e6e da si go lapne(ubi mi jelanieto)...Ponqkoga se karame koi 6te glytne...Vseki pyt otiva v kenefa predi da svyr6i..NORMALNO LI E TOVA????4uvstvam se prenebregnata :( :evil: [-X
Тоя пич не е редовен. :smt017

miloto_girl_4e
03-02-2006, 21:42
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: