View Full Version : tova okazva li vliqnie
Aaaaaaaaaaa
03-02-2006, 21:48
abe izlizam s 1 momiche,gotina vyv vsqko edno otnoshenie,djenk mi e sneq \:D/ ma kato doide red da se celuvame,tq zapochva kato nqkvo nedygavo syshtestvo,uj se opitvam da i pokaja,ama mai v taq oblast e Debil :evil: ot 2 mes sme zaedno,ma se chuda dali da q skysam,shtoto za men celuvite sa ot ogromno znachenie,predstavqm si q togaz kak e v seksa,ako vyobshte go e pravila..ne iskam go lepka,shtoto predpolagam,sha q zaboli,kato i kaja"abe ti macko nemoij sa celuva" :-&
"
Ми ти пък само заради това ли ходиш с нея?Може да няма голям опит,ще се научи!Това не е най-важното ,а и като свикне по-често да се целува,ще се пооправи!Тъпо е да късаш само заради това с нея,по-добре някое неопитно момиче,отколокто някоя вечно жадна за секс к*рва.
Ми ти пък само заради това ли ходиш с нея?Може да няма голям опит,ще се научи!Това не е най-важното ,а и като свикне по-често да се целува,ще се пооправи!Тъпо е да късаш само заради това с нея,по-добре някое неопитно момиче,отколокто някоя вечно жадна за секс к*рва.
Mnogo to4no napisano!!
kAdrOkoSkA
03-02-2006, 22:16
=D> Absolutno vqrno!
`Death`Whore`
03-02-2006, 22:18
Не пробутвайте на момчето, че ще се научи. 2 месеца! Ако се целуват по 1 път всеки ден, това са 60 целувки! Сравнете го със секса - за 60 пъти човек или научава движенията, или остава дърво. Опитвай по-настоятелно да я научиш. Нежно, показвай И какво да прави, контролирай движенията И. Ако е от притеснение, което би трябвало да е преодоляла...малко по малко ще я оправиш.
Last_kiss_f
03-02-2006, 22:53
Ти само заради това ли ходиш с нея?Хем казваш че те кефи хем че не се целувала добре а да не говорим за секса.Това не е най-важното в една връзка [-X Ако мислиш да продължаваш с нея бъди заради самата нея а не заради това как се целува и как не!
flying_girl
03-02-2006, 23:01
Abe ako q obi4a6 ko te barka kak se celuva nali ti si za tva da q nau4i6 deistvai!!!!
nqma zna4enie
03-02-2006, 23:15
ти да не си тръгнал с нея заради целувките?Ако я зарежеш заради това си голям глупак голяма работа че неможела да се целува много хубаво с времето ще се научи момичето
ако трябва седнете и поговорете кажи и какво мисли6
не мисля че ако си честен с нея ще се обиди.
това е моето мнение по въпроса а мисля че и на повечето хора.
И аз отначало като тръгнах с моя,не се целувах много добре.Притеснявах се,не съм се отпускала достатъчно и това е било проблема.Мисля,че ако той започне да и показва как точно да го прави,ако е нежен с нея ,тя самичка ще свикне да се целува и ще се подобрят нещата.А и кой е казал,че са се целували всеки ден...за тези неща трябва време.Явно е по-притеснителна или не може да се ориентира какво да прави
Целувката не е едностранен акт,че да твърдиш,че тя е ужасна,а ти върхът.За да не ви се получава,значи синхрона ви куца нещо.
Не знам дали сте забелязали,но когато целунеш някой с любов,когато не мислиш за това,а само как да се докоснеш до него,да поемеш от нежността му,няма как да не се получи.Ако пък от друга страна се целувате,просто,защото така правят гаджетата и ти си толкова зает да анализираш неправилните движения на езика и главата й,то естествено няма да стане.
Така че,я се поспри с рецензиите и покажи малко чувства.Иначе си адския боклук.
Целувката не е едностранен акт,че да твърдиш,че тя е ужасна,а ти върхът.За да не ви се получава,значи синхрона ви куца нещо.
Не знам дали сте забелязали,но когато целунеш някой с любов,когато не мислиш за това,а само как да се докоснеш до него,да поемеш от нежността му,няма как да не се получи.Ако пък от друга страна се целувате,просто,защото така правят гаджетата и ти си толкова зает да анализираш неправилните движения на езика и главата й,то естествено няма да стане.
Така че,я се поспри с рецензиите и покажи малко чувства.Иначе си адския боклук.Съгласна съм!Първият път,когато се целунах с приятеля си,беше божествено!Изобщо не мислех за това какво да правя,дали ще бъде добре,просто бяхме отпуснати и много си се кефихме и всичко стана от самосебе си,страхотно беше!После вече като усещах ,че ще ме целуне,се притеснявах,мислех си няма ли да схафя нещо и тогава нещата куцаха.Когато престанах да мисля толкова и просто се отпусках в прегръдките му,всичко си дойде да мястото
sladkoto_Eli
03-03-2006, 09:35
mnogo 6te e tupo ako q ostavi6 samo zaradi tova. I ti ne si se rodil nau4en.Gorkata!!!.....Sigurno e bila piqna kato ste trugnali. :D
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-03-2006, 09:36
abe izlizam s 1 momiche,gotina vyv vsqko edno otnoshenie,djenk mi e sneq \:D/ ma kato doide red da se celuvame,tq zapochva kato nqkvo nedygavo syshtestvo,uj se opitvam da i pokaja,ama mai v taq oblast e Debil :evil: ot 2 mes sme zaedno,ma se chuda dali da q skysam,shtoto za men celuvite sa ot ogromno znachenie,predstavqm si q togaz kak e v seksa,ako vyobshte go e pravila..ne iskam go lepka,shtoto predpolagam,sha q zaboli,kato i kaja"abe ti macko nemoij sa celuva" :-&
"
kaji i 4e iskash da probvate dr vid celuvki da eksperimentirate i taka :-D
=D>bravo
mimi_gothica
03-03-2006, 10:31
Mi az sa6to mislq 4e zaradi tva trqbva da kasa6 s neq,6toto e glupavo.Prosto q nau4i.
sexy_macka
03-03-2006, 10:59
Ekita Пуснато на: 03.03.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Napulno sm suglasna !
IKisseDAGirL
03-03-2006, 15:07
напълно съгласна!!!
когато нещо е направено е с любов, то е съвършено :)
и не защото няма недотатъци,а защото никой не ги вижда :wink: не анализирай всяко едно нещо, а се отпусни и се отдай на самото изживяване
NauGHty`FaNtAzZy`
03-03-2006, 19:34
hm...nikoi ne se e rodil nau4en...ta ne vijdame kvo pre4i da nau4i6 ti taa macka ad se {P}! v kraina smetka praktikata vodi do jelanoto maistorstvo ne misli6 li?!pak i ne tarsi vina samo v neq-ne si li se zamislql n atav 4e problema moej da e v tebe?
eminem_sp
03-04-2006, 11:30
Mili4uk edin suvet ne kusai s neq.. 6to prosto ne pogovori6 s neq za tozi problem?A puk predstavi se 4e prosto izpitva nqkakuv strah i to4no kagto kusa6 s neq tq go e preodolqla..kazvam ti go ot sobstven opit!!! Puk i tzeluvkata naistina ne e nai-vajnoto i se u4i s te4enie na vremeto.spored men pogovori s neq ako naistina q haresva6 ili izpitva6 ne6to kum neq!! :!:
white_chik
03-04-2006, 13:21
mi pogovori sneq za tva 6toto celuvaneto si e vajen etap ot edno hodene.Opitai se da i kaje6 po-takti4no.Vupreki 4e ti misli6 4e tq ne moje da se celuva a pri neq moje da e obratnoto.a we opitaite se da se sinhronizirate :wink: