View Full Version : KOLA MASKA
Emi kajete nqkoq marka kola maska ot koqto da ste dovolni na kakva cena e i kak tochno q izpolzvate ;)
Strep или Taky за вкъщи, но аз лично ти препоръчвам да отидеш при професионалист. В къщи ще се омацаш и ще си изгубиш много повече време и нерви.
IdontGiveaFuck
03-03-2006, 16:10
Taky или Veet, цените са между 8-12 лева,зависи.
Обаче и аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик.. :)
mil4eto_
03-03-2006, 16:28
Taky или Veet, цените са между 8-12 лева,зависи.
Обаче и аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик.. :)
и аз така мисля!по ред причини е по-обре да отидеш на козметик!
kolko pari e toq kozmetik
mil4eto_
03-03-2006, 16:40
kolko pari e toq kozmetik
между 7 и 10 лв.зависи къде ще отидеш.
Malkoto_
03-05-2006, 09:36
kak se izpolzva ( kak sa prigotvia) studenata kola maska i ima li nqkva opasnost nali kato si q sloja i kato drupna rqzko da mi se otlepi i kojata ?
kak se izpolzva ( kak sa prigotvia) studenata kola maska i ima li nqkva opasnost nali kato si q sloja i kato drupna rqzko da mi se otlepi i kojata ?
няма опрасност чак кожа з(да си махнеш,но може да си направиш гадни рани и да си разволиш кожата.по.добре отиди на козметик. [-X
Malkoto_
03-05-2006, 11:11
ohh kakvi rani obiasnete mi :( a posle s kakvo se majete sled kato ste si napravili kola maska .. kak taka da si razvalia kojata
На опаковките има указания за употреба. Няма опастност да ти се отлепи кожата спокойно! :lol: Ако не дръпнеш рязко нищо няма да се получи. Аз веднъж се пробвах сама в къщи и се измъчих. При козметичката е много по-бързо и лесно. Тя ме маже с някви кречмчета преди и след манипулацията. А за тези за домашно ползване...в опаковките на Taky има едни кърпички специални. Все пак ви съветвам да не се занимавате сами.
mil4eto_
03-06-2006, 09:49
На опаковките има указания за употреба. Няма опастност да ти се отлепи кожата спокойно! :lol: Ако не дръпнеш рязко нищо няма да се получи. Аз веднъж се пробвах сама в къщи и се измъчих. При козметичката е много по-бързо и лесно. Тя ме маже с някви кречмчета преди и след манипулацията. А за тези за домашно ползване...в опаковките на Taky има едни кърпички специални. Все пак ви съветвам да не се занимавате сами.
да абсолютно съм съгласна,пък и мисля че сама няма да можеш да си махнеш всичко.