Влез

View Full Version : KOLA MASKA

Sapphir
03-03-2006, 13:21
Emi kajete nqkoq marka kola maska ot koqto da ste dovolni na kakva cena e i kak tochno q izpolzvate ;)

Mystery
03-03-2006, 15:57
Strep или Taky за вкъщи, но аз лично ти препоръчвам да отидеш при професионалист. В къщи ще се омацаш и ще си изгубиш много повече време и нерви.

IdontGiveaFuck
03-03-2006, 16:10
Taky или Veet, цените са между 8-12 лева,зависи.

Обаче и аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик.. :)

mil4eto_
03-03-2006, 16:28
Taky или Veet, цените са между 8-12 лева,зависи.

Обаче и аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик.. :)
и аз така мисля!по ред причини е по-обре да отидеш на козметик!

Gost_
03-03-2006, 16:37
kolko pari e toq kozmetik

mil4eto_
03-03-2006, 16:40
kolko pari e toq kozmetik
между 7 и 10 лв.зависи къде ще отидеш.

Malkoto_
03-05-2006, 09:36
kak se izpolzva ( kak sa prigotvia) studenata kola maska i ima li nqkva opasnost nali kato si q sloja i kato drupna rqzko da mi se otlepi i kojata ?

03-05-2006, 10:30
kak se izpolzva ( kak sa prigotvia) studenata kola maska i ima li nqkva opasnost nali kato si q sloja i kato drupna rqzko da mi se otlepi i kojata ?
няма опрасност чак кожа з(да си махнеш,но може да си направиш гадни рани и да си разволиш кожата.по.добре отиди на козметик. [-X

Malkoto_
03-05-2006, 11:11
ohh kakvi rani obiasnete mi :( a posle s kakvo se majete sled kato ste si napravili kola maska .. kak taka da si razvalia kojata

Mystery
03-05-2006, 15:03
На опаковките има указания за употреба. Няма опастност да ти се отлепи кожата спокойно! :lol: Ако не дръпнеш рязко нищо няма да се получи. Аз веднъж се пробвах сама в къщи и се измъчих. При козметичката е много по-бързо и лесно. Тя ме маже с някви кречмчета преди и след манипулацията. А за тези за домашно ползване...в опаковките на Taky има едни кърпички специални. Все пак ви съветвам да не се занимавате сами.

mil4eto_
03-06-2006, 09:49
На опаковките има указания за употреба. Няма опастност да ти се отлепи кожата спокойно! :lol: Ако не дръпнеш рязко нищо няма да се получи. Аз веднъж се пробвах сама в къщи и се измъчих. При козметичката е много по-бързо и лесно. Тя ме маже с някви кречмчета преди и след манипулацията. А за тези за домашно ползване...в опаковките на Taky има едни кърпички специални. Все пак ви съветвам да не се занимавате сами.
да абсолютно съм съгласна,пък и мисля че сама няма да можеш да си махнеш всичко.