View Full Version : nqkoi moje li da mi pomogne?
Obi4am te
03-03-2006, 20:22
az sam na 17 godini,ot dosta vreme haresvam edno mom4e,koeto e s 2 godini po-golqm ot men.mnogo mi e trudno da si govorq s nego .li4i si 4e i toi me haresva,no e mnogo pretisnitelen i nqma da mi go kaje.toi e mnogo sramejliv i ima super visoko vqzpitanie i ne moga da mu kaja ne6to glupavo!daite mi savet kak da zapo4na po-stoinosten razgovor,pls!blagodarq vi predvaritelno!
DimmuBorgir
03-03-2006, 20:42
Добре ще е да започнеш с едно учтиво здравей :-) И... използвай нещо нито заучено, нито някакви клишета... Кажи му на човека, че го харесваш и му кажи да не се притеснява... Ако се притесни ще стане малко кофти ситуацията... Останалото е зависи как ще реагира той и какво ще отвърне... Дано съм помогнал дори малко...
Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
03-03-2006, 20:47
emi opitai se da si i ti s visoko vazpitanie :)
teenkopele
03-04-2006, 10:07
Добре ще е да започнеш с едно учтиво здравей :-) И... използвай нещо нито заучено, нито някакви клишета... Кажи му на човека, че го харесваш и му кажи да не се притеснява... Ако се притесни ще стане малко кофти ситуацията... Останалото е зависи как ще реагира той и какво ще отвърне... Дано съм помогнал дори малко...
...и аз така мисля.
Щом е толкова притеснителен, гледай като му казваш всичко това, да сте сами. :)
Успех. :wink:
Obi4am te
03-04-2006, 10:13
mersi,mnogo mi e trudno ,no 6te probvam.nqkoi ako ima nqkakvi drugi idei molq vi pi6ete.Blagodarq.