Влез

View Full Version : Parviq pat

^Nikita_^
03-03-2006, 22:13
Sry ako se povtarq temata ama az iskam da si pitam za parviq pat.Imam priqtel koito mn obi4am i koito dava vs za mene,no e s 3 god po golqm i si iska sex.Az sam si o6te malko i devstveno(14) i malko me e 6ube.Smisl da ne karvq i da ne me boli.Haide bolkata se prejivqva ama ne iskam da karvq.Kajete mi nqma li da e po dobre da se opitam da se otvorq sama za da nqma posle izcepki.i ako e taka kak da go naprava za6toto nz kak stava pak i nikade po4ti ni6to ne pi6e i nikoi ne spodelq i...
Priqtelq mi si razbira ot rabotata ama malko me e sram da go popitam za tezi ne6ta i za tva ako ima nqkoi koito da razbra pove4e ot mene neka drasne nqkoi i dr red. Danke predvaritelno :D

Sugar_metalka
03-03-2006, 22:25
Vij tova, moje i da ti pomogne: http://www.teenproblem.net/index.php?m=s&id=739
No ot li4en opit ne moga da ti dam suvet, za6toto i az ne sum go pravila, a i me e trah ot zabremenqvane :roll:

^Nikita_^
03-03-2006, 23:32
Blagodarq ti za linka.Malko se uspokoih :D
\:D/

deizi
03-04-2006, 04:36
абе и аз като бях колкото тебе се притеснявах и все си мислех какво ще си помисли той за мене и разни такива, ама на един купон стана съвсем неоаквано, вярно доста болеше, а за кръв докато го правихме нямаше, а след това 1-2 капки. Всичко мина и замина и никой не умря и забременя :lol:

LiLeNcEtOoO
03-04-2006, 07:46
macko q gore glavata vsi4ki sa minali po tozi put nqma stra6no pri vseki e razli4no pri men dori i nhe me bole6e koi znae klko mnogo ne e bolka za umirane daje pri men i kapka kruv nqma6e okazala sum se s elasti4na cipa :P nedei d apravi6 tazi glupost da se otvori6 sama za6toto ako i ti obi4a6 mnogo priqtelq si tova e nai cennoto koeto moje da mu dade6 zapomni tova moje da go dade6 samo na edin put i samo na edin 4ovek ne go propilqvai sigurna sum 4e 6te go zardava6 mnogo iade i uspeh \:D/

Стеси
03-04-2006, 08:05
macko q gore glavata vsi4ki sa minali po tozi put nqma stra6no pri vseki e razli4no pri men dori i nhe me bole6e koi znae klko mnogo ne e bolka za umirane daje pri men i kapka kruv nqma6e okazala sum se s elasti4na cipa :P nedei d apravi6 tazi glupost da se otvori6 sama za6toto ako i ti obi4a6 mnogo priqtelq si tova e nai cennoto koeto moje da mu dade6 zapomni tova moje da go dade6 samo na edin put i samo na edin 4ovek ne go propilqvai sigurna sum 4e 6te go zardava6 mnogo iade i uspeh \:D/
Така е. Трябва да си супер тъпа да се отвориш сама. #-o