View Full Version : Имам ли за какво да се тревожа?
Здравейте всички! Аз съм един 16 годиншен тип на който му предстой да направи пъривя си секс и имам въпрос. Значи момичето с което ходя го е правила преди тфа един път :lol: . Аз много държа на нея и много се надявам да не я разочаровам ........... та питането е следното : въпроса е за размерът на пенисът ми (знам че звучи адски дебилно и тъпо но все пак ме интересува) 14см дължина 4см. дебелина (не съм се мерил аз мериха ни в училище за някви иследвания)притеснявам се да не е прекалено малко след като гледам на другите са по 16-17 сантима и нещо се панирах ](*,) та дали ще се разочарова мацката или? тфа ми е питането
`Death`Whore`
03-04-2006, 13:53
Виж на линията колко са два сантиметра - малко са. Ако жената е разочарована, не е от размера на пениса. Затова спим с мъже, а не с огромни вибратори. На всичкото отгоре жената не е много дълбока.
rosenceto
03-04-2006, 13:58
Tva si zavisi ot momi4eto-nqkoi predpo4itat po-dalgi,drugi po-debeli,no ne se panirai-imai vid sqka6 znae6 vsi4ko!E,ne s prekaleno samo4uvstvie :)
14sm ne sa mnogo no ne sa i malko a i spoko, momi4etata ne gledat tolko razmera, vajnoto e da se predstavi6 dobre smisul pri samata lubovna igra, i gleda6 da ne svur6i6 pone purviq polovin 4as dokato q klati6, a i tq go e pravila 1 put, taka 4e spoko i tq ne razbira mnogo
Bate da ne ti puka za razmera...liubovnata igra shte otvleche i dvamavi i nia izobshto da mislish za tva na koi kolko mu e i tnt...prosto shte iskash da se razgoreshtite oshte poveche 8) kysmet bro,znam che nia izlojish myjete :roll:
Стеснителната
03-11-2006, 01:34
Мене ми е по интересно кое е туй училище където строяват момчетата в редица, надървят им пишоните, и ги минават с линийката? Туй ще да е някаква революционна изследователска дейност =D> =D> =D> .
при това в гимназия :) кофти скроена лъжа, предполагам ^^ де'а'нам, аз пък съм си го мерил и не ме е срам. с линийка, с шивашки метър, трябва да познаваме тялото си, по дяволите! А размерите стигат, минават 5те сантима чувствителност (Ама го има това, че жените може да усещат само първите 5 сантима, ама виждат всичките 25, lol)
shizzleабе човек.. ти да не живейш в франция е.. и да са пишеш в icq Falco.L.. ?!
WILD__BOY
03-11-2006, 11:52
випроса е не колко ти е голям а как ще го използваш. Момичетата се кефят на големи пишки само щото са големи. Няма друго. Е са ще ти расте. 16-17 е нормалния мъжки пенис.
Спокойно бе пич,да не ти пука...все пак щом доктор е казал,че на жената 8-10 см. стигат,значи няма от к'во да се шашкаш :)
Ти и направи кефа,пък нека да видим тогава дали ще каже нещо за дължината. [-X
СПОКОЙНО ЕБИ!!! и УспеХ :mrgreen:
ro6li4ka
03-11-2006, 16:22
emi momi4eto nqma da izmykne edna liniika i da ti go izmeri tai 4e spoko pyk i ne vqrvam da i naprai golqmo vpe4atelnie o6te po malko da ti kaje ne6to :) se pak sy6tetvenoto e ko prai6 s nego ne kolko e dylyg pyk dali 6te q razo4erova6 e drug vypros ama ako iska da si e s tebe i si te obi4a 6te e 6tasliva 4e e bila s tebe i 4e na teb ti e bilo qko :) pone tai si mislq :) aide uspeh
f0r3v3r]shizzleабе човек.. ти да не живейш в франция е.. и да са пишеш в icq Falco.L.. ?!
Нито едното, нито другото, [CSKA]f0r3v3r. Във Варна си живея 18 години вече.