Влез

View Full Version : vyzbuda-->orgazym(pri momi4etata)

aNgeL{P}sMiLeEe
03-04-2006, 18:02
moje vyprosite da vi se storqt typi,ako e taka prosto ne pi6ete pls :shock:...i taka
1.ot kakvo se vyzbujdate,ot jest,dumi ili ne6to drugo?:)
2.masturbirate li..i kak go pravite
orgazmyt..pff obqsnete ne6to pove4e za nego..pls:)(:
4e sym prekaleno neopitna a iskam pove4e da navlqza v tazi oblast
sy6to me interesuva..zna4enieto na "6patulka" i ako znaete pak nqkvi takiva izrazi obqsnete gi:)
i naistina adski vi se molq da ne se smeete na vyprosite..i vie ste bili taka kato men;\

куку
03-04-2006, 20:07
6patulkata e frenska lubov,ne6to kato svirka ,samo 4e pri genite.za orgazma,ne moga da ti dam savet,6toto pri vseki e razli4no.az li4no go postigam po po-netradicionen na4in,t.e. s frenska.zavisi ot samiq 4ovek.btw,na kolo godini si ,mila?

miloto_girl_4e
03-04-2006, 20:30
1.ot kakvo se vyzbujdate,ot jest,dumi ili ne6to drugo? :arrow: ми.. до сега не ми се е случвало да се възбудя от думи или жест .. възбуждам се като .. се целувам с гаджето и като ... :oops: 2.masturbirate li..i kak go pravite :arrow: рядко,но се случва .. е как .. с краставица :lol: :lol: :mrgreen: ,не бе .. с ръчичка :mrgreen:
3.orgazmyt..pff obqsnete ne6to pove4e za nego..pls:)(: :arrow: ми.. това не се обяснява,а се усеща :!:
4e sym prekaleno neopitna a iskam pove4e da navlqza v tazi oblast
sy6to me interesuva..zna4enieto na "6patulka" i ako znaete pak nqkvi takiva izrazi obqsnete gi:) :arrow: шпатула - когато момче прави френска любов на момиче :wink: