View Full Version : PREJDEVREMENNA EQKOLACIQ
Hi na vsi4ki,
iskam da vi popitam za nqkolko ne6ta:
Kakvo se pravi pri prejdevremenna eqkolaciq,za6toto si mislq 4e priqtelkata mi 6te me zareje pri sledva6tiq neuspe6en opit:(:(:(HELP ME:(???Vuprosa e tam,4e v momenta,v koito pronikvam v neq,nz kak,oba4e vuzbudata se ka4va na MAXXXX,bez da moga da q kontroliram i...mizeriqta stava:(Mislq 4e e ot svruhvuzbuda i visoka 4uvstvitelnost.Iskam da q premahna,no neznam kak.PLS daite ideq.Mislq 4e ima hora koito s moq problem,no i sre6enie.
Drugoto ne6to koeto iskam da popitam emdali e vuzmojno ot cigarite da e!?Za6toto az bqh pu6a4,no gi sprqh ot edin mesec.4etoh v edna statiq,4e e mn vuzmojno da se uvredi ne6to po tozi na4in:(
Mnogo 6tasliv 6te buda,ako otkliknete na molbata mi,da mi dadete nqkoi ``efektiven`` suvet po otno6enie na prejdevremennata eqkolaciq,za6toto tova ne e bolest,dokolkoto znam...:(
Казвал съм го и ще повторя ;) Покани гаджето ти във вас и запиите по няколко малки водки от 50 ... гледай да не изпиеш повече от 200 щото после може и да не ти стане ... И като си изпил 2оо тина ше ти се обезчувствят ' точките на кефа ' и няма да сфършваш така ... или пробвай преди да започнете да се изпразниш сам и после след 30 минути да го правите ...
Аз когато съм много възбуден например първо може да ти духа да свършиш , после да я полижеш ( много обичам да лижа) и като ти стане няма да свършиш толкова бързо :)))
V momenta piq ``Herbavit`` na d-r Milko Toshkov!Nadqvam se da ima smisul
[quote="Анонимко"] или пробвай преди да започнете да се изпразниш сам и после след 30 минути да го правите ... [quote]
mi da e tova e dobra ideq :)) probvai da se izpraznish predi tova xaxaxa
odari 1-2 chekii predi da po4nete seksa
От начало имах подобно явление...не точно при проникване но на 3-тата минута... Сам стигнах до извода че трябва да пиина хубаво и така нещата се пооправят. Относно билките на д-р Тошков съм чувал доста лоши думи за тях.
Е пробваи с алкохола и с изпразването пък после ще кажеш какво е станало :---)
Ami az 6te kaja kakvo e stanalo,ama si mislq da ne bi ve4e da e kusno,razbirate li?!A za d-r To6kov - nemoga da opredelq daliima nqkakuv rezultat.Vuprosa e tam,v momenta,v koito pronikvam nemoga da se ovlaqdeq,qvno ot prevuzbuda(moje i svruh4uvstvitelnost),i stava tq belqta... .Vqrno,posle vsik4o e nared vtoriq put,no ne vinagi se stiga do nego.Za alkohola po princip ne sum probval,no mislq da go napravq:)A mastrubaciqta dali 6te pomogne s ne6to???
Да удари 200 водка и после секс? Па, няма лошо, не съм пробвал да кажа. Ама тогава ти падат естествените защити и възможността от гаф е доста по-голяма.
взимаш вестник капитал, изчиташ го, после си легате с мацката, почваш да жъмбиш и си припомняш статии от ветника и мислиш само за вестника :)
teenkopele
03-13-2006, 13:44
Праскаш една чекия, малко преди да правите секс, и готово. :mrgreen:
Стеснителната
03-13-2006, 13:52
Не всеки може да е машина за любов. Щеше да е много добре ако можеше ама не е така.
Ангела_на_мрака
03-13-2006, 17:52
като прасне една чекия после може да не му стане хаха.Абе ти на колко години си,ако си някой тинеиджър и на ден правиш по 5 чекии и докато си представиш някоя девойка как се съблича и свършваш,абе не така.Слушай сиа.На по горните постове до някъде съм съгласен с алкохола ама аз при 200гр. водка все едно не съм пил,наистина при употребата на алкохол се затруднява свършването при мъжа,обаче съм чул,че става със мастика,аз такова не пия.Опитай няма лошо,ама има и друго.Дори да не си пил,когато правиш секс,не мисли за това.Просто витай някъде в облаците,не мисли за секс.Това надявам се ще ти помогне
"Не мисли за това" = "Не мисли колко много ти идва да свършиш" Когато овладееш това желание, което е развито у всеки мъж от годините чекиджийство преди това, ще можеш да издържаш повече.
Отново казва, за мен алкохолът не е решение. Първо - не е хубаво да се пие. Второ - ставаш по-замаян и некоординиран, освен това по-трудно се владееш и можеш да нараниш приятелката си, особено като си неопитен. Трето - след като свършиш, ще ти се доспи и ще е много по-трудно да го вдигнеш за втори път, което пък си е оптималното решение.
Какво като свършваш предварително, щом можеш да го вдигнеш пак? Просто ще ползваш два презерватива и ще запълваш времето за презареждане с любовна игра.
aLakaZam
03-13-2006, 22:50
Ми четох на едно место, че когато усетиш, че свършваш, ако си представиш гнусни картини, като труп на животно, чирва и такива глупости напрежението спада. Пробвай.
WindWaker
03-13-2006, 22:55
haha basi glupostite. s vremeto 6te se oprai6 spoks. a ako tolkova byrza6 - ti sam si podskaza otgovora. na 2-q put stava nomera taka li ? emi togaa polvin 1 2 4asa predi seksa bii6 edna i 6te ti e po-trudno da svur6i6.
alakazam: добре, а ако не съм гнуслив ^^ такива неща не могат да ме впечатлят. истината е, че ако си позволиш да преминеш в предоргазмена възбуда, нищо не може да те спаси, освен почивка. Не се срамувайте да си искате почивка, момчета! Може да е само няколко секунди, но ви позволява да си поемете дъх и да продължите.
mmm znachi...okolo 30 min predi akta...si udari 1 zlobna....posle kato praite sex....zemi si Durex imat model za zadyrjane...probvai go kazvali sa mi che pomaga...
Ami moje i da pomogne:)10X NA VSI4KI ZA SUVETITE.MN SE RADVAM 4E IMA TOLKOVA MNOGO HORA KOITO DAVAT SUVETITE ZA MOQ PROBLEM:)10X AGAIN...
Abe tova za mastrubaciqta iskam da popitam ne6to;ako nqkolko dni predi tova ``trenira6`` pomaga li?!
Moje bi problema se sustoi v tova(tova mai go pisah po-nagore),4e v momenta v koito pronikna(ili dori,kogato se opitam),stava mizeriqta:(Moje bi tam se sustoi celiq 6iban problem;SVRUH4UVSTVITELNOST i PREVUZBUDENOST >:(... .
Kofti mi e ponqkoga osven za tova,a i za moeto momi4e,za6toto si mkislq,4e pri sledva6tiq put,6te me zareje:(:(:(... .Zatova Vi pitam sega,dokato vse o6te imam vreme,da sum podgotven i da se predstavq otli4no.:)
Moje tova koeto se slu4va da e ot nepostoqnstvoto mi po otno6enie na poloviq mi jivot.Iska mi se edin put zavinagi da go premahna i pove4e da ne mi se slu4va,za6toto naistina e mnogo kofti.I se nadqvam da go postigna...
Скив сега.
Това е съвсем прост проблем. Тук сложното е, че причинителят може да е един от доста. Ще пробвам да обобщя най-вероятните причинители и начинвите за отстраняването им:
- силно притеснение - ако не се чувстваш отпуснат с партньора, с когото правиш секс, тогава твоите сексуални функции не могат да бъдат контролирани. Организмът ти се напряга и става свърхчувствителен, включително и по половите органи. Хм ... Тека трябва просто да се отпуснеш. Поговори с твоя партньор за това и виж дали тя е склонна да ти съдейства за въпросното отпускане. Имай предвид, че става въпрос за доста търпение от нейна страна. Ако не е съграсна, тогава си помисли на какво се основава вашата връзка.
- физиологичен проблем - има мъже, чийто организъм така е настроен. Споко, и това се оправя. Пак се изисква търпение и от теб и от партньора ти. Тя трябва да се научи да разпознава момента преди да еякулираш. Точно в този момент тлябва да хване пениса ти за главичката, като с палец притиска френума, а с показалец и среден пръст притиска отгоре. Това въздейства възпиращо на еякулацията. Това се повтаря отновои отново, докато най-накрая еякулираш. С всеки следващ път времето ще бъде повече.
- психологически проблем - не задължително свързан със секса. Може да е нещо елементарно, като например проблеми на работното място. Всъщност става дума за стрес. От стреса може да се получи преждевременна еякулация, а може да се получи и частична или напълна импотентност. Тук трябва да насочиш усилиятакъм истинския причинител, а не върху проблема ти с еякулацията. Разни методики за борба със стрета, релаксиране и почивка, кактои начини за успокояване на обстановката (в примера на работното място) ще дадат резултат. Тогава и балансът в организма ти ще се възстанови, а заедно с него и сексуалните ти функции.
Най-трудното тук е откриването на причинителя. Веднъж намерен, после е лесно. Просто не търси проблема в половите си органи. Много малка е вероятността там да е причината.
И най-важното: няма да решиш този проблем, без да имаш интимен партньор, който всеотдайно и безрезервно да ти съдейста.
Желая ти успех!
aLakaZam
03-14-2006, 19:30
alakazam: добре, а ако не съм гнуслив ^^ такива неща не могат да ме впечатлят. истината е, че ако си позволиш да преминеш в предоргазмена възбуда, нищо не може да те спаси, освен почивка. Не се срамувайте да си искате почивка, момчета! Може да е само няколко секунди, но ви позволява да си поемете дъх и да продължите.
Предполагам, че основната идея на това е да те отклони от самия полов акт. Трябва да си представиш нещо, което доста ще те притесни или сплаши. Вече ако си със здрава психика е друго...
alakazam:
>>майка ми е лекар
>>редовно съм вечерял на "спешно отделение" и други филми, изпълнени с човешки вътрешности и подобни
>>зодия близнаци съм, следователно нямам проблеми да си мисля за 2-3-4 неща едновремено
>>разказвач съм в ролеви сесии, където ми се налага да комуникирам с 5-6 души едновремено
>>хипер спокоен тип съм, имам ниско кръвно и като цяло търпелив като овен
Какво да се прави :D
абре пич има ти не6то треа бая да тренираш мисли си за не6то гадно де да знам сичко ти е в психиката треа да си вкараш факса че не тря да свършваш толкова бързо де да знам тва е на психическа основа само тва щи кажа щото ти си такъв какъвто се направиш
`Death`Whore`
03-14-2006, 22:09
"Спешно отделение" рядко е гнусно.
Offtopic: Зависи кой ги прави. Имам чувството, че там има няколко души, дет пишат сценария и се редуват. Като ги пише Крайтън и половината актьорски състав умира. А има един, дето набляга на хирургията и близки сцени на разнебитена анатомия.
`Death`Whore`
03-14-2006, 22:20
Не съм го анализирала толкова, обаче бих се погнусила от Хел Рейзър, особено 1.
разнебитена анатомия тва е истината за отврат
дати пробият корема да извадят едно черво и да почнат да го навиват на рулетка еи тва ви предлагам аз тва е гнусно :)
`Death`Whore`
03-14-2006, 22:25
Представих си го.
Някак си не ме впечатлява ^^ Но за сметка на това имам гъдел! [яденето на виолетки е вредно за вашата психика]
`Death`Whore`
03-14-2006, 22:29
Не ме яж!
Хахах, спокойно, аз първо хубаво я осмуквам, играя си с език с нея, захапвам игриво и така, докато свърши. Бонбонката, имам предвид.
A kakvo pravim ako prejdvremennata eqkolaciq stava to4no v momenta,kogato pronikva6?Tova ozna4ava li,4e glavi4kata na penisa mi e 4uvstvitelna?!Za6toto mi se e slu4valo,to4no kogato pronikvam,da svur6vam?Kak se redotvratqva tova?I suglasete se,ama naistina e mnogo trudno da misli6 za ne6to drugo dokato pravi6 sex... .
Ako problema se sustoi to4no v tazi to4ka ot sexa,kak se preodolqva tazi svruhvuzbuda,koqto se ``poqvqva`` to4no v momenta na pronikvane???
A kakyv drug syvet bihte mi predlojili po otno6enie na po-gor napisanoto???
A kakyv drug syvet bihte mi predlojili po otno6enie na po-gor napisanoto(pak ot men)???