PDA

View Full Version : Ще ми стане ли?

03-04-2006, 21:59
Така...имам си приятелка и когато първият път се натискахме бяхме на саме и ми стана но точно тогава бяхме обезпокоени от един приятел който дойде у нас.Вторият път бяхме пак у нас и се натискахме но наще бяха у нас и тогава неможа да ми стане както трябва и аз се паникиосах и си викам "Защо?" и още повече се сдухах като тръгна да ми бърка в гащите!незнам защо така се получи.Може би защото наще бяха у нас, защото бях гладен или нещо подобно незнам.И преди 2 дни пак се натискахме в центара и аз до такава степен се бях вманиачил в това че не ми става и започвам да се притеснявам от това дали малкия приятел няма да ме изложи и пак не се получи...ае ще се побаркам...имам чувството че ще изперкам...почвам да си мисля кви ли не раоти?кажете ми какво да правя?и моля ви без тъпи постове...благодаря предварително

InHell
03-05-2006, 02:37
Всичко е на психическа почва. Просто трябва да си спокоен и да се кефиш там, к`вото трябва ще стане(така де :) ).
В началото имах подобен проблем като дойде време да сложа презерватива......малии, направо се побърквах, т`ва винаги ми е било кошмар, но сега много рядко имам подобни проблеми.

rosenceto
03-05-2006, 08:36
Poprincip vsi4ko e na psihi4eska osnova pri vas-6tom si mislite samo za tva i ne stava,taka 4e vaob6te ne go misli!"Toi" si znae rabotata!

Freaky_angel
03-05-2006, 11:17
Prosto se opitai da ne misli6 za tova.Tova 4e predi ne ti e stanal za6toto E IMALO nqkakva pri4ina ne zna4i 4e i kogato nqma takava pak nqma da ti stane!Prosto se otpuskai i ne misli za problemi i razni tam prostotii.Ti ne si nqkoi dyrt dqdo 4e da se pritesnqva6 4e nqma da ti stane!Mlado mom4e si - ne se pritesnqvai za takiva ne6ta i o6te vednuj kazvam s risk da se povtorq NE MISLI ZA TOVA!Uspeh! :wink:

the____
03-05-2006, 15:18
mneee nqma nikoga da ti stane 6te ti e mek do kraq na jivota ti 6e si umre6 devstven i nerazpe4etan i neotvoren...i prustite 6te ti omeknat i ga burka6 nqa da moje6 :D
po temata-spox 6te ti stane samo na misli za tva a za momi4eto/mom4eto