View Full Version : tqsna sam
Hi!imam malak problem-devstvena sam i s priqtelq mi se opitahme da pravim sex,no az sam tvarde tqsna otdolu i toi ne moja da pronikne,a i men mn me bole6e.Toi mn drgi na men i ne bi napravil,ni6to koeto da me narani.I t4no zatova zaslujava da mu dam tova ,koeto iska.Posavetvaite me -kvo da napravq za da se polu4at po-lesno ne6tata? :oops:
kotence_f
03-05-2006, 13:14
mi i az sam mn mn tqsna .. i parviq pat mn me zabolq ... ama kato go vkara parviq pat prosto iztarpi i sled tva nqma da te boli .. pri men taka be6e ... e verno 4e sled tva vinagi parvoto vkarvane me boli dokato svikne vlagali6teto s penisa mu ama kvo da se pravi ... vajnoto e 4e posle ne boli :)
InSOMnIAaa
03-05-2006, 14:04
emi pove4eto sme tqsni ..i purviq put adska bolka ama spox posle e ok :)
kotence_f
03-05-2006, 14:05
vsi4ki sa si razli4ni de .. moqta nai dobra priqtelka q boli absolutno vseki pat kato pravi seks s gadjeto si .. nezam kva e pri4inata ama .. mn e kofti ... a mejdy drygoto nqkoi sa po tesni ot drygi :PP
mi i az sam mn mn tqsna .. i parviq pat mn me zabolq ... ama kato go vkara parviq pat prosto iztarpi i sled tva nqma da te boli .. pri men taka be6e ... e verno 4e sled tva vinagi parvoto vkarvane me boli dokato svikne vlagali6teto s penisa mu ama kvo da se pravi ... vajnoto e 4e posle ne boli :)
Правилно каза момичето. Не може всичко да е перфектно като искаш да правиш секс ще потърпиш малко.
леле..абе вие 4ивали ли сте за пръсти ?то много ясно 4е ше те боли кат ти вкара неква дебела цепеница!ае първо се отвори сама с пръсти след тва мастурбирай извесно време и тогава тръгнете да го праите..
kotence_f
03-05-2006, 14:26
Spell men daje i s prast me bole6e mn taka 4e ne se pravi na mn znae6t
ми пробвай пак бе и така неколко пъти ама сравни диаметара на пръста си с диаметара на работата на гаджето ти
Прав е Spell а и кой го знае тоя пич къв дървар е и знае ли кво да прави или ръга където свари
kotence_f
03-05-2006, 14:39
kofti e mom4eto kato ne e vnimatelno ...
ми ти най-добре знаеш :lol:
MbHu4Ko_KoTe
03-06-2006, 19:07
Ако той първо си поиграе с вас (повече от 2 секунди), пошава с пръстчета долу да ви разшири гарантирам, че болка няма да има. Пък да се радваме ние, тесните, щото е доста кофти за един мъж да се чувства като краставица в кофа... :-D
:))))))))
03-06-2006, 20:44
:oops: mi samo moga da ti kaja 4e na men mi otne okolo 3 meseca da se raz6irq smisul da pronikne celiq..ina4e purvite 3-4 puti be6e adska bolka,no sega ve4e si vliza celiq i ne me boli \:D/
bulgarche
03-06-2006, 20:48
Орална любов..1 пруъстче, 2 пристчета, 3 пристчета...за дасе отпуснеш и чак тогава да напъва да го мушка където му се иска (бахти толкова брутално отдавна не се бях изказвал във форума)
E spoko she boli pa she mine :D Otvori se sama :)
SweetBunny
03-07-2006, 08:56
Ami spokoino, i ass go imah tozi problem i v na4aloto sexa ne stana, 6toto bqh mn tqsna...
Nai-dobre predi tova da ti pravi frenska lubov i posle da pusne nqkolko prus4eta...i posle probvaite sexa na zadna pra6ka...za6toto pri men se polu4i na tazi poza nai-lesno! I taka nai-lesno uspq da pronikne v men 8-[ ...vsu6nost trqbva da si mnogo vuzudena i vlajna i taka 6te boli po-malko. 6te e hubavo i ako prezervativite sa po-mazni (t.e. ne teq ot 20-30st !!!). Ne o4akvai da polu4i6 nqkakvo odovolstvie...6te boli :-# :| :-s
Uspeh i ne se pritesnqvai :smt004
ABE KAK 6E SE OTWARYA SAMA BE.Egati akyla.Gadzeto da byde wnimatelno.Wsi4ki gi e bolyalo pyrwiya pyt.Mi 6e iztrae malko ,kolkoto i tyasna da e #-o
SEXtreme
03-07-2006, 09:07
Еми...няма как да се разшириш, но предполагам, че като го направиш няколко пъти ще се оправи и ще свикнеш. Но по принцип при всеки си е разл. :)
favor_91
03-15-2006, 09:58
1 viq put si e taka :)
Майка ти
03-15-2006, 11:46
Леле, леле, тесни били! :lol: Девствени се казва! Много ми е любопитно, кое момиче ще е девствено и "широко"? :mrgreen:
А за болката - ами ще боли, ще боли, пък по някое време вече няма да боли. А след още някое си време ще стане и хубаво, ако сама не се прецакаш с имитации на оргазъм! [-X
Додбре де, след като е такава болка, как ще накарате приятелката си след първият път (след адска болка) да спи отново с вас, като тя ще е отвратена от това нещо, даже ще я е страх повече от първият път .....
ch0c0late
03-15-2006, 15:16
Zaduljitelno trqbva da si vazbudena.Ina4e nqma da vleze...a i da vleze 6te te boli dosta.Zatova parvo s prasti i ezik...ili samo s prusti da ti burka dokato te celuva.Otpusni se, ne se pritesnqvai i 6te stane! ;) Enjoy! :)
Стеснителната
03-15-2006, 15:17
Ми кво ми хленчиш, още един два пъти да ти го резнат и си готова.
Siseetoo
03-15-2006, 15:19
Siemens...Ако тя ти има пълно доверие ще го направи пак,вярваи ми . След като е видяла че се стараеш всичко да е наред и да си максимлно внимателен ще го направи :-D НО тъй като момичетата са по чуствителни..усети ли те че си правиш кефа сам и не ти пука за нея... ще има да чакаш... [-X
aLakaZam
03-15-2006, 22:41
Лизането му е майката...
Нормално е да си тясна в началото,но не се притеснявай!В началото може и да те боли,не се знае.Мен не ме боля много.Но това зависи и от партьора,ако те предразположи и възбуди както трябва няма да имаш проблеми и не се спичай!И не пробвай на задна,както някой беше писал по-горе,тогава члена прониква най-много и повече ще те заболи!!!Успех! :wink:
i'm so excited!
03-15-2006, 23:33
какво значи "тясна" съм бе?
женското влагалище е еластично и е така устроено, че от него да излезе гиганстка буца месо - бебе, чиято глава е с диаметър около малко повече от 10см :-D квото и да направиш все ше те боли (колко зависи единствено от гаджето ти и как той действа, но пак болката си я има).
стискаш зъби и тва е.
soundreamer_f
03-16-2006, 07:18
Да прави са хората с пръстче първо после лека полека и ще стане ама наиситна трябва да потърпиш малко.Аз лично нищо не усетих,които си е странно,но се радвам че стана така,защото от много мои познати съм чувала,че ужасно много ги боли и то не само първия,но и всеки следващ път. :-s
охохохо...
тясна била!
я си помисли колко е голям един мъжки полов орган?
а сега си помисли колко е голямо едно БЕБЕ???
а сега познай след десетина години какво те 4ака!!!
затова докато още има време тренирайте заедно с пи4а, отваряй се, разширявай се и така.. :smt008