PDA

View Full Version : ANALEN SEX

KATERI4KA
03-05-2006, 15:31
PRAVILI LI STE ANALEN SEX,4UVALA SUM 4E E MNOGO HUBAVO,NQKOI 6TE MI RAZKAJE LI KAKVO TRQBVA DA PRAVQ,I KAK ,S DVE DUMI KAJETE MOMI4ETA PURVIQ VI PUT V DUPETO KAK BE6E:)

kotence_f
03-05-2006, 15:35
mi az ne sam pravila i ne izpitvam liubopitstvo da go napravq ... ama ne mislq 4e na vsi4ki im haresva ... az sam 4uvala 4e e mn gadno ... drygi kazvat 4e e hubavo .vseki e individualen ...

dest
03-08-2006, 20:08
edni kazvat che e mnogo qko .. drugi che ne ima haresva.. :)
probvai i she vidish kak e pri tebe :) samo che predi da ti go mushe dupenceto ti trqbva da e mnogo navlajneno..
tama namajigo s nqkuv lubrikant..
abe s gel za kosta stava.. tiq deto sa na vodna osnova :)) xaxa

LoRinSeR
03-09-2006, 15:39
mi az ne sam pravila i ne izpitvam liubopitstvo da go napravq ... ama ne mislq 4e na vsi4ki im haresva ... az sam 4uvala 4e e mn gadno ... drygi kazvat 4e e hubavo .vseki e individualen ...

Това е голяма заблуда. Хората, които не са го правили поне 5 пъти казват, че е гадно. С две момичета съм го правил и двете казват, че е приятно. И за мъжа е по-приятно, защото дупето е по-тясно. Но трябва много да се внимава, защото много лесно може да се нарани пасивния партныор и за това се използват лубриканти. В секс шоповете, специализираните за анален секс за по 25лв. Иначе можеш да си купиш например Глейт Гелен ( той е за вагинална употреба ), но върши чудесна работа. Когато го правиш ( не само първия път ), пенисът се вкарва много бавно, на разстояние 2-3 см. След това се изчаква да се отпуснат мускулите ( сфинктерите ). После бавно бавно се отпускат. И последно, но не на последно място по значение, като свършите със секса, трябва много бавно до се извади пенисът, за да не стават засечки. Това е! Успех !!

Майка ти
03-09-2006, 16:28
Ами голям късмет си извадил - цели 2 мазохистки! :-D
Благодаря, но без мене! [-X
"Там, откъдето излиза, нищо не трябва да влиза!" -Първо правило на майка ти :wink:

air_J
03-09-2006, 16:44
"Там, откъдето излиза, нищо не трябва да влиза!" -Първо правило на майка ти :wink:
Оттам, откъдето пишкаш пак ли нищо не влиза? :smt017

iWannaFeelYou
03-09-2006, 17:04
Колегата преди мен добре затапи колежката :Х Брао :)
Иначе, катеричке, виж лоринсер добре го е написал...като цяло аналния секс се прави много бавно и внимателно..поне първите пъти...и аз съм чувал че на повечето момичета не им харесва първите пъти но после като посвикнат са доста доволни :С

6matka_s_patlajani
03-09-2006, 17:13
не познавам човек, който да пикае през вагината...

soundreamer_f
03-09-2006, 17:41
не познавам човек, който да пикае през вагината...
:-k a ti ot kyde si mislish 4e pishkash ?! Trqbvashe da kajesh,4e ne e prez vlagalishteto,a ne prez vaginata shtoto uretrata vse pak ...to4no tam se namira :-#

soundreamer_f
03-09-2006, 17:54
Ta znachi malko se otplesnah.Da se vyrna na temata za analniq sex....
Ami kakvo da ti kaja minaliq den mi beshe za pyrvi pyt i ne sym osobeno o4arovana.4uvstvoto e to4no sqkash si po golqma nujda i e nekomfortno :-& ,no se tyrpi shto gode.Shte se tyrpi zashtoto ot vsi4ki priqtelki koito sa opitvali sym 4iuvala,4e sled pyrvite 5-6 pyti ti stavaloi tolkova hubavo,4e nqma da iskash da spirash :)

Майка ти
03-09-2006, 19:42
Ами да, точно там, откъдето пишкам, нищичко не влиза! Пък и доколкото зная, освен катетър, друго не може да влезе (пази, Боже, да не се налага!). :mrgreen:
Що не си четете уроците по анатомия, бе дечица??? ](*,)

air_J
03-09-2006, 22:19
Ами да, точно там, откъдето пишкам, нищичко не влиза! Пък и доколкото зная, освен катетър, друго не може да влезе (пази, Боже, да не се налага!). :mrgreen:
Що не си четете уроците по анатомия, бе дечица??? ](*,)
Всъщност, изтривам коментара си. :-({|=

Стеснителната
03-10-2006, 00:37
Пробвайте, аналното е забава за влюбени двойки ама вие сте ми бая неопитни , само после не се чудете на мистерията защо стават кафяви чаршафите. Или пък да се правите на ударени некой кат ви пита:
-Имаше ли лайна?
-Аа не знам не съм гледал :lol:
Светни лампата и ше видиш :smt005 .

LoRinSeR
03-10-2006, 08:07
Пробвайте, аналното е забава за влюбени двойки ама вие сте ми бая неопитни , само после не се чудете на мистерията защо стават кафяви чаршафите. Или пък да се правите на ударени некой кат ви пита:
-Имаше ли лайна?
-Аа не знам не съм гледал :lol:
Светни лампата и ше видиш :smt005 .

Зависи как го правиш, споменах по-горе :wink:

SeXyTo_f
03-10-2006, 10:28
v zadnika sum 4uvala 4e e mnogo gadno...otvratitelno...

LiLeNcEtOoO
03-10-2006, 10:49
mi az sum probvala i ne be6e hubavo i ne mislq 4e 6te go probvam pak [-X

shizzle
03-10-2006, 12:26
Много е важно как ще подходи момчето. Ако е достатъчно нежен и търпелив.. Макар лично, след проба, да предпочитам вагиналния :)