View Full Version : А после какво
crazy_idiot
03-05-2006, 17:32
След като свалите някое момиче после какво правите заедно.Имам предвид къде ходите,какво си говорите и такива.Щото мойто много обича да си стои у тях и е много срамежлива.
emi to za seki si e razli4no:)ama vie kvo hodite li ili o6te ne si q svalil?:)
http://store1.data.bg/teolimona/baba_Denka3333333333.JPG
white_chik
03-05-2006, 18:52
ami po princip kato ne hodim na kafe ili ne sme s kompaniq se razhojdame v borisovata gradina,do ndk,na kino i kvo li o6te ne.Ako si ot sf ima tolko mnoo mesta na koito moje6 da zavede6 gadjeto :roll: e ako tq e mnoo sramejliva i ne ziliza ve4e e drug vupros
priti_kiti
03-05-2006, 19:24
След като свалите някое момиче после какво правите заедно.Имам предвид къде ходите,какво си говорите и такива.Щото мойто много обича да си стои у тях и е много срамежлива. mi qvno e domo6ar4e :-) togava si hodete nagosti,zemete si da gledate nekoe film4e na DVD ili video vaob6te zabavlqvaite se fku6ti 6tom tq ne obi4a da izliza :P
teenkopele
03-05-2006, 22:24
Явно е домошарче. :)
:arrow: На различни места.:wink: Все пак трябва да има някакво разнообразие, нали?!?
sexy_macka
03-06-2006, 09:15
p4elata_brumze Пуснато на: 06.03.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Явно е домошарче.
На различни места. Все пак трябва да има някакво разнообразие, нали?!?
Absoliutno sm suglasna ! :)
bulgarche
03-06-2006, 10:58
Аз съм имал същият случай: Отида при нея, и 2-3 дена почти не излизаме. А аз и падам по разходките. Откакто несъм с нея, май повечеко опознах града (все си ги намирам от едно "градче" на 100 км от тук) :)
Иначе...къде ходим...пием по някоя бира, видим се с приятели, утях и такам. Иначе може из някви паркчета да се разхождате, на някоя пейка да седнете и да си поприказвате...а теми винаги има за разговор. А ако неможеш да измислиш - обсъждайте случващото се в момента :)
Sa3ana3a
03-06-2006, 11:11
След като свалите някое момиче после какво правите заедно.Имам предвид къде ходите,какво си говорите и такива.Щото мойто много обича да си стои у тях и е много срамежлива. mi qvno e domo6ar4e :-) togava si hodete nagosti,zemete si da gledate nekoe film4e na DVD ili video vaob6te zabavlqvaite se fku6ti 6tom tq ne obi4a da izliza :P
дам съгласен съм :)
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
03-06-2006, 11:18
mi stoite v tqh i se gu6kaite i taka prikazvaite si
i az s moite gadjeta ne hodehme mnogo po vanka za6toto mrazq da hodq po zavedenq nai 4esto ili se razhojdahme ili sedqhme v nas ili tqh i se zabavlqvahme :P