Влез

View Full Version : знам че не е играчка но все пак...

_4erEn_saTen_
03-05-2006, 21:28
аз сам на 16 имам си сериозен приятел и наистиан искам да правя секс с него но тук идва голямото НО и той и аз сме девстени по принцип аз адски мн се шашкам стане ли въпрос за забременяване това е някакъв адски кошмар за мен...презервативите...да но няма никаква гаранция и все пак и на двмата ни е за първи път ...посъветваха ме след като правя секс с него да пия Постинор и всичко ще е наред но аз лично мисля че това не е играчка и не би било редно...но от друга страна имам ли избор... ](*,)

ProstoAz
03-05-2006, 21:33
Естествено, че не е играчка! Този, който ти го е казал може да ходи и да се гръмне! Това са изключително вредни хапчета, които ще ти побъркат организма и се пият само при спешен случай (след гаф), а не като застраховка срещу забременяване (без какъвто и да било повод)! Това да не са ти бонбонки, че така ще ги пиеш??
Който го е страх от мечки - не ходи в гората! Или предведено - като толкова те е страх, просто не прави секс. Простичко , нали?
Презервативите са достатъчно сигурни, стига да ги ползвате както трябва - т.е. да го поставите правилно, като най-важното е да стинете резервоарчето, за да изпразните от въздуха. Презервативите в 90% от случаите се късат, заради оставен въздух в тях, т.е. неправилна употреба! А иначе от своя страна са 99% сигурни що се отнася до предпазване от нежелана бременност.
Не се впрягай толкова! Още дори не си спала с приятеля си, а си тръгнала да се притесняваш. :-k

teenkopele
03-05-2006, 21:35
Не задължително да пиеш Постинор.
Що се отнася до забременяването...преодоле комплекса си и всичко ще е ок. :)
Успех. :wink:

Uraken
03-05-2006, 21:37
ae glupaci zemete 1 Kutiika DUREX i ste vii

air_J
03-05-2006, 21:41
Самия факт, че задаваш такъв въпрос означава, че не си готова още за секс!
П.С.> Хах, ти ако след всяко ебане пиеш Постинор Дуо, ще фалираш! То къде е кяра, ако едно ебане ще ти излиза над 10 кинта? :smt017

_4erEn_saTen_
03-06-2006, 05:56
мн благодаря за мненията напълно се разубедих от Постинора а за тва дали съм готова времето ще покажа а пък и като дойде момента слагаш презервативчето и дет се вика скаччаш с двата крака :smt006 Мн благодаря отново!

Майка ти
03-06-2006, 07:11
Ако още се притесняваш - ами карайте на френска. Тъкмо по-рано ще се научиш да изпитваш оргазъм. :wink:

spokx
03-06-2006, 08:07
Ами да ...аз сам съгласен с другите мнения...Ако все още се страхуваш НЕДЕЙ!
Но виж тази идея за френската е добра...може да се опиташ!!! :-D
За тез хапове нз нищо...но щом ти казват да не ги пиеш,нидей!!!Айде УспеХ :!:

WILD__BOY
03-06-2006, 08:10
Отиваш на гинеколог да ти изпише противозачатъчни.

`Death`Whore`
03-06-2006, 08:23
АА, значи щом ви е за първи път, не трябва с преерватив, той се празни в теб и пиеш Постинор. И всеки път така. После нямаш деца, имаш гадни течения, проблеми при секс...перфекният сексуален живот.

SEXtreme
03-06-2006, 09:18
И аз бях така първия път! Спокойно! Презерватива ще ви предпази, а дори и да се скъса ТОГАВА ВЕЧЕ ще пиеш въпросните лекарства и нямаш пролеми!

sexy_macka
03-06-2006, 09:21
Sled kato zadavsh tozi vupros i qvnu vse oshte ispitfash strah ot SEXa...emi ne ti e doshlo vremeto da go napravish,zashtoto spored men kogato doide tfa vreme,nqma da mislish "strah me e,ami ako zaremeneq" togava prosto shte ima prezervativ i ti shte si spokoina....
Sega...ne si spokoina,i tfa spored men znachis amo edno :arrow: :arrow: :arrow: NE si gotova za tova !

bulgarche
03-06-2006, 11:32
Все едно всеки път когато те заболи глава и да ти правят мозъчни операции.
За теб...можеш да използваш И противозачатъчни, но немисля, че засега ти е нужно. Презерватив...няма от какво да се притесняваш. Колкото и некадърен да си ще се справиш, а и си има упътвене (говоря за "презерватив", а не за онез балончета за по 14-16-20-25 стотинки). Ако има наистина опастност от забременяване (скъсан презерватив, секс без такъв) чак тогава можеш да прибегнеш до употребата на Постинор. Няма от ккаво да се притесняваш...ако искаш да си още по-сигурна гледай да е малко след или преди цикълът ти :) (3-4-5 дена)

Kianna
03-06-2006, 12:03
prezerwatiwi i wsichko e 6 be :)) wsiakwi hapcheta i tem podobni imat stranichni efekti ... :wink: :wink:

obi4anata
03-08-2006, 12:03
spored men prezervativite sa nai dobrata predpazna mqrka
a ina4e postinora se pie pri gaf4eta napraih go dva puti i mi se ...........maikata

regeei solnce marihuana eta me4ta rastamana

VORTEX
03-08-2006, 12:51
predlagam da poslu6a6 suvetite kazani po gore i nqma da ima6 problem!!!

kotence_f
03-08-2006, 17:28
i az bqh kato teb .. ne iskah da spq s priqtelq si ( koito opredeleno ima6e seksualen opit i ne biva da se pritesnqvam za gafove) 6toto mn se pritesnqvah da ne se skasa prezervativa primerno ... i priqtelq mi kaza:" ok kogato si gotova prosto mi kazva6 i tva e,nito 6te te nasilvam,nito ni6to" i tezi dumi kvo ti govorqt??? :) toi qvno e razbral 4e ne sam gotova o6te ... taka 4e poiz4akai .. to samo 6te doide kogato mu doide vremeto :P

_4erEn_saTen_
03-08-2006, 20:16
mn mn mn adski mn vi blagodarq za mneniqta :smt008

ChristinaScabia
03-08-2006, 21:18
,,

[PITBULL]
03-08-2006, 21:28
nqma ot kakvo da se pritesnqva6 a prezervativite kakto kazaha i drugi var6at rabota stiga da ne si zela ot 15 20 stotinki....

03-11-2006, 23:22
e ne moe li bez prezeravativ nema se prazni v teb i gotovo

gboy
03-11-2006, 23:30
a be pravi si go s prezervativ i ne se 6a6kai da izpolzva6 postinora - samo da ne go pie6 kato vitamin c , edin dva pyti v godinata pri gaf nqma da ti navredi koi znae kolko

aLakaZam
03-11-2006, 23:37
Тъпата химия обива организма, слагаш гумата и готово. Няма почти никаква опасност от нежелана бременност

shizzle
03-12-2006, 01:12

Приемам такива мнения вече като собствен кръстоносен поход. NeJnA_DrOgA^, дори и да си го изкара преди еякулация, пак МОЖЕШ да забременееш. И шансът не е малък, както твърдят някои, а си е яко рискуване. Ако не ми вярваш, след първия аборт ще се научиш.

aLakaZam
03-12-2006, 13:20

Още при възбуждане от члена излиза течност, която съдържа сперматозоиди.

Baby_{Girl}
03-12-2006, 13:40
=D> aLakaZam ot kade si?A PO TEMATA:mi macka po dobre ne se ebi,kat priqtelq ti e devstven,prosto nema da ostane6 s hubav spomen ot parviq ti pat(kazvam ti go ot opit) :wink:

03-12-2006, 14:47
Ае стиа глупости бе зимай един вибратор и почвай, чиста му работа :twisted: :twisted:

favor_91
03-13-2006, 22:11
emi 6tom 6te polzvate prezervativi...mislq 4e ne e uda4no da pie6 postinor.....

krem4et0
03-22-2006, 15:55
Ох,мила след като те е страх просто не го прави.И мен ме беше страх-питах и няколко приятелки-тях също ги е било страх.Просто жените малко или много се страхуват.Но не се трови с Постинор.По-добре иди на гинеколог да ти изпише противозачатъчни.Аз пия Логест и съм мн доволна-цикъла ми е точен до минути,отслабвам противно на мнението,че се дебелее.Дебелее се като хапваш повечко.Освен това намаляват акнето,предменструалните болки и дължината на цикъла,както и самотоо кървене!

03-22-2006, 16:30
Prezervativ ti stiga. Stiga sled akta da e zdrav nqma nikakuv proiblem. Postinor ne sa bonbonki,za da si gi pie6 kogato iska6. Sled kato tolkova se 6a6ka6 iz4akai o6te ine pravi sex dokato ne si sigurna