View Full Version : MRAZQ KASI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-X
Dokato 4akah priqtelkata mi da izleze ot banqta i da se....gu6kame slu4aino popadnah na neinoto rozovo me4e-kasi4ka s razviva6ta se mucunka. Sled kato razbrah 4e se otviva i poneje bqh mnogo zagorql re6ih da si go pahna. Oba4e vze 4e mi haresa ama za lo6 kasmet se zakle6ti :evil: ](*,) Ot strah da ne me pomisli za izvraten nabarzo se iznesoh ot tqh i direktno v kolata ottam u nas. Kak sam go vadil ne e za razpravqne - 4uka ima6e deino u4astie :smt016 :smt011 I sega pritelkata mi hem mi e sardite, hem e nezadovolena, hem i q nqma kasi4kata i obvinqva men kakvo da pravq??? :?: :?: :?:
Скочи от 10 тият етаж и всичко ще свърши.
rosenceto
03-06-2006, 07:33
Kaji i istinata!Moje i da te razbere!A mejduvremenno i kupi nova kasi4ka ili ne6to ot sorta za izvinenie.
Неможа ли да я изчакаш да излезне бе...ебати загорялата работа...пък щом си с кола зна4и си голям...
Тва не го бях чувал!!!И аз не сам добре ама...4ак пак толкова!!!
Наистина купи и една нова касичка,извини и се,пък тя може ти се върже на перверзния ъкъл!!! [-X [-X :mrgreen: :mrgreen: КАСМЕТ все пак
Абе вие със всеки изминал ден ставате все по-оригинални...Следващата седмица очаквайте продължението "Кучето ми го отхапа докато я чаках да дойде..."
white_chik
03-06-2006, 09:35
Абе вие със всеки изминал ден ставате все по-оригинални...Следващата седмица очаквайте продължението "Кучето ми го отхапа докато я чаках да дойде..."
=D> =D> =D>
midnight...
03-06-2006, 09:50
верно си загорял щом фантазията ти работи така усърдно..... :lol: :lol:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-06-2006, 09:56
Dokato 4akah priqtelkata mi da izleze ot banqta i da se....gu6kame slu4aino popadnah na neinoto rozovo me4e-kasi4ka s razviva6ta se mucunka. Sled kato razbrah 4e se otviva i poneje bqh mnogo zagorql re6ih da si go pahna. Oba4e vze 4e mi haresa ama za lo6 kasmet se zakle6ti :evil: ](*,) Ot strah da ne me pomisli za izvraten nabarzo se iznesoh ot tqh i direktno v kolata ottam u nas. Kak sam go vadil ne e za razpravqne - 4uka ima6e deino u4astie :smt016 :smt011 I sega pritelkata mi hem mi e sardite, hem e nezadovolena, hem i q nqma kasi4kata i obvinqva men kakvo da pravq??? :?: :?: :?:
bati izroda neshtasten ti si za ludnicata we !!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: