Влез

View Full Version : Pisna mi postoqnno nqkoi da redi jivota mi ...

FiRe_LaDy
03-06-2006, 13:38
Hi all!Skoro ne bqh vlizala i gledam,4e ima mnogo tyjni i sylzlivi istoriiki!Ponqkoga se za4itam i otkrivam,4e tova mi se sl4iva i na men ... Kogato sym bila zle vinagi sym sqdala da pi6a,no po4ti nikoga ne sam puskala temata!!!Ponqkoga naistina imam nujda da spodelq,no se 4uvstvam obyrkana i nz kakvo da napi6a!Ta neka vi kaja za kakvo vi pi6a sega:
S edno mom4e sym ve4e po4ti 4 meseca .. karame se,sdobrqvame se,abe kakto vyv vsqka edna vryzka!Obi4am go mnogo,kakto i toi men!Mnogo pyti mi e pisvalo i sym si kazvala 4e tova e kraq,no kogato toi doide da mi se moli i da mi se izvinqva - prosto ne moga da ustoq i pak se vry6tam pri nego!Sega pak sme zaedno i se naslajdavam na vseki hubav moment s nego,no me e izstrah da ne se skarame pak ... dosta sym go naranqvala i vinagi e namiral sili da mi prosti i da mi vqrva!Samo,4e ima mnogo hora koito ni vavijdat i se ni se mesqt(lyjat go 4e sam se natiskala s nqkoi ili 4e sma se {} s nego).Vinagi sme namirali re6enie i sme zagyrbavli vsi4ko.Prosto bqhme silni,no doide moment,v koito na men mi pisna da mi se mesi vseki :evil: Da mi redqt jivota i da me prenebregvat ... Molq vi kajite mi kakvo da pravq,kak da gi nakaram i da im pokaja,4e te ne sa ot zna4enie za men i jivota mi i da spryt da mi se mesqt :smt021 :smt013

Sa3ana3a
03-06-2006, 13:51
Мисля че схванах за какво става въпрос наистина :? аз те съветвам да си продължиш с момчето защото като те слушам тази компания от хора която ти се "бърка" явно са настроени много гадно към теб (Или завист, или омраза), та си остани с това момче защото ако е омраза дори и с друг да се хванеш те отново ще продължават да говорят неверни неща зад гърба ти ;-)

sherry
03-06-2006, 13:51
Ако не искаш да влияят на живота ти,да ти се месят-не им позволявай!Недей да им се връзваш на глупостите,недей да проваляш живота си заради злобните им чувства.Говори с приятеля си,кажи му,че трябва да бъде силен,да вярва в теб и да не се съмнява в чувствата ти.Те хората винаги си говорят...Въпросът е в това,човекът на когото държиш да знае,че това не е истина,че те клеветят.Бъдете силни и не позволявайте на тъпите подмятания да разбият връзката ви

FiRe_LaDy
03-06-2006, 13:57
Mnogo vi blagodarq 4e pro4etohte tova,koeto napisah i mi dadohte syvet! :P 4akam i ostanalite,ako imat mnenie po temata mi

pussycat
03-06-2006, 14:38
Az mislq 4e za jujdoto mnenie ne trqbva da ti puka 6toto taka si pravi6 jivota po obarkan a na tova 4e vi se mesqt ne obra6tai vnimanie vinagi ima takiva hora koito si nqmat druga rabota a gledat da razvalqt vrazkite na drugite samo za6toto te nqmat takava vrazka. Az 6te ti kaja smo da si go obicha6 i toi teb tova e nai vajnoto.

white_chik
03-06-2006, 19:00
nz dali izob6to ima na4in da gi nakara6 da te ostavqt na mira.Prosto se abstrahirai ot tqh i vinagi si napomnqi 4e te samo ti zavijdat

Kianna
03-06-2006, 19:25
nikoga niama da uspeesh da zatworish chujdite usti..prosto gi zabrawi,da goworiat i prawiat kakwoto si iskat..ako s priatelia ti si imate dowerie znachi niama da ima problem-na nego shte mu e iasno,che klukarskite istoriiki ne te wulnuwat..

DiabolicAngel
03-06-2006, 19:50
Бъди силна.Щом обичаш това момче бъди с него,а не с мнението на другите.Успех :D

akademika
03-06-2006, 19:55
Особено имаше една приказка за Хитър Петър дето си строял къщата по хорското мнение :) (смеха за тези които знаят приказката)

TiA_MaRiA
03-06-2006, 23:39
Horata nikoga nqma da sprat da govorqt, tova e bilo vinagi i vinagi 6te bude, trqbva prosto da si vqrvate edin na drug i da ne se vliqete ot horskoto mnenie, v edna vruzka nai-vajno e doverieto, prosto si vqrvaite