Влез

View Full Version : МОМЧЕТА, ОТ КАКВО СЕ ВЪЗБУЖДАТЕ?

плам
03-06-2006, 15:19
Обръщам се към момчетата, за да разбера точно какво мислят и какво искат!
Момчета, какво ви възбужда точно? НЕ говоря по време на секс, за свирки и такива неща а за действията на гаджето ви по улицата или като сте сами например- ТОЕСТ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ ПРЕДИ СЕКС ИЛИ ВЕСКИ ДЕН КАТО СЕ ВИДИТЕ КОЕТО Е РАЗЛИЧНО ОТ СЕКС И ФРЕНСКА!
Как обичате да ви обръща внимание жената?

foulmist
03-06-2006, 15:36
am 4e az moga da se vyzbudq i ot pregrydka ili kato gledam nqkoe momi4e daje pyk ako se dokosva da ne govorim :mrgreen: be ot mnogo raboti ponqkoga i v reisa ot drusaneto pyk ako ima i macka bojeee hahaha \:D/

akademika
03-06-2006, 16:04
Според мен това е строго индивидуално,но мога да помогна като дам себе си за пример.

1.Няма по сексапилно и възбуждащо от погледа на заинтересовано от теб момиче;
2.Интересно,но например големите "цицки" не ме възбуждат толкова колкото красивото лице;
3.Ако и двете са налице и има "щипка" сиво вещество зад погледа комбинацията е идеална.

Използвай интуицията си , вие момичетата обикновено добре знаете как да се държите.

RkN
03-06-2006, 16:12
Em i az Se vusbujdam gore dolu ot takiva raboti ..
-krasivoto lice
-golemite "cicki" :P :P :P
-dokosvaneto po nqkoi mesta
-qko dupe
i t.n. :P :P :P :P :P :P :P :P :P

плам
03-06-2006, 16:22
мерси за искрените отговори...а възбужда ли ви момичето да ви опипва по члена през дрехите или да ви целува по ушите?

akademika
03-06-2006, 16:26
Зависи от етапа на взаимоотношенията(първото да), но това с ушите е малко перверзно. :-$

akademika
03-06-2006, 16:27
Пускам тема относно "от какво се възбуйдат момичетата" ако няма вече такава! :arrow:

bulgarche
03-06-2006, 21:03
Galene, celuwane bliznane po врата и ушлето. Ръчички по бедрата. Драскане по гърба

_4erEn_saTen_
03-06-2006, 21:37
az dare4em adski mn se vuzbujdam ot leki i nejni dokosvaniq po bedrata i po zadnika prosto nz dali ima ne6to dr koeto me vuzbujda i poburkva pove4e ot tova(dano priqtelq mi pro4ete toz forum) :mrgreen:

`Death`Whore`
03-06-2006, 21:47
Зависи от етапа на взаимоотношенията(първото да), но това с ушите е малко перверзно. :-$
Надявам се да си го казал иронично.

плам
03-06-2006, 21:55
akademika написа:
Зависи от етапа на взаимоотношенията(първото да), но това с ушите е малко перверзно.

Че какво му е перверзното на това с целувките по ушите? много момчета ги възбужда нали така?

KOKOKKK
03-06-2006, 21:55
Da te pipa za 4lena prez dulkite i sled tva na golo :D Sled tva da go hvane s ustata

`Death`Whore`
03-06-2006, 21:58
Целувки по ушите били перверзни...ако чуеш за ебането на козичка по Пълнолуние, сигурно ще умреш самия ти от срам.

плам
03-06-2006, 22:06
Абе КОКО или там както си ти само за свирки ли мислиш? аз питах за неща от ежедневието иначе мн добре знам че свирката е върхът за мъжът!!!

KOKOKKK
03-06-2006, 22:10
Абе КОКО или там както си ти само за свирки ли мислиш? аз питах за неща от ежедневието иначе мн добре знам че свирката е върхът за мъжът!!!
Xxaaxaxaxa SORRY :oops: Ma verno sam prevartel na tema smirki :) Ako mojeshe postoqnno 6tqh da go butam na nqkoq v ustata :)
Ta po temata ..... Me vuzbujda pogleda na nqkoq mrusnica \:D/ ili nqkoq kak se e oblekla.....

DarkSanctuary
03-06-2006, 22:11
Добре бе човек искаш да ми кажеш, че за теб е по-малко первезно докосването на члена през дрехите от колкото пускането на език и лекото захапване на ушите ли? Баси много странно ми звучи!
Колкото по темата от личен опит ще кажа, че момчетата обожават да ги целуваш и засмукваш по вратът, както ние така и те настръхват и се възбуждат, ако го правиш добре. Също така лекото драскане с нокти по гърба е много секси и възбуждащо! А и въпросното целуване и пускане на език по ушите, както и нашепването на някой спешъл думички е екстра!

плам
03-06-2006, 22:14
коко, Ако някоя се е облякла супер разголена- с мн къса пола високи токчета и касо потниче дето циците й изскачат и се е нагримирала няма ли да ти заприлича на курва и да ти напрай лошо впечетление отколкото да те възбуди?

KOKOKKK
03-06-2006, 22:17
коко, Ако някоя се е облякла супер разголена- с мн къса пола високи токчета и касо потниче дето циците й изскачат и се е нагримирала няма ли да ти заприлича на курва и да ти напрай лошо впечетление отколкото да те възбуди?
Ne sam kazal 4e trea da e kusa pola visoki tok4eta i kaso potni4e i da i se vijdat cicite ....Moje da si e s dunki i pak da si me vujbujda .....Ti neshto se zaqjdash mai :smt014 :smt013

kikata_paunkata
03-06-2006, 22:23
vuzbujda me pogleda pi4etata s kusite poli4ki i golemite dekulteta :-D :-D :-D

плам
03-06-2006, 22:23
Неее изобщо не се заяждам с теб...та аз не те познавам, просто ти зададох въпрос и ти ми отговори, няма кво да се впрягаш, ОК? =; :-$ =; :-$

KOKOKKK
03-06-2006, 22:29
Неее изобщо не се заяждам с теб...та аз не те познавам, просто ти зададох въпрос и ти ми отговори, няма кво да се впрягаш, ОК? =; :-$ =; :-$
Ok :) are uspeh da razberesh kvo ni vuzbujda :-D :-)

плам
03-06-2006, 22:37
Вече разбрах...и знам от доста време, но искам повече мнения защото 1-2 пъти ми се случиха странни неща!
1. бях с едно гадже и го опипвах по задника и той внезапно ми каза да спра щот тва го прайли само мъжете на жените!
2.бях с друго гадже и му пусках езиче по ухото и той се дръпна рязко и каза че имал няква алергия към шоколад или нещо такоз и като съм го мокрила с език и го сърбяло повече...хаха мн странно ми стана!
И затова рекох да питам щот на всеки е различно!:)

KOKOKKK
03-06-2006, 22:41
Вече разбрах...и знам от доста време, но искам повече мнения защото 1-2 пъти ми се случиха странни неща!
1. бях с едно гадже и го опипвах по задника и той внезапно ми каза да спра щот тва го прайли само мъжете на жените!
2.бях с друго гадже и му пусках езиче по ухото и той се дръпна рязко и каза че имал няква алергия към шоколад или нещо такоз и като съм го мокрила с език и го сърбяло повече...хаха мн странно ми стана!
И затова рекох да питам щот на всеки е различно!:)
Za 1-voto gadje :) mene si me kefi da me pipa za zadnika :) Ama da ne prekalqva :)
Za 2-roto ....Sigurno ne se e bilo kupalo i za tva ti e kazalo taka :)

плам
03-06-2006, 22:50
Ха-ха...тва за къпането беше яко :)
вече ще питам дали се е къпало гаджета хаха
аз не прекалявам с опипването ами сменям няколко техники...

03-07-2006, 06:37
Galene, celuwane bliznane po врата и ушлето. Ръчички по бедрата. Драскане по гърба

Или просто ако едно момиче може да направи така че момчето да се почувства желано и красиво също е възбуждащо ....

Cha0
03-07-2006, 06:40

Или просто ако едно момиче може да направи така че момчето да се почувства желано и красиво също е възбуждащо ....

вероника
03-07-2006, 09:56
значи не е въпрос само на действия но и на зрителен контокт и жестове? :-k

VORTEX
03-07-2006, 11:52
abe mai ne mi e rabotata tuka,no 6te vi kaja ne6to: mom4etata se vuzbujdat ot absoliutno vsi4ko! vednuj samo poglednah edno mom4e i toi se vuzbudi! a drug put celunah edno mom4e i toi su6to se vuzbudi taka 4e pravete si izvodite!

akademika
03-07-2006, 12:45
Аз какво казах в началото още:

1.Няма по сексапилно и възбуждащо от погледа на заинтересовано от теб момиче;

lainagovna
03-07-2006, 13:40
жартиери, хубави цици, както и якото дупе...
темата е два реда по нагоре

foulmist
03-07-2006, 15:43
мерси за искрените отговори...а възбужда ли ви момичето да ви опипва по члена през дрехите или да ви целува по ушите?

mi da po u6ite e mnogo gotino :smt008

Nasindo
03-07-2006, 16:54
vazbujdam se ot momi4eta-mrasnici , sexy s qki tela perverzni lica i nqkaF div harakter .. takivi koito ne kazvat az ne pravq tova i tova ..a prosto davat vsi4ko ot sebe si ...za da ti napraqt kefa ...taka kakto i az davam ot sebe si za da im praq kefa... ob6to zetu tva e ;P makar 4e ako mogat i da obi4at 6te e o6te po sweet :mrgreen:

cvety_i_bebeto
03-11-2006, 22:14
1.Няма по сексапилно и възбуждащо от погледа на заинтересовано от теб момиче; [/quote]

dam...vednaj poneje gadjeto mi neobi4a da nosi belio,i za parvi pat go vidqx s bokserki i ne mu dadoh da se oble4e i ne sprqx da go zqpam i to...toi se vazbudi....

kin
03-11-2006, 23:11
от жени

shizzle
03-12-2006, 01:22
Можете да ми се смеете, но винаги се възбуждам, когато видя момиче да мие чинии. Просто не мога да се сдържа! Подкосяват ми се колената.

Други неща, от които трудно отделям поглед:
>обещаващ поглед през другия край на масата/стаята/тълпата
>загатващи движения с пръсти и език във въздуха или върху предмет
>да видя някое момиче съсредоточено над работата си

Ласки, които обичам:
>масаж. мога да свърша само от масаж на гърба, това е най-ерогенната част от тялото ми. особено като леко прекарат езиче между лопатките ми, погледът ми се премрежва
>прегръщане през гърба. да сключи ръце пред мен и да долепи тялото си към гърба ми
>целувки по врата, близване по устните, ушите, зад ушите..
>драскане през дрехите
>прокарване на ръка по бедрото, хълбока, гърдите, гърба
>...изобщо всичко, направено с любов от любимата ^^

aLakaZam
03-12-2006, 01:26
Момчето си е възбудено нон-стоп. Сега съм в някакъв такъв период, че само като видя някоя сочна кака и са ми потекли лигите, така са и на повечето мои връстници. Иначе едно опипване ще свръши работата.