PDA

View Full Version : Koe ot dvete e??? :((

pRosTo__aZ
03-06-2006, 17:39
Obarkana sam i shte vi pomolq da mi kajete mnenieto si. Hlatnala sam po edno momche a toi me otbqgva. S nego imahme neshto malko, koeto obache za men znacheshe mnogo. Sled kato mi kaza v obshti linii che za sega nishto ne moje da mi predloji zashtoto imashe druga (koqto veche ne e prechka) se chuvstvashe mnogo vinoven i predpolagam che za tova ne iskashe da go vijdam... Kaza che moje bi pravi gleshka no... shtqlo da se vidi natatuk... Ot togava mina veche mesec a toi vseki put pita dali az sam na dadeno mqsto za da znae dali da otide i toi... Obarkana sam mnogo! Kakva moje da e prichinata da pravi taka? Chuvstvo za vina ili izobshto ne moje da me gleda??? :cry:
Molq vi pomognete mi :smt010

MiMiLoTaAaA
03-06-2006, 17:46
Ami mila iaz bqh izpadnala v takava situaciq se 6te mi se obadi sled vreme i stana ve4e blizo 4 meseca 4akam da mis e obadi i se otkazah za6toto razbrah 4e toi me mutae 4e nemoje da mi kaje v o4ite 4e neiska da imame ni6to ob6to . Za tova go pitai napravo ako 4atate ili mu prati sms pone ti da si naqsno i da si prod1lji6 jivota napred makar i da ti e trudno . Razbiram te ama tova e nai razumnoto re6enie uspeh :P :) :P :)

LP_girl_14
03-06-2006, 17:52
ми...според мен има известни симпатии към теб,но в онзи момент той си е имал приятелка към която вероятно е изпитвал чувства и когато са се разделили той просто не събира смелост да поиска да е с теб,защото може би се страхува че този път ти ще си тази,която ще го отхвърлиш!Незнам...в момента си развивам мои теории!Според мен единствения начин да разбереш какво чувства към теб е да говориш с него или да се опиташ по някакъв начин да му покажеш че все още не ти е безразличен!Само той знае какво става с него и в сърцето му!Опитай се да го спечелиш O:)

white_chik
03-06-2006, 17:53
ami toi na kolko e???Ako e nekuv maluk moje bi te otbqgva 6toto ima nekvi 4uvstva (vupreli 4e ne mi se vqrva) a nai-veroqtno prosto ne iska da ima ni6to ob6to s teb i trq da go zabravi6

celufan4o
03-06-2006, 17:56
Ми виж са или е супер влиубен в тебе или не може да те гледа :roll:

mimi_gothica
03-06-2006, 18:01
Mila mislq ,4e trqbva da govori6 s nego i togava 6te ti stane po-qsno kakvo iska toi ot tebe.

sexy_macka
03-06-2006, 18:34
LP_girl_14 Пуснато на: 06.03.11 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ми...според мен има известни симпатии към теб,но в онзи момент той си е имал приятелка към която вероятно е изпитвал чувства и когато са се разделили той просто не събира смелост да поиска да е с теб,защото може би се страхува че този път ти ще си тази,която ще го отхвърлиш!Незнам...в момента си развивам мои теории!Според мен единствения начин да разбереш какво чувства към теб е да говориш с него или да се опиташ по някакъв начин да му покажеш че все още не ти е безразличен!Само той знае какво става с него и в сърцето му!Опитай се да го спечелиш

Absoliutno sm suglasna s neq !!! \:D/

pRosTo__aZ
03-06-2006, 20:04
Mnogo vi blagodarq za suvetite.
Toi znae che go haresvam, no az ne znam kakvo stava s nego a i toi e takav che nqma da mi kaje ako ima neshto :(
Imame obsht priqtel koito se beshe opital da razbere neshto ama TOI sqkash ne go priel na seriozno :-s

pRosTo__aZ
03-06-2006, 21:23
"Ot togava mina veche mesec a toi vseki put pita dali az sam na dadeno mqsto za da znae dali da otide i toi..."
Tuk mai ne bqh mn qsna... iskah da kaja che toi pida dali shte sam az na dadeno mqsto za da znae da ne hodi tam ako az shte prisastvam... :cry:

pashka
03-07-2006, 07:21
grrrrrrrrrr e mn se drazna taka.Mi mom4eto ne te iska,To e yasno ot pryw pogled.Ostawi go na mira