View Full Version : Moderated by W.I.M.: Той е по-нисък, това ме дразни !
ice^girl
03-06-2006, 20:05
Здравейте!Имам така да се нерече "проблем" или поне за мен е такъв, на пръв поглед изглежда глупаво, но напоследък за мен това се оказа от значение...Значи, от скоро си имам приятел (може би някъде 3 седмици). С него се рабираме адски много, отношенията ни са идеални, пасваме си адски много като характери, за първи път се чувствам толкова добре в компанията на някое момче и усещам че мога да му доверя всичко и да очакам адекватно поведение от отсрещната страна. Имаме доста голяма разлика в годините, но това не ми пречи за момента. И така разбираме се, всичко си е ок...НО...(защо винаги трябва да има едно но)... приятелят ми е малко по нисък от мен и леко пълничък, изглежда леко пълничък защото е нисък, иначе не е дебел.И тази разлика във височината, макар и малка започва да ме дразни все повече и повече...някак си не се чувствам комфортно...немога да си слагам обувки с токчета...а и като излезем и не ми е комфортно някак си...Знам че звучи глупаво,знам че ще ми кажете че ако наистина си го харесвам и държа нанего, това не би трябвало да е пречка но...
Надявам се да ми помогнете или поне да ми дадете някаква насока как да действам...а и как да кажа на момчето че го зарязвам ЗАЩОТО Е НИСЪК!?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
rusalkata_
03-06-2006, 20:08
мисля,че подписа ти ще ти отговори на въпроса!когато обичаш човек ще направиш всичко за него и ще намериш начин да го задържиш,а когато не го искаш-просто ще си намериш причина да го зарежеш!ако наистина го обичаш толкова ли не можеш да се откажеш от високите обувки? :roll:
Чакай малко,ти за съвет какво да правиш ли питаш или как да го зарежеш?Аз бих ти казала,ако наистина ти е толкова комфортно с него,ако ти е толкова хубаво с него и го харесваш,недей да късаш с него заради височината.Няма значение ,че е малко по-нисък,върешното е от значение.
Ако вече си сигурна,че искаш да скъсаш с него,не му казвай,че е заради ръста му.Кажи му,че просто не се развиват нещата както искаш и вече не искаш да сте заедно.
Само да ти кажа,според мен би сбъркала,АКО причината да скъсате е във височината.
kAdrOkoSkA
03-06-2006, 20:12
мисля,че подписа ти ще ти отговори на въпроса!когато обичаш човек ще направиш всичко за него и ще намериш начин да го задържиш,а когато не го искаш-просто ще си намериш причина да го зарежеш!ако наистина го обичаш толкова ли не можеш да се откажеш от високите обувки? :roll:
Saglasna sam! Az se otkazah ot visokite obuvki i nqkoi glezotiiki zaradi veche bivshiq si i ne sajalqvam :wink: Vinagi mojesh da se varnesh sled vreme kam tqh \:D/
Ох,та кажи колко години ви е разликата.Баси щом се обичате една височина.Аз мн басиках една приятелка така,гаджето и` беше 5 години опо голямо от нея и тя е 170 и нещо а той 165 и смях все още я подигравам,че бившето гаджето и` е било по ниско от нея :) Аз съм 160 и си падам по майе над 180-185 :) Ама всеки има право на вкус :mrgreen:
По начина, по който си го написала излиза, че не искаш да го зарязваш. Иначе от опит знам, че ръста пречи (самия аз съм 168-170 сантиметра и винаги си харесвам по-ниски от мен момичета, по-високите дори не ги заглеждам по-продължително). Постъпи както намериш за добре, но не виждам защо след като твърдиш, че си постигнала щастието изведнъж решаваш да избягаш от него? :-k
.........kato ti e nisuk..si nameri wisok deto da ne te cepi za 2 stotinki :wink: struwa mi se,che ne oceniawash towa,koeto imash... :))
the_destiny
03-06-2006, 20:52
Здрасти :D това което мога да ти кажа е че те разбирам ;-) моят приятел е висок точно колкото мен и в началото като ходех с високи токчета не ми правеше впечатление но после когато ми казаха че бил по-нисък от мен много се засегнах :cry: и знам че не трябва да се влиая от мнението на другите но ....... :roll: и така това което искам да ти кажа е че височината не трябва да е причина да го зарязваш :)
просто не ходи на токчета когато си с него ........ :wink: