View Full Version : Отношенията между жените и мъжете.
Какво мислите по-въпроса сложни ли са взаимотношенията между двата пола.
Всички жени ли са еднакви (Заблудени кучки),постъпват ли еднакво спряно всички мъже(Да ги прецакват).
И дали всички мъже сме женкари който не се спират пред нищщо дори и любовта.
teenkopele
03-08-2006, 11:42
Различни хора, различни характери...лудница! \:D/
Всеки е различен. :wink:
Ами аз не се смятам за заблудена кучка...Мисля,че съм мн над мъжа и не съм никак заблудена.Не си ли чел фейлетона на Алеко Константинов "Разни хора,разни идеали".Всеки е различен.Няма два еднакви човека с еднакви характер.Всеки е уникален с нещо.Непотворим.А за отношенията аз не се отнасям със всички мъже еднакво...към едни съм мила и добра,други пък обливам с любовта си,трети уважавам...а останалите са мн под нивото ми да се занимавам с тях!
hmm abe kofti trypka sa tez vzaimootno6eniq, sys vseki izminal den se ubejdavam vse pove4e ipove4e do kakvo moje da dovede edno priqtelstvo, bilo to hubavo ili lo6o :)
mnogomili4kata-sf
03-08-2006, 15:34
Ами то си върви една тенденция по света и тва си е...според мен понякога това е като краста...правиш гадни неща на някое момче и то после се отчайва и постепенно си вика "абе кво ми пука толкова,я ше ги въртя една след друга и аре"...така става поредния мухльо...Вариянта е аналогичен...някое момче прави гадно на момичето и тя си казва "Ооо тоя ли ше ме кара да страдам...ще видят те...ще играя по тяхната игра"...и така почва като чума да се разпространява простотията...И все пак има хора,които не се "заразяват" от тази "болест"...
~ mImSiTy-bE ~
03-08-2006, 20:05
Дори и по-голямата част да са такива винаги има изключения,но това си е индивидуално за всеки...хора всякакви...
И мъже и жени има всякакви. А взаимоотношенията са сложни, ако вие си ги правите сложни.
Ima jeni kurveta ....ima dobri momi4eta :) Su6toto se otnasq za mom4etata :)
Frank_Lampard
03-08-2006, 22:14
Хахахахахха, бати психиатрията ;) И това пита човек на 20 години... Боже на къде отива България, БОЖЕ ?!?!?!
По-наболялият върпос е дали всички /и мъже, и жени/ са с такова възпитание и образование ... защото ако е така, тежко й на България :-k
mN_pEkaN
03-10-2006, 12:45
...Мисля,че съм мн над мъжа и не съм никак заблудена.А за отношенията аз не се отнасям със всички мъже еднакво...към едни съм мила и добра,други пък обливам с любовта си,трети уважавам...а останалите са мн под нивото ми да се занимавам с тях!
Breh,breh,imalko nqkoi macki s mnoo visoko samo4uvstvie ve! Ko prai6 ti be mili4ka! "Mislq 4e s1m mn nad maja!" Breeii,i kak go razbra tfa,ako ne e taina-mn nad vseki maj si,taka li? Mi togaa ko sa zanimaame s tebe kat si mn nad nas we !? Q sa useti malko..phaha,moje i kompleksi da izbiva6,znam li ta..sme6na rabotata oba4e... 6to se otnasq do temata - ve ne si4ki jeni sa ku4ki,zavisi na kva popadne6..s16tnost pove4eto sa ku4ki,samo 4e nqkoi po-izqveni,drui po-skatani :P be..ima i nqkoi NAISTINA qki macki,ma rqdko sa sre6tat..
bulgarche
03-10-2006, 12:59
О-о-о-о определено, вече е много по-различно. А и всеки е различен. Има ги всякакви "модели" мъже и жени.
SeXyTo_f
03-10-2006, 13:03
Всички жени ли са еднакви (Заблудени кучки),постъпват ли еднакво спряно всички мъже(Да ги прецакват).
mi poprincip...vinagi momi4eto preebava ne6tata..ama ima takiva mom4eta, koito se vodqt gadnqri-jenkari koito TE preebavat ne6tata...poznavam takiva hora, no ne mislq 4e vsi4ki jeni sa ednakvi, ima ne6te za koito mislim ednakvo, ama sus sigornost ima pone edna jena da re4em koqto da ne e suglasna s ne6to si tam :) bih kazala 4e i mujete sa ednakvi v nqkoi ne6ta...
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-10-2006, 13:48
ti si golem kashon we !!! ako tfoite gadjeta sa bili takiva " zabludeni kuchki " kakto ti kaza nezna4i 4e vsi4ki ostanali sa takiva =; nito pyk 4e vsi4ki maje sa jenkari . ostanali sa malko ot svestnite :-D
dAnnyb0y
03-10-2006, 16:04
Въздържайте се от обиди...
По темата, всички са различни, и двата пола, затова е и толкова интересно всичко. Въпроса е излишен просто за мен :-)
soundreamer_f
03-10-2006, 16:24
Определено не са еднаки.Всеки човек е различен следователно има и толкова различни характери,затова взаимоотношенията между хората също не са еднакви.Една разочароваща за теб връзка не би трябвало да те отказва да продължиш напред,а напротив трябва да се стремиш да намериш най-подходящия за теб,защото все някъде съществува такъв човек,който да ти покаже колко различно може да бъде всичко около теб.