Влез

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Дали тя ме харесва ?!

Misterioznia
03-08-2006, 11:46
Харесвам едно момиче,но не знам дали тя ме харесва.Все още не сме се запознали.Имам инфпрмация за нея,но не знам какво да правя.На 15март има рожден ден.Съвет!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

teenkopele
03-08-2006, 11:51
Виж дали някой твой приятел/приятелка не я познава.
Дали те харесва...времето и начина й на държане ще покажат. :)
Успех. :wink:

Misterioznia
03-08-2006, 12:07
Ами от нашия клас 2 момичета помагаха с информацията...обаче казах на една друга,че я харесвам (Допреди това мислеха,че един приятел я харесва,защото така има казах) и не знам дали е казала на момичето,дето харесвам....не знам дали съм влюбен,но май е така.Послеима казах,че се бъзикам,но може и да са й казали.А рожденият й ден наближава!Тя е от друг квартал (далечко е),няма си гадже,но някакъв я харесва.Тия момичета,дето не са от нашия клас и им казаха,са ме били обиждали,но това не е от значение за мен.Имам и още едно бреме - Изпитите след 7 клас.Не ходя на учоци,но някои ми казват,че затова няма да успея.А и съм по-слаб от нормалното - 1.60м-35кг!Какво да правя?ХЕЛП!

Devilsplaymate
03-08-2006, 14:20
Ххх ... запознавай се с нея колкото се може по-бързо , щото времето си тече ! :wink:

Misterioznia
03-11-2006, 14:20
А как точно да се запознаем?Отидох в Кабината и й го казах,една приятелка ще й каже да го гледа.Аре чао

M@Dn3Ss
03-11-2006, 20:50
Еми някак си не ми се вярва да те харесва щом не се познавате. Може да си и симпатичен и да ти се кефи как изглеждаш, ама чак пък толкова. Иначе мисля, че трябва да се запознаете :wink: .

LP_girl_14
03-11-2006, 21:12
Ми може ако сте се засичали някъде да си я привлякъл с нещо,ама след като не се познавате не може да очакваш да изгаря от любов по теб.Опитай се да се запознаеш с нея чрез общи познати,или пък просто иди при нея,запознайте се,опитай се да я опознаеш,да разбереш дали е красива не само по физиологични данни,но и дали притежава вътрешна красота :smt007

aLakaZam
03-11-2006, 22:34
Ми заознаването е просто. Отиди при нея и кажи един-два комплимента и така после я питай "Може ли да се запознаем". Важно е да не се вдървиш, защото първото впечатление е важно :) Успех!

Opeth
03-11-2006, 23:16
Ае тва е ебавка,кви са тея 35 кила в 7 клас :shock: :lol: .Някой ви ебава,а вие са връзвате...ако пък не е лигавня тогава тоя е болен от някой болест като рахит,а в такъв случай и 100 рожденни дни няма да помогнат.

Misterioznia
03-13-2006, 15:37
Не се бъзикам,наистина съм 35.Аре кажете какво да правя с нея,днес имахме физическо с нейния клас,но не се запознахме...

Sweet*Lady
03-13-2006, 15:47
Еми единственото, което можеш да направиш, е просто да се запознаеш с нея!!! Не мисля, че е страшно... А дали те харесва - ми по-вероятно е да не те харесва... Ако не те познава, няма как да те харесва май... (естествено нищо не е изключено - може да те е забелязала и тн)
Що се отнася до това дали са й казали, че я харесваш, или не - ми не се интересувай. Вече сте големи хора, за да се срамуваш от чувствата си. А това, че си казал, че се шеуваш, е също доста глупаво...
Просто отиди и се запознай с нея, мисля, че си изпуснал доста добър шанс, докато сте имали физическо...

strawberry
03-13-2006, 21:10
ми може и в чата да я намериш и да си уредите среща щом не можеш директно да се запознаеш с нея.Аз веднъж направих така и имаше огромен успех срещата ни с този когото харесвах и търсех начин да се запознаем. :D