PDA

View Full Version : Единен ли е класът ви?

Dr. Kazimbutt
03-08-2006, 18:17
Въпросът е ясен. Интересно ми е дали има и други класове, които са като моя... в него всеки е готов да преебе другарчето, в зависимост от интересите си.

SEXtreme
03-08-2006, 18:19
хаха....ми моя е единен с 1-2 изключения :) Но мене класа си ме кефи :)

ProstoAz
03-08-2006, 18:19
Единни сме да, в голяма степен, но може би не напълно...Не се преебаваме или го правят само еденици в частни случаи. Организираме се добре за каквото и да било. Абе, не мога се оплача от класа ми. :lol:

DevilWish
03-08-2006, 18:29
Много ми се иска да е единен ,но де**а...неска за пръв път се събрахме да избягаме всички от 1 час и то щото от утре сме в грипна.Аа тъпа раота :evil: Все има по някой гаден зубър-предател

white_chik
03-08-2006, 18:45
kato cqlo klasut mi e gotin,no izob6to ne sme edinni.vsi4ki vzaimno se preebavame

03-08-2006, 18:48
еми.. да :lol: Ама то няма как :arrow: вече 4та година се търпим :wink: Преди обаче не беше така.. изглежда порастнахме и глупавите разделяния по групи и т.н. изчезнаха.От нас лъха уважение просто :P :P 8)

Master_88
03-08-2006, 18:49
Не сме единни. Вероятно защото е пълен със селяндури които са на групички и се познават. И благодарение на още 4 комплексара

foulmist
03-08-2006, 18:52
baaaaa edinen ama na grupi4ki :?
pyk ima edni pa4i deto ma izkarvat izvyn nervi prosto :shock: :-D

ama tva e posledna godina i posle pak student :smt017 :smt012 #-o

ErT
03-08-2006, 18:56
9 klas sam i mnogo mi haresva klasa za razlika ot minalata godina nadqvam se za napred da stava vse po dobre ti koi klas si

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-08-2006, 19:49
Въпросът е ясен. Интересно ми е дали има и други класове, които са като моя... в него всеки е готов да преебе другарчето, в зависимост от интересите си.

i nashiq e takaf :( govnari sa povecheto . praat ti se na priqteli a zad gyrba ti te praat na gyz ... smeshnici ne smeqt da ti kajat kfo naistina mislat za tebe

gia_bs
03-08-2006, 20:23
ами класа ми беше единен....някога..после..имаш е период на тотална взаимна преебвака...сега пак се сплотяваме..ама то е относително зависи за какв остава въпрос...За отсъствия и разни замазвания сме ехе колко гъсти!

AbsentMinded
03-08-2006, 20:39
ахаха бе и ние сме на принципа "всеки да натопява другия, а той да се спасява как може"

miloto_girl_4e
03-08-2006, 21:02
ако правим някаква простотия :arrow: бягаме от час, заяждаме се с някой даскал или нещо от този сорт - да,единни сме :wink:
но ако трябва да правим нещо нормално - да отидем на кино,кафе... не търсете никого... на никого не му пука за повече от 2-3 човека от класа.. и аз съм така.. :?

korn___
03-09-2006, 05:11
s moq klas edinni ? hahahaha ta nie se mrazime vsi4ki neskrito ve4e ... edinni sme samo kogato 6te si hodime vski4i kat sedneme na masa no kat se saberat opredeleni hora se sbiva celiq klas ob6to vzet kakvo da vi kaja ... klas ot 4algari bez men i o6te 1 4ovek ... hip hip ura .... aman ot ne6tastnici

midnight...
03-09-2006, 08:51
в началото беше трудничко(като всяко начало, но сега... :mrgreen:
ами аз за пръв път попадам на такъв клас( и с него ще си остана)
всичките сме си голяма банда
няма никфи гадни групички, като се ходи някъде(кръчма, кафе) всичките се влачим
когато се бяга бягаме всичките от часвете
защитаваме си се пред даскалите
абе много си ги обичам всички :smt007 :smt007 :smt007

fti4ka
03-09-2006, 08:58
be ako stava vupros da izbqgame celiq klas stavam mnogo edinni :D

IKisseDAGirL
03-09-2006, 09:56
ми в 8-ми и 9-ти си бяхме супер задружни и единни, приятелски настроени, обаче сега в 10-ти се разделихме на групички и има някво напрежение м/у отделните :?
абе не ми харесва :roll:

killing_loneliness
03-09-2006, 17:00
baaaaa edinen ama na grupi4ki :?
pyk ima edni pa4i deto ma izkarvat izvyn nervi prosto :shock: :-D

Syshtoto se otnasq za moq klas...

xOtkiSsSs
03-09-2006, 18:59
ба единни никога не сме били и никога няма да бъдем. Разделени сме на 4-5 групички и всички се мразим с отркити лица дето се вика.Даже не си правя труда да говоря с тея същества пълен ignore на всички. Пък и кво да говоря за бягане то с тея зубари в класа ми... :evil: винаги прецакват всичко :smt011

cvety_i_bebeto
03-09-2006, 20:14
mngo rqdko sme edinni,razdeleni sme na nqkolko grupi4ki..."gotinite","tapite","groznite"...i taka

In4iTu_
03-10-2006, 14:29
Моят клас е всичко друго, но не и единен..Всеки гледа да те накофти по най-гадния начин.Мога и пример да ви дам: Едно момиче донесе карти да играем в даскало и естествено нашите "момчета-клюкарки" бяха пред дирекцията да съобщят, че нарушаваме правилника...да ги е** тъпите копелета..Иначе има и свестни..но се броят на пръсти :(

Стеснителната
03-10-2006, 14:36
Ми аз и групичката на "готините" винаги гледаме да преебеме зубарите :lol: нема по задръстени тъпаци. Иначе нашта групичка си е единна винаги сме заедно по центъра и като правиме парти а другите само завиждат. ПП: Най готиното момче в училището е от моя клас и по няква случайност ми е гадже. :mrgreen:

VAMP_GIRL
03-10-2006, 15:02
Моя клас въобще не е единен . Постянно се преебаваме един друг . То са едни интриги , едни клюки ... Няма такава приказка просто ...

In4iTu_
03-10-2006, 17:12
Ми аз и групичката на "готините" винаги гледаме да преебеме зубарите :lol: нема по задръстени тъпаци. Иначе нашта групичка си е единна винаги сме заедно по центъра и като правиме парти а другите само завиждат. ПП: Най готиното момче в училището е от моя клас и по няква случайност ми е гадже. :mrgreen:

Не че се заяждам, но не отговаряш на темата. Пита се дали класа е единен, а не дали групичката на "готините", в която си и ти, е единна :evil: И не мислиш ли, че никого не го интересува дали гаджето ти е най-готиното момче в даскалото....Просто някои хора ме изнервят тотално, като почнат да се правят на велики :!: :!: :!:

vivi_f
03-10-2006, 18:35
edinen e ne6to mnogo neponqtno za moq klas. samo nqkoi da se obadi vsi4ki se nahvarlqt sre6tu nego, ako 6et se bqga dve zubarki ostavat vseki pat i preebavat vsi4ki. a ima i podli pomiqri koito bqgat s nas i sled tova zaobikalq i se vra6tat prez drugiq vhod. a 6tom stava duma za portene i izdanki sme nomer edno prosto. a be s dve dumi nai mnogo 5 4oveka da sa svestni v taq sbir6tina ot klukari i zavistnici!!!

angel4eto_666
03-10-2006, 21:06
xaxxaax ne me razsmivaite edinen klas takova ne6to ne sa6testvuva we hora,osobeno vaji za moia, 6te te za6titiat ako imat i te niakva izgoda ,pari za gluposti ne se sabirat i razni dr ne6ta koito za iaven priznak za mn "sploten klas"

nqma zna4enie
03-10-2006, 21:41
Единен?! Хаха
ние вече 5 година сме заедно последна и пак сме разцепени на две три групички.Едните мразят другите и те незнаят за какво и така всеки се мрази със всеки.Абе просто нямам думи за класа много е скапан

Death^Forever
03-11-2006, 09:59
Не мисля, че сме единен клас, разеделени сме на групички, като в повечето участват всякакви келеши и фльорци, които се водят за приятели, а всъщност са големи съперници и постоянно са в конфликт...Всеки гледа с какво да се направи на важен и как да изпъкне, да бъде номер едно...Поради тази причина бих казала, че не обичам класа си...

crystal_tear
03-11-2006, 10:13
Abe,4estno kazano ne znam!!!Edinni sme kogato stava vypros za klasnata ili ne6to podobno,no po princip nie sme 23momi4eta i 3 mom4eta i e UJAS!Neprakysnato nqkoq ne e na kef i na momenti e dosta nape4eno,no po princip se uvajavame i dosta si pomagame!4ak sega opuznah nqkoi ot "otkachalkite" na klasa i se okaza,4e sa mnogo interesni hora!!! \:D/

donkihot
03-11-2006, 11:02
bivshiat mi klas beshe takav vsi4ki se predavaha nqmashe zadrujie ama sq v moq to sa 18 4oveka 15 momi4eta i 3 mom4eta i e mnoooo zadrujen nikoi nikogo ne predava pomagame si ama sme mnoooo shumniiiii

addictedtou
03-11-2006, 11:22
Emi nashiq klas e ujasen.. s povecheto sm ot 11 godini,no naistina vseki se gleda da prekara drugiq.. i seki misli za sebe si.Po princi sme razdeleni na nqkolko grupi.. poneje momchetata ni sa malko i te sa edna cqla.. i momicheta na oshte tri.. otaikata deto nai staame.. typachkite i zubrachkite.. kvo da vi govorq shibana rabota!!
To tva nashto ne e klas ami i az nz kakvo :((

tainstvenata
03-11-2006, 18:21
moq klas da e edinnen? xaxaxa da da ... Az sam 7-mi klas i s nqkoi sme ot 1 klas zaedno s nqkoi ot 3 godini i si4ki sa klukari ... az sam priatelka po4ti sas si4ki i men ne me klukarqt no za drugite... nqkoi kat gy nqma i vednaga po4vat pred daskalite .. to 4ovek nemoi sa razbolee edin sau4enik gy nqq6e skoro i po himiq kazaha 4e gy nqq i edna po4na se obqsnqva 4e gy vidqla vanka ... (moi da e hodil do magazina ili na lekar ili da e izlqzal prosty ..)

flasher
03-11-2006, 19:18
a moa sa edinen...chesto si biagame ot chasovete masovo...zashitavame se...ae mucka :wink:

03-11-2006, 19:44
ne,moq e naj-gadniq klas na sweta!!!!!!!!

cannabinoid
03-11-2006, 21:25
абе повечето са малко задръстени .. ама стават (от начало сички ме мразеха :smt009, но сега са опрайхме) има 2-3, които са мн зле момчетата

аве има и мн по зле от нас .. средно ниво

favor_91
03-11-2006, 23:21
50-50

Bloodlust
03-17-2006, 15:58
emi na6iq klas ne se mrazim. pone ne otkrito. no i ne sme sploteni :( kakto ostanalite klasove sme na grupi4ki: gotinite, t1pite, i utaikata. mn e gadno da e razcepen klas1t, ama to za mene e nev1zmojno da ima nap1lno edinen klas.

Devilsplaymate
03-17-2006, 16:08
Твърдо не ! Когато примерно са замесени 2 или повече човека в нещо , като хванат единия той моментално да натопи и другия , а пък другия третия и така ... просто под всякаква критика !

soul
03-17-2006, 17:51
Da be.Hi4 ne sme edinni.Osve,4e se delim na mn grupi4ki,vs sa palni licemeri,parvo ti pravqt mili o4i4ki,a posle ti govorqt zad garba.A osven tva sa iztriganti!Palni sas zloba i zavist hora!No za jalost ne samo v klasa mi e taka,a navsqkade!

ycMuBkaTa
03-17-2006, 20:27
Едно време бяхме уникално единен клас...просто бяхме страхотни, обаче сега сме се разбили, в смисъл не сме си определени хора много приятни едни на други. Иначе като става дума за изпитвания и контролни си се подкрепяме, като седнем на маса "всички сме от класа", но никой от моята компания няма да излезе с някой от другата. Абе странна работа сме, но все пак се обичаме, някой се обичаме супер много, с други-по-малко, но си харесвам класа, не бих ги сменила за нищо на света. И ми е толкова гадно, че ни остава само 1 година още заедно :cry: :cry: :cry: :cry:

Denito
03-17-2006, 21:26
az sam 9 klas ama i moq klas ne e nikak edinen!!!Razdelen e super mnogo grupi4i i ne pravi ni6to kakto trqbva ponqkoga mi e mn sku4no!!!Pootdelno vseki e gotin 4ovek ama kogato e v nqkoq grupi4ka i se promenq i se darji gadno!!!

Incarnadine
03-18-2006, 09:19
Моят клас пък е страхотен :) вече 4 години сме заедно и още от началото много им се изкефих, всички са много интелигентни и готини хора. Разбира се може да има някакви междуличностни конфликти, но попринцип винаги се защитаваме пред чужди фактори и се покриваме пред даскали

cold_kiss
03-18-2006, 11:48
ако правим някаква простотия :arrow: бягаме от час, заяждаме се с някой даскал или нещо от този сорт - да,единни сме :wink:
но ако трябва да правим нещо нормално - да отидем на кино,кафе... не търсете никого... на никого не му пука за повече от 2-3 човека от класа.. и аз съм така.. :?
i pri mene e absolutno sy6toto uj vsi4ki sa super pe4eni ama na edno kafe ne moje da otidem zaedno v naj-dobriqt slu4aj se razdelqma na grupi4ki ot po 10-tina 4oveka a v naj-lo6iq na vseki mu pisva i se pribira sam v ky6ti i to besen na drugite
ama ina4e ne se natapqme daje mn si se obi4ame prosto sme hora sys razli4ni interesi i tova ni pre4i da se syberem vs zaedno :(

sometimes_
03-18-2006, 11:52
Abe edinni sme si! Vinagi se zashtitavame edin-drug. E, nqma den v koito da nqma karanica, ama vsicho otminava byrzo, a pyk i to bez konflikti ne e interesno. Veche 2 godini sme zaedno i oshte ot nachaloto sme si taka. I nie sme razdeleni na grupichki, ama ne se mrazim. Kogato nqkoi ima nujda ot neshto, vsichki mu pomagat. Inache vinagi sme bili opredelqni kato "nai-loshiq klas", shtoto sme mnogo shumni, ama pyk sme nai splotenite ot cqlo daskalo. Pyk kato se saberem zaedno na diskoteka ili kafe...stava ludnica. Vinagi sme centyr na vnimanie. Abe obicham si klasa ! :D

LyLa
03-18-2006, 12:00
moje da se kaje 4e klasa mi e edinen
ot 8mi klas sme zaedno i mom4etata i momi4etata izlizame zaedno ,tova e za6toto imame shodni interesi
mojebi ima 1 2ma koito ne se vruzvat na celiq fon

SeXyTo_f
03-18-2006, 12:15
не 8-[

piFka_LP
03-18-2006, 13:15
uff boje na6a klas e nai lo6iq ot cqloto daskalo vseki gleda kaka da se zaak4i s drugiq da go ubidi da go izpotri da go nakisne mn si mrazq kalsa no ima nqkoi deto sa mn naduti i samo te pravqt intrigite

martinka_91
03-19-2006, 09:36
Спокойно мога да кажа, че класа ми е перфектен...е,естествено, че има и 1-2 изключения,но...Начи в клас сме 16 човека...и ако тръгнеме някъде да излизаме, на кафенце и тем подобни почти винаги сме повече от половината...сичките са ни пекани...Не е като в предишния ми клас, дето всеки е срещу всеки и клюките са "на всеки километър"...Първия ден, като си видях новия клас обаче, буквално щях да ревна...некви бавни ми се сториха...боже, колко съм сгрешила...тия хора си ги обожавам, много са пекани :)

sladka_blondi
03-19-2006, 09:52
Не сме единни. Вероятно защото е пълен със селяндури които са на групички и се познават. И благодарение на още 4 комплексара

03-20-2006, 13:51
dai link za klip4eto pls da gi vidq teq idioti

kobrichka
03-20-2006, 17:16
moqt klas ne mi haresva osobeno mn,za6toto sme se razdelili na grupi4ki i vseki misli samo za svoqta grupi4ka i za sebe si ne go interesuva mnenieto na nikoi drug i ne se sobrazqva s nikogo i s ni6to[/u][/b]

LoVe_RuSlAn
03-24-2006, 14:05
нашяит клас е единен в някои отношеня но в някои честно да ви кажа хич не е ако не си поне малко известен не те зачитат за нищо твоето мнение не се иска и ти се смяташ за зубър и не само това трябва да си малко отракан и печен да умееш да затапваш всички и да се справяш в ситуаците с тях е ас и моята фр мисля че отговаряме на тези изсквания и не се държат лошо с нас момчетата ни се лепят като дъвки но това е отделен въпрсо и както вече казах по темата мисля че в някои отношения поне като трябва да правием тест всички казваме че не сме разбрали и от сорта в др отношение много рядко класът ни е единен и винаги сме ръка за ръка а на всички или може би поне на едн ачаст от нас ни се иска да бъде така ама има много разновидности в класа като започнеме от луди изатигнеме до сбюркани али ме разбирасе меки китки и така и поради тези разновидни същества а и курви дето се слагат на всеки да не забравяме поради тях май класа не може да бъде единен до колкот трябва

JaimeL
03-24-2006, 15:24
Ми само се трепем с един клас.

ledenata_kralicA
03-24-2006, 18:18
mi za purva godina sum v moq i vuob6te ne sme edinni si4ki si govorqt zad gurba i uj sa mili i dobri
ponqkoga ne gi izdurjam :smt013 :smt011 :smt075

teenkopele
03-24-2006, 22:39
Каква единност, какви 5 лева?!? :o
Всеки, с много малко изключения, гледа да прецака другия и да се направи на велик! :evil:

04-07-2006, 13:48

i nashiq e takaf :( govnari sa povecheto . praat ti se na priqteli a zad gyrba ti te praat na gyz ... smeshnici ne smeqt da ti kajat kfo naistina mislat za tebe

тс туко що описа и моя клас!!!Ние сме 26 човека и има поне 10 групички!То и в групичките сички се прецакват :x Ае баси тъпия клас сме пълен със зубари.Май от сички само аз съм як и още един двама приятели.....другите SUX :wink:

04-07-2006, 15:02
mi hora dA vi kaja nie sme nai lo6iq klas v daskaloto.ot 6 godini sme zaedno i na nikoi ne mu e priqtna razdqlata.kolkoto do tova dali sme edinni-v nikakav slu4ai.vseki si otgovarq za sebe si na nikoi ne mu puka za drugiq heh :mrgreen: :-D :mrgreen:

ledenata_kralicA
04-07-2006, 15:20
vpro4em moqt klas stra6no me nervi-vsi4ki sa basi licemerite,i samo se pravqt na golemi,i kato im kaja:"Aide da hodim na liulki!!!!!!!" i te mi se smeqt......prosto 4uvstvam 4e tiq hora(pove4eto)ne mogat da sa mi priqteli-te prosto ne me razbirat i se pravqt na golemite pi4agovci
:smt012 :smt012 :smt012 :smt009
4uvstvam se ujasno v tozi klas

Shadow_Walker
04-07-2006, 15:33
Класът ми е единен...но само на външен вид.Всички са приятели, разбират се, помагат си, изилазаме заедно....но това е само на повърхността-отдолу си личат следите от интриги, групички и всякакви простотии забъркани ей така от нищото...просто като попогледнеш отсрани се вижда как разединението идва... :(
Предният ми клас беше наистина много разединен и никой никого не зачиташе...не искам и сегашният ми клас да стане такъв.

mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 16:01
ами класа ми беше единен....някога..после..имаш е период на тотална взаимна преебвака...сега пак се сплотяваме..ама то е относително зависи за какв остава въпрос...За отсъствия и разни замазвания сме ехе колко гъсти!

mi i pri nas,v moq klas e su6tata rabota

Krem4eto
04-07-2006, 16:01
Само някои сме единни,все има някой който да каже "Ми г-жо тя преписва" :evil: :evil: :evil: Много ме е яд на такива к*чк*!!!

dinkisa
04-07-2006, 17:18
донякаде само момчетата подсказваме си един път един напсува 5 батковци на по 18-20 години те доидоьа но не беха разбрали кои е и секи каза че е тои и се утърва а момичетата :smt019 наи изтрещяните у целото даскало другите класове са яко при нас бр... :smt018

terry
04-07-2006, 17:27
za razlika ot predi6niq mi klas,kudeto nikoi nqma da reagira dori da te razmaje tir , tozi e super zadrujen!

Shantav^dakel
04-07-2006, 18:33
Моя клас беше на групички, та дори на бала се разделихме, а не бяхме в София с конкретната цел да не се делим.
Ама честно казано на мен не ми пукаше за някои хора. Просто никога не сме били задружни и не се очакваше на бала да станем. Макар, че имаше някви кирливи опити към края да се обединим, ама те си останаха само опити.

GossipGirl89
04-07-2006, 18:49
В някои случаи е единен,в други не....зависи...

Sabrina27
04-07-2006, 21:24
za razlika ot predi6niq mi klas,kudeto nikoi nqma da reagira dori da te razmaje tir , tozi e super zadrujen!

Predi6niq mi klas be6e megaskapan no sled 6 klas se premestih v dr daskalo i popadnah v mn qk klas