PDA

View Full Version : Чудя се дали имам шанс?

DevilWish
03-08-2006, 18:21
Значи харесах си едно момче от съседният клас...ето как стана всичко:
ПРеди месец в физ.култ. салон той дойде и просто ей така ме прегърна без нищо,без да го познавам.От тогава го забелязвам.Виждам,че често ме заглежда.На 1ви март се запознахме ,вързахме си мартеници,сега си казваме здрасти и тн...проблема е ,че той е мн. харесвано момче и имам толкова много съперници.Освен това една от моя клас ,която се пише за много нахакана и готина мн. го харесва и те определено са приятели онзи ден тя го хвана за ръцете...и ми е мн. чудно дали имам шанс,защото те и двамата са някакви такива 'известни' и харесвани в у-ще ..А относно мен...доста хора ме смятат за мн. готина и надъхана,но чак като съученичката ми не съм и знам,че ако го барна 1во ,че тя ше ми дигне супер скандал ,2ро ,че се чудя въобще има ли смисъл да се занимавам с такова харесвано момче или да си правя пас и да си седя на задника?
Е кажете да се отказвам ли или да се боря до край?!

white_chik
03-08-2006, 18:32
6to da se otkazva6???Naprotiv prieme go kato predizvikatelstvo.izob6to ne trq da ti puka kvo 6e kaje taq ot tvoq klas.Ako toi q haresva6e 6tqha da hodqt nali taka.A tva 4e toi e mnoo haresvano mom4e ne ozna4ava 4e ne si tursi seriozno gadje i tva moje da si to4no ti.

DevilWish
03-08-2006, 18:36
6to da se otkazva6???Naprotiv prieme go kato predizvikatelstvo.izob6to ne trq da ti puka kvo 6e kaje taq ot tvoq klas.Ako toi q haresva6e 6tqha da hodqt nali taka.A tva 4e toi e mnoo haresvano mom4e ne ozna4ava 4e ne si tursi seriozno gadje i tva moje da si to4no ti.
Благодаря много,миличка.И аз си мисля,че не трябва да се отказвам.Но смятам и да не ми се задълбочават харесванията за да не страдам много ако все пак мн. се влюбя ,а нищо не стане.
За това оставям всичко на него..ще видя дали той ще предприеме нещо,ако не ще действам и ако пак не стане...здраве да е :-k :arrow:

aLakaZam
03-08-2006, 18:37
От личен опит ще ти кажа, че си струва да опиташ. Така или иначе няма какво да губиш а ако твоята приятелка ти се дзвери я оскуби ;)

Glutton
03-08-2006, 18:48
От приказките ти усещам че се подценяваш лекичко... не е въпроса дали си нахакан или не дали си задръстен или не, просто трябва да имаш малко самочувствие да не си песимист и най-важното да бъдеш себе си а не да се мъчиш да подражаваш на харесваните твои съученички :) Бъди смела и опитаи нищо няма да загубиш, а току виж си спечелила. По този начин ще натриеш носа на своята "нахакана" съученичка и ще я забиеш в земята :lol: Аиде стискам палци \:D/

03-08-2006, 19:08
Estestveno,che imash shans i to ne maluk!!!Momiche,stegni i se i poviarvai!Ot lichen opit ti go kazvam-ne si nabivai filmi v glavata..."ama tq..ama toi.."!!!Ot deistviqta mu sprqmo teb opredeleno se vijda,che IZOBSHTO ne si mu bezralichna!Taka che-davai smelo napred!Pomuchi se!I prava si...ne se vjiviavai prekaleno mnogo!Priemi vsichko kato predizcikatelstvo,kakto kaza nqkoi po-gore!Nqma prichina da se trevojish!E,ne ti kazvam nqkakvi super "mudri" suveti...Kazvam ti neshata,taka kakto mislq che sa!:)Iskreno ti pojelavam uspeh i vqrvam,che shte go postignesh!Budi opitmistka,usmihvai se...Nparavi neshto za sebe si,bez da se suobrazqva6 s taq i s onaq!Znam,che shte uspeesh!:)))
P.S. Sorry za latinicata...

SExTaZi
03-08-2006, 19:12
Защо тряя се отказваш?Можи да си паснете \:D/
Карай го да идете на кафе парво с познати ...след време можи и без тях :P и така квото стане ,стане :D

sherry
03-08-2006, 20:43
Пробвай се,нищо няма да загубиш,какво толкова ,че е "популярен"?Смело напред и късмет,не се протеснявай от конкуренцията,просто прави това,което сърцето ти диктува

Frank_Lampard
03-08-2006, 21:38
пфф... Еми Щом те заглежда, значи може би изпитва нещо към теб. По-добре направи нещо, за да не съжаляваш, че не си го направила, а ако свърши всичко ... голяма раота ;)

M@Dn3Ss
03-08-2006, 21:40
Всеки има шанс, а и е глупаво да останеш прецакан щото те е било шубе да се пробваш :wink: . Никво седене на задника, ми действай :wink: .

Frank_Lampard
03-08-2006, 21:46
Прав е Маднес, всеки има ШАНСТ хахаха =D>

M@Dn3Ss
03-08-2006, 21:48
Прав е Маднес, всеки има ШАНСТ хахаха =D>

Хехех. 12 без малко е. Имам си оправдание :lol: .

Frank_Lampard
03-08-2006, 22:18
Оправдания - много, основания - малко :)

teenkopele
03-08-2006, 22:33
Няма какво да губиш. Бори се за него и го спечели. :)
Успех. :wink:

Frank_Lampard
03-08-2006, 23:49
Спечели го и се зарадвай като Македонски фен след победа на България ;)

DevilWish
03-09-2006, 17:59
Лелел много Ви благодаря на всички! :mrgreen: Върнахте ми желанието!Ся ще се пробвам яко ,а пък ако стане стане,ако не здраве да е ;-)

stel4eto__
03-09-2006, 18:34
i az sam na mnenieto 4e trqbva da probva6,za6toto ako ne probva6 6te sajalqva6 4e ne si se opitala pone i 6te ima da se 4udi6 'emi ako bqh probvala,ama az kato ne probvah...'za tova probvai ako ne stane ni6to...spoko,ne e poslednoto mom4e koeto 6te te haresa i ti 6te haresa6 :wink:

Djeilo
03-09-2006, 19:08
Oooo v nikakav slu4ai ne se otkazvai!Mislq 4e ima6 6ans 6toto toi vse pak e napravil pyrvata kra4ka,da go nare4em!Vse pak toi te e pregyrnal,mojebi te e haresal!Tai 4e da ne ti puka ot taq deto se pravi na gazarka!Po dobre probvai puk i kakto ti kaza moje6 da ostavi6 ne6tata na v negovi ryce!No v nikakav slu4ai ne se otkazvai O:) :wink:

blondito:)
03-10-2006, 16:09
Deistvai,nqma kakvo da mu misli6! S p1lniq si 4ar,s1s samouverenost,s vsi4kite si ka4estva! I 6te b1de tvoi i samo tvoi,b1di sigurna ! Jelaq ti uspeh !!! {}

soundreamer_f
03-10-2006, 16:19
Защо си мислиш,че като е известен харесва само такива момичета.Вярно е(както често обича да повтаря приятелят ми),че едно момиче винаги е вайно за престижа и до известна степен имиджа на момчето,с което е.След като го харесваш,а виждаш,че и той проявява интерес тогава би следвало да се опиташ да го спечелищ без да се интересуваш как ще реагират околните.

emituu
03-10-2006, 16:32
hey kak 6te se otkazva6 gluposti...nedei :) a i 6tom e do6ul pri teb zna4i ne6to v teb go privli4a...za tazi ot tvoq klas tq ne ti e pre4ka..kato e gotina da e gotina,ama ne hodi s nego nali...taka 4e ima6 golemi 6ansove da si s nego...i ako naistina go haresva6 deistvai...samo vnimavai onazi "gotinata macka" da ne po4ne da plete nqkakvi intrigi...pojelavam ti uspeh dano vsi4ko se podredi :!: :)

sexy_dizzy
03-11-2006, 12:34
Бори се за любовта си,всеки мисли как на него да му е изгодно--защо да правиш изключение.Харесвате се ами свали го най-накрая без да те интересува какво мисли другата.Ще видиш че след това ти ще бъдеш готината мацка.Само те предупреждавам че ако се срамуваш нищо няма да постигнеш,действай!!

PRECIOUS^f
03-11-2006, 14:10
Spored men 6te se spravi6,pak i toi parvo ti e pokazal simpatiite si.Aide,davai

favor_91
03-12-2006, 00:07
sedi si na gaza da si nea6 qdove s tova momi4e ot tvoq klas ;)