View Full Version : Moderated: Презерватива се скъса, каква е възможността да...
~extreme~
03-08-2006, 22:21
zna4i dnes s priatelkata mi pravihme sex i prezervativa se skusa az ne bqh svur6il kakva e vuzmojnosta da e zabremenqla?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
midnight...
03-08-2006, 22:29
винаги има възможност :?
Ми да вземе постинор дуо за всеки случай
А ако е станал гаф, после кво ще правят ?
Не казвам, че задължително трябва да е станало, но все пак има шанс не мислиш ли ?
Спирам да споря, защото няма смисъл и ти си прав.Той да си реши
iWannaFeelYou
03-09-2006, 01:31
Дейба...вие тоя постинор го ползвате като аналгина .. за щяло и за нещяло...чел ли му е някой листофката на това чудо ;) постонора е суперсилен медикамент..препоръчва се да се пие в екстриймно напрегнати случаи..а не просто като ти се скъса презерватива...и аз абсолютно всеки път правя секс без презерватив...и дори съм си позволявал да вадя непосредствено преди да свърша...може би около секунда преди това и до момента /да чукам на дърво/ нямам никакви проблеми със жената...интересното е понякога че аз си вкарвам паранои повече от нея...и между другото трябва да заявя че тя не пие противозачатъчни..:)
Та, пич, с две думи с всичките тия неща които написах искам и аз да ти кажа че вероятността както каза колегата е пренебрежимо малка...и все пак .. изчакайте няколко дена и направи един тест като сте толкова параноясали :>
anichkaaa
03-09-2006, 12:10
Veroqtnost vinagi ima,noza da ne se 4udqt i da se pritesnqvat neka momi4eto da vzeme postinor duo :roll:
Iskam da pitam.Vzeh postinor sled kato pravih sex,no partniora mi ne e svur6val v men.Vzeh go za6toto,po princip po vreme na sex ot penisa se otdelq te4nost,koqto moje da sudurja sperma...Sgre6ih li?Daite suvet... :(
NeBrEjNo
09-18-2006, 23:33
шанс има да...
обаче е пренебрежимо малък...
има шанс да се стигне до бременност даже и без да се е скъсал презерватива, но това не значи да пие Постинор...
просто Постинора е за много крайни случаи и хич не е полезен за организма...е как 6е се стигне до бременност като не се е скъсал?? :shock:
alkobalko
09-19-2006, 05:32
Винаги има вероятност да се стигне до бременност, когато сте без презерватив. В този случай наистина вероятността е много малка.