View Full Version : postinor?
~extreme~
03-08-2006, 22:36
kolko vreme sled akta moje da se pie postinor?
72 часа, но колкото по-скоро, толкова по-добре
anichkaaa
03-09-2006, 12:11
Kolbata Пуснато на: Чет Мар 09, 2006 2:40 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
72 часа, но колкото по-скоро, толкова по-добре
c c si4ki sa se zaribili po toq postinor.TOVA NE SA BONBONKI!PO-DOBRE DA SE IZBQGVA I DA SE PAZI6 PO NORMALNIQ NA4IN!Postinor-a trqbva da se pie mnogo mnogo rqdko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Аз не мога да ви разбера, откъде пари за противозачатъчни след акта? Не са ли по 10+ лева тия неща? Един път имах гаф с презерватива, после един месец ме боля портфейла.
Аз не мога да ви разбера, откъде пари за противозачатъчни след акта? Не са ли по 10+ лева тия неща? Един път имах гаф с презерватива, после един месец ме боля портфейла.
ами да между 11 и 12 лева ....ама на пове4ето места е 12 ......:) еми хората не са се зарибили ма като стане гафа и аии ..ня на4ин ..ама пак редовно да го праите тва ...хмм глупаво ми се струва ..толкова много пари ....тц тц
Абе хора, кога ще се научите, че преди да почнете да правите секс, трябва малко да си обогатите културата..! Постинор се пие само когато е сигурно, че има фал, и не се приема повече от един път между два цикъла!!! Постинор-а не е противозачатъчно, то е средство за спешна контрацепция, и води до какви ли не хормонални смуштения, не можеш да го пиеш всеки път когато имаш съмнения!
aLakaZam
03-12-2006, 00:27
Този Постинор ще ви изтрови,бе...
Проблемът е с еуфорията, която обзе по-опитните тогава, че се появи толкова сигурен контрацептив за след гаф. Хората, поне около мен, се отпуснаха и почнаха често да го споменават с благодарност. И малките, ест, са си изкарали своите грешни изводи.
iWannaFeelYou
03-12-2006, 01:40
То и аз това говоря от няколко теми и дни насам ама няма кой да ме слуша...то тоя постинор взе да се ползва като аналгина...станало, не станало...скъсан, не скъсан...пият и това е...то си е за тях всъщност...кофти е да си неограмотен..
О,с тва хапче трябва да се внимава!Да не се взема след секи акт или всеки месец...само при екствемни ситуаци като спукан презерватив.72 часа е ама ти ако ще го вземаш го вземи до 24 часа,за да има ефект.Пък и той не дава 100% гаранция!
mil4eto_
04-04-2006, 13:15
до 72часа,но колкото по-рано се пие,толкова по-голям е ефекта
^KaSiDi^
04-04-2006, 13:41
ah sq se zamislqm mi s kakvo shtqha da se trovqt ako go nqmashe toq proslovutiq POSTINOR :?: :mrgreen:
ами да между 11 и 12 лева ....ама на пове4ето места е 12 ......:) еми хората не са се зарибили ма като стане гафа и аии ..ня на4ин ..ама пак редовно да го праите тва ...хмм глупаво ми се струва ..толкова много пари ....тц тц
не е ли около 26 лв ПОстинора...??? моляя ви кажете..спешно е
bebito0o
08-28-2007, 09:43
ah sq se zamislqm mi s kakvo shtqha da se trovqt ako go nqmashe toq proslovutiq POSTINOR :?: :mrgreen:
как с кфо с ракия :smt005 :smt005 \:D/
не е ли около 26 лв ПОстинора...??? моляя ви кажете..спешно е
КАЖЕТЕЕЕ..мОЛЯЯЯ виИИ...колко е сега ПОстинора...спеШНО е МНОГО ](*,)
evilkaAaAa
08-28-2007, 10:38
ами мила постинора го имаШЕ между 8 и 12лв (може и повече). ВЕЧЕ ПОСТИНОР НЯМА :!: :!: :!: Сега има Ескапел, които е доста по скъп - 26 - 30лв :wink: , ако не и повече
krem4et0
08-28-2007, 12:01
Първо темата е стара. Второ Постинор Дуо вече не се внася. Трето има Ескапел около 30 лв!