View Full Version : VUPROS KUM JENITE MOJE I KUM MUJETE
INCOGNITO`
03-08-2006, 23:36
Dali edin muj s golqmo samo4uvstvie i naperenost moje da se kaje i nadutost moje da svali po lesno edna madama ot muj koito e po-skromen i po-umeren v izhvurlqniqta za sebe si i ne e tolkova nahakan i samouveren ?
Dali tova 4e letish v nebesata ukazva nqkvo vliqnie dali tiq det se praat na taka nare4enite Gazari (v pove4eto slu4ai bez nikvo pokritie)imat po golqm uspeh s jenite a ?
ae brat razli4ni vkusove imat jenite ve na ednata i haraesva pove4e 1niq tip na drugata drugiq pak nai dobre e da moje6 da sa prai6 pred vsqka na kakavto i haresva.sld tui e qsno
INCOGNITO`
03-08-2006, 23:42
A we kato cqlo si prav no mislq 4e moje i da ima po konkreten otgovor na moq vupros za tva neka po to4no da se izkazvame stava li?
Sean Combs
03-09-2006, 03:10
opredeleno e taka brato! nema kvo da se 4udi6! kopeletata si padat po "gyzari".. dobrite momi4eta iskat da sa s lo6i mom4eta.. a lo6ite iskat da sa sys vseki! lo6oto e 4e pove4eto sa dobri4ki.. za da ne im izleze ime.. za da ne gi narekat "kurvi" utre!!! v takyv svqt jiveem!!! ina4e 6te6e da e lesno... nqma6e da ima nekvi pa4i deto da se opitvat da ti se ka4vat na glavata i da ti habqt nervite.. da jiveqt "tirilikatite".. hubavite qbylki gi qdat prasetata! gyzarite 4ukat vseki den, ti 4uka6 vednyj v meseca.. stiga da ne si promeni6 izly4vaneto totalno! nqma zn.. ae..
rosenceto
03-09-2006, 06:18
opredeleno e taka brato! nema kvo da se 4udi6! kopeletata si padat po "gyzari".. dobrite momi4eta iskat da sa s lo6i mom4eta.. a lo6ite iskat da sa sys vseki! lo6oto e 4e pove4eto sa dobri4ki.. za da ne im izleze ime.. za da ne gi narekat "kurvi" utre!!! v takyv svqt jiveem!!! ina4e 6te6e da e lesno... nqma6e da ima nekvi pa4i deto da se opitvat da ti se ka4vat na glavata i da ti habqt nervite.. da jiveqt "tirilikatite".. hubavite qbylki gi qdat prasetata! gyzarite 4ukat vseki den, ti 4uka6 vednyj v meseca.. stiga da ne si promeni6 izly4vaneto totalno! nqma zn.. ae..Malko si protivore4i6,ne misli6 li?Az mislq,4e samo "lo6ite" i nai-"dobri4kite" momi4eta si padat po gazari,a drugite-po dobri4kite!
white_chik
03-09-2006, 06:31
nai-gotinite momi4eta si padat po "lo6i" mom4eta tva e qsno.I da,za da te haresva edno momi4e e po4ti zaduljitelno da si otvoren i nahakan
WILD__BOY
03-09-2006, 06:41
Зависи от мацката, умствения й потенциял и до колко го използва.
amiii...vseki s mnenieto si,no mislq,4e za umnite momi4eta i po-skromnite i estestveni mom4eta sa dobur izbor...:)pone za men e taka...ne si padam po tupi naduti "gazar4eta"...
Това е верният отговор. Всеки въздухар с мръсна, ръждясала 20 годишна калибра бива харесван - но ако ти допада идеята да бъдеш харесван от 'подобен вид' жени - твоя работа :wink:
`Death`Whore`
03-09-2006, 07:36
Такъв мъж ще погледна с насмешка.
mnou qsno 4e edno momi4e 6e haresa nekoi otvoren otkolkoto nekoi sduhan..
Nofacenoname
03-09-2006, 08:42
f0r3v3r]пренапиши темата щото нищо не разбрах деба..
Земи си очила ;)
Такива мъже (гъзарите) са пълен въздух под налягане,незнам какво им харесвате вие момичетата че имат пари ли,скъпи дрехи :-s
Това ми звучи много тъпо...
SEXtreme
03-09-2006, 08:42
Зависи от момичето. "Гъзарите" имат по-голям успех, защото те показват на целия свят че искат момиче и всяко курве им се лепва веднага, като муха на лайно. По-скромните момчета също имат успех, само че те си намрат момичета, които наистина харесват и момичета, които им харесват не защото имат вагина, а заради някоя привлекателна черта на характера и т.н. :) Мисълта ми е, че за всеки влак си има пътници и винаги ще има момичета, които ще си падат по по-скромни момчета и едно от тези момчета ще си ти :) (ако говориш за себе си :) )
pf..............egati temat...koi kogo po kwi prichini hareswal..towa e absurd be hora..wseki chowek ima razlichen wuzgled za neshtata-ne e kazano,che edno "dobro" momiche niama da fane "losho" momche...absurdna tema..shtoto oswen wsichko glawna rolia igraiat i hormonite :evil:
ne mislq,4e 4ovek koito ne pritejava ni6to tam gore moje da svali edno momi4e...imam predvid svqstno momi4e,a ne tupo kato nego...ne smqtam,4e bih bila 6tastliva i bih mogla da si prekaram dobre s 4ovek s kogoto nqmam ob6ta tema za razgovor...
nali? :wink:
квото и да си говорим при момичетата(и не само) това е инстинкт за избор на добър партньор... за добър плод... чрез перенето си мъжа показва сила... колкото по-силен е мъжа толкова по-предпочитан е защото от него ще излезе силен плод нали така? точно като при животните е ... най-силния мъжкар избира/си намира първи женска ... най-слабите дори могат и да останат на сухо...
подсъзнателно ВСЯКА жена би предпочела гъзара(говорим за гъзари... не за палячовци с кърпи на главата и дрехи , които побират 10 човека като самия него)... вече това ни прави различни от животните... жената може да направи избор както примерно някои момичета казаха че гледат гъзарите с насмешка и да избере някой по-добър според неините предубеждения(не според инстинкта)
защо гъзарите са по-предпочитани? именно заради тая работа с инстинкта + това че повечето жени не знаят какво искат
надявам се че не съм разгневил женското съсловие :)
miloto_girl_4e
03-09-2006, 10:07
предпочитам да нямам нищо общо с такива надувки :?
просто .... ама никак НЕ ме привличат :!: [-X
тъпо е да се правиш на такъв,какъвто НЕ си и да имаш самочувствие,което да няма никакво покритие...
не бих искала да ходя с въздух под налягане един вид... [-X
KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-09-2006, 10:30
Dali edin muj s golqmo samo4uvstvie i naperenost moje da se kaje i nadutost moje da svali po lesno edna madama ot muj koito e po-skromen i po-umeren v izhvurlqniqta za sebe si i ne e tolkova nahakan i samouveren ?
Dali tova 4e letish v nebesata ukazva nqkvo vliqnie dali tiq det se praat na taka nare4enite Gazari (v pove4eto slu4ai bez nikvo pokritie)imat po golqm uspeh s jenite a ?
men li4no nadutite ne me ekfat shot mn 4esto preuveli4avat i se praat na kfito ne sa :shock:
всичко е въпрос на характер...
Nofacenoname
03-09-2006, 11:19
Мисля че темата се изчерпа вече някой мод да я затвори ако обича :) :D
anichkaaa
03-09-2006, 11:56
Zna4i taka nare4enite ot teb "gazari" moje bi imat po-golqm uspeh ot po-skromnite mom4eta,no samo v na4aloto dokato zabludenite momi4eta ne se osaznaqt i ne razberat kakvi sa vsu6tnost :-s
pf..............egati temat...koi kogo po kwi prichini hareswal..towa e absurd be hora..wseki chowek ima razlichen wuzgled za neshtata-ne e kazano,che edno "dobro" momiche niama da fane "losho" momche...absurdna tema..shtoto oswen wsichko glawna rolia igraiat i hormonite :evil:
Da prav si ...... Az sam "losho" mom4e,a me obi4a edno dobro momi4e ....koeto nito e kurve nito nekva grozna ama kato nqmam nishto kam neq ve4e se taq ....
shalqlqlqlq
03-09-2006, 16:04
Тези, за които говорите им се вика тешкари! Гъзарите са друга бира!
Но иначе, трябва да си в средата, нито много скромен, нито много отворен....тайната на успеха е....добре облечен, с остър ум и изразителен поглед, който да казва, "аз съм твоя човек" на желания обект!
INCOGNITO`
03-10-2006, 09:25
Mersi polu4ih mnogo i razli4ni mneniq.Az tozi vupros go zadadoh za da napravq neshto kato malka anketka ne az ne se oplakvam ot haresvane na jeni ama izobshto.
Az sym ot tipa hora koito gospod gi e daril s malko hubavi 4arti i kato dobavim i tova 4e sym skromen i to4en mislq 4e se e polu4ila dobra kombinaciq.E gledam gi tiq nadufki deto nari4at sebe si guzeta i se nadlugvat koi kolko butilki e izpil snoshti i v koi bar,ili kolko pari imal nqkade si no v momenta nqma lef za bira.Neshta da sym ot tqh kvot si imam si imam ne se praa na nishto pove4e ne se i podcenqvam.
I spored men istinata e nqkade po sredata ponqkoga ima nujda ot nqkoq luskava duma za sebe si 4ovek za da se iztukne no bez izhvurlqniq.
Shte vi razkaja edna presna slu4ka:Edin pi4 se zaribqva s edna macka i i govori kak bil izhar4il v4era 200 leva v bara kak onzi den bil si kupil 4asovnik za 500 lv i po edno vreme vliza v zavedenieto edna utrepka i mu vika ei tosho dai mi 2 ta leva we 4ovek kolko vreme she me razigravash :)
predstavete si kva izlagaciq stava i mom4eto deto se prai na golqm gazar LOSOTO MOM4E duhashe supata posle.
SeXyTo_f
03-10-2006, 11:59
taka e
Най-много ми харесват хората(независимо мъже/жени) от типа what u see's what u get.
Млако са тези, които умеят да преценят стоящия пред тях само по 2-3 казани от него изречения. Именно затова ще има "гъзари", които си фантазират на общо основание и такива, които им се връзват.
Стеснителната
03-10-2006, 15:32
f0r3v3r]пренапиши темата щото нищо не разбрах деба..
Земи си очила ;)
Такива мъже (гъзарите) са пълен въздух под налягане,незнам какво им харесвате вие момичетата че имат пари ли,скъпи дрехи :-s
Това ми звучи много тъпо...
Тъпо ама факт. ;-)
spored men pove4eto jeni ne biha vurzali na takuv muj! no ima i glupovati momi4eta koito biha se hvanali!!! :roll:
cvety_i_bebeto
03-10-2006, 22:22
ae brat razli4ni vkusove imat jenite ve na ednata i haraesva pove4e 1niq tip na drugata drugiq pak nai dobre e da moje6 da sa prai6 pred vsqka na kakavto i haresva.sld tui e qsno
taka,ama samo tva poslednoto,ne trqbva lida si takav,kakavto si..
taka,ama samo tva poslednoto,ne trqbva lida si takav,kakavto si..
e popr da.
ma prikazvam za tova kato iska prosto da opane nqkoi putka
а aз оня ден видях един дено дразнеше едно момиче (тарикат и си я сваля) свалих му перките бързо.Извадих карабинера (тя не му обраща внимание ,той се перчи) от давна му бях набрал че ме бе набил с още 3ма приятели та сега ходи с счупен нос и не ми се отваря повече
favor_91
03-10-2006, 23:23
mm ne mislq 4e e taka...a we BE YOURSELF :)
Стеснителната
03-11-2006, 01:17
а aз оня ден видях един дено дразнеше едно момиче (тарикат и си я сваля) свалих му перките бързо.Извадих карабинера (тя не му обраща внимание ,той се перчи) от давна му бях набрал че ме бе набил с още 3ма приятели та сега ходи с счупен нос и не ми се отваря повече
Обади ли го на класната?
NeJnA_DrOgA^{P}
03-11-2006, 22:13
mi spored mene poprincip momichetata ne haresvat mn zatvroeni i dobrichki momcheta,a po otvoreni ama ne i nekvi det sa praat na kvot ne sa..te sa po skoro jalki i smeshni v ochite na momicheto :)
бой да има! и сръпско и бира :shock: те тваа'
emi tova spored men si e kraino subekivno - zavisi ot 4oveka