emituu
03-09-2006, 16:56
Незнам откаде да започна...то мойто е някакво много сложно...лятото се запознах с едно момче забихме се в една дискотека после тръгнахме и ходихме три месеца..които бяха перфектни беше ни направо супер хубаво заедно..мн хора се опитваха да ни разделят,ама не успяха просто наистина беще супер дупер яка и сладурска връзка :)макар да бяха само три месеца :(..точно на третия месец ми беше рождения ден /тогава той ми каза че ме обича-това е важно/, когато вси4ко мина перфектно,обаче след този ден той изчезна и аз супер влюбена в него направо наводних от рев апартамента :cry: няколко пъти му се обаждах да разбера какво става всъщност и той беше заминал при техните и ми казаваше,че като се върне ше се видим,че нищо не е станало и всичко е наред и така нататъка аз продължавах да си чакам ама МУК :? нем не се обади...след което аз си казах,че ще го забравя..ходих с мн мом4ета,забивах се по купони, дискотеки и така ама неуспях...и преди коледа му се обадих говорихме си супер яко,казах му всичко което мисля,включително и това че го оби4ам и се разбрахме да се видим коледната ваканция,тогава го и попитах защо стана така и той ми обясни,че не съм аз виновна за нищо,4е съм му била най-дългата връзка и някавки такива глупости ми дрънка,че се бил изплашил...та както и да е точно след 4 месеца от последната ни среща се видяхме след нова година,бяхме в едно заведение той ме прегърна почна да ми се извинява,да ме целува цяла нощ танцувахме и така нататъка,постоянно ми говореше колко мн съжълява за всичко,че съм страхотен човек,че съм най-милото същество,4е не трябва да страдам и т.н..после след няколко дни ми праща смс и ми пише да не му позволявам да ме целува,и след няколко дни ми звънна в един часа през ноща да се видим,ама аз го отрязах..и преди около седмица се видяхме цялата компания говорехме си мн яко ама приятелски..той ме гледаше постоянно,ревнуваше ме от един приятел..после останахме двамата навън искаше да ходим на дискотека,искаше да седиме под дъжда,неискаше да си ходи даже има да ме черпи една бира и се разбрахме пак да се видим:).......и проблема ми е в това,че вече не ходиме от 4-5 месеца,а аз само за него си мисля като го видя направо ми иде да му се нахвърля и да го изнасиля някаде :D просто адски мн се влюбих в него и искам да съм с него..и незнам какво да правя...просто имам чувството,че имам мн напразни надежди,а пък точно когато почвам да го забравям и той се появява:(кажете какво да правя изобщо мога ли да бъда пак с него и ако да какво да направя...дали изобщо има някакви 4увства към мен..наистина ми трябва help,че иначе ще се побъркам вече :!: :!: :(