View Full Version : Bihte li go napravilii
DoSadniChkaTaAa
03-10-2006, 10:30
ami ot 2 meseca izlizam s momche,koeto obicham ot 2 godini i polovina,toi si nqma nito brat nito sestra,a bashta my e v chujbina,jivee samo s maika si sega..
Ta ot 2-3 sedmici hodq u tqh ,gledame filmi,myzika,ma oshte ne sme go napravili(na 17 sym i sym devstvena),a mi se iska,ma mi e leko kofti,edno che nz kakto tochno predstavlqva samiq seks,no dr po me pritesnqva,che v dr staq e maika mu i vscihko se slusha,a i q ako vleze..(makar che tova e pochti n evyzmojno),a i primerno ako spq vecherta tam ,a tq ne znae (shtoto primerno e zaspala) i na sutrinta vliza i sybujda momcheto si i vijda kak gushnati sme zaspali ,kak bi reagirala.. nz a u tqh e mnogo gotinko,chisto iuotno ,hubavo leglo,strahoten chovek,vsichko e na 6 ,ma me e sram pred maika mu i zatova oshte ne sme dostignali do velikoto ...
SeXyTo_f
03-10-2006, 10:35
mii, nqma lo6o da go napravi6...ako si sigurna 4e go iska6...mi zaklu4vate staqta i tva e...:))), ili otivate na hotel...i vsi4ko 6te e extra :)
crystal_tear
03-10-2006, 12:14
Ami otnosno sexa-BIH!!!Vse pak i ti nikak ne si malka,17 godini e edna dosta dobra vyzrast,spored men!No za tova,4e maika mu e v dr staq,mislq 4e e malko glupavo,a i na men lichno bi mi bilo dosta nekumfortno da znam,4e po vsqko vreme maika mu moje da vleze!Vse pak pone pyrviqt pyt mislq,4e trqbva da se chuvstvash komfortno i priqtno,a ne da se pritesnqvash neprekysnato,4e tq moje da vleze i da razvali neveroqtnoto izjivqvane na pyrviqt pyt!!!USPEH!!! \:D/
"Великото"?! Хаха, ще има да се разочароваш. А иначе, ако майката е свестен човек, можете директно да й кажете да отсъства за няколко часа ^^ Родителите се оказват доста разбрани точно, когато най-малко очаквате.
ro6li4ka
03-10-2006, 18:39
emi 6to da ne go napravi6 obi4a6 si mom4eto nqma ko da te pritesnqva...e 4e maika mu 6te e v sysednata staq moje prosto toi da se razbere s neq da izleze pone za malko...samo ako 6te spi6 u tqh po hubavo maika mu da e naqsno 6toto se pak otiva6 v neinata ky6ta da spi6...i ob6to vzeto problem nikyv nqma6 :) aide uspeh s pyrviq pyt ama naistina "velikoto" 6te te razo4erova :)
що па да я разочарова я не я стрескаите така кое му е лошото ????
ro6li4ka
03-10-2006, 18:46
emi ako ot pyrviq pyt o4akva foerverki nqma da se polu4i :)
ro6li4ka
03-10-2006, 18:50
malko metafori4no govoreh :) imam predvid 4e nqma da i e golqm kef pyrviq pyt :)
nvm дано да й е кеф на първия път :)
ro6li4ka
03-10-2006, 18:54
dai boje :) pone 6te ima hubavi spomeni momi4eto :)
kotence_f
03-10-2006, 20:07
e parviq pat kolkoto i da e vnimatelno mom4eto .. boli si taka 4e edva li 6te e golqmo udovolstvie ama vsi4ko si ima parvi pat .. az ne bih go napravila ako maika mu e v apartamenta ... nemoje li nqkade drygade da go napravite ..kupon4e ala bala .. puk i moje da izdebnete kogato maika mu e na rabota .. vie si znaete nai dobre ..
Направете го мн ясно :twisted: Оба4е ... :arrow: По-добре когато майка му не е в кащи 8) аиде Гуд лък :smt008
Мисля,че избързваш доста.Вие излизате само от 2 месеца,твърде рано е.Недей да бързаш толкова много само защото си на 17 и си девствена,ти не ги гледай другите,че по-рано започват да водят полов живот.За всичко си има време,опознай първо момчето,така,че да се чувсвташ сигурна в него и да не съжаляваш след като му отдадеш тялото и сърцето си,още малко време няма да е излишно :)
cvety_i_bebeto
03-10-2006, 21:27
abe parviq pat nikoga ne e takv kakavto si si predstavql....
abe parviq pat nikoga ne e takv kakavto si si predstavql....
напално сагласна сам с тебе ! даже парвите 2-3пати :) ама няма ло6о после стажа се шп хубаво ...:)
ako se pritesnqwa6 ot maj4eto otidete na nqkoq hija,
a ako se pritesnqwa6 ot otwarqneto mu naprawi iznenadwa6ta swirka dokato gledate nqkoj film :idea:
Стига, бе, това много го мразя. Взели сме някой интересен филм да гледаме и никога не стигаме по-далеч от 15тата минута. И какво става - боричкаме се, въртим се и само от време на време спираме за по някоя по-интересна сцена (и то в какви положения сме застивали, голям смях ^^). Това гледане ли е?!