View Full Version : ne iska da spre!
здравейте! четох какво ли не за постинор и кървенето след него. но оплакванията бяха или за мн по-силно кървене от обичайното или за леко за съвсем леко къвене.проблема е че след като пих постинор, седмица след това прокървих (10 дни преди цикъла ми) не се притесних тъй като това е една от страничните реакции, а и кървенето не беше силно съвсем слабо, сега вече 8 ден продължава и аз почвам вече наистина да се шашкам, защото попринцип ми е 3-4 дни мах 5, а сега тези 8 дни... а и не дава никакви признаци че ще спира. има ли място за притеснение или както казват след постинор всичко е възможно?
a вярно ли е че ако се появи кървене между двете менструации, значи е имало бременност?
Ами, и на мен ми се случи същото нещо, само където не бях пила Постинор, или каквито и да е било други хапчета...Отидох на лекар и се оказа, че е киста. Не искам да те плаша, но най-добре е да посетиш лекар, може и да не е нищо...
здравейте! четох какво ли не за постинор и кървенето след него. но оплакванията бяха или за мн по-силно кървене от обичайното или за леко за съвсем леко къвене.проблема е че след като пих постинор, седмица след това прокървих (10 дни преди цикъла ми) не се притесних тъй като това е една от страничните реакции, а и кървенето не беше силно съвсем слабо, сега вече 8 ден продължава и аз почвам вече наистина да се шашкам, защото попринцип ми е 3-4 дни мах 5, а сега тези 8 дни... а и не дава никакви признаци че ще спира. има ли място за притеснение или както казват след постинор всичко е възможно?
a вярно ли е че ако се появи кървене между двете менструации, значи е имало бременност?
тва наистина е доста странно ...и на мен обикновено ми е между 3-4 дена ама ба6 8 и след постинор ме даржа 7 дена ...странно странно
Може и да е от Постинора, защото при него се получават всякакви изменения от сорта и тн. Но както казах и преди това,при мен когато се случи беше пак 10 дена преди цикъла, който трае 7, но кръвта не спря до 11-тия и както miloto_ каза изобщото нямаше изгледи да спре, та отидох на генеколог минах на ехограф,и се оказа че имам киста,и че от нея се е получил този кръвоизлив, ако мога така да го нарека...
Извинете мн за тъпият въпрос,но какво е киста? :-k
Ами има различни видове кисти, които се получават на различни места...Моята е Фоликуларна киста- представлява уголемен яйчников фоликул, поради повишено количество на течност. Което идва от хормонален дисбаланс. Може да се получи след употреба на антибиотици и какво ли още не. Големината им достига до 20см, ако не се лъжа... Когато размерът на кистата е малък се лекува с хапчета, ако кистата неможе да се спука или е прекалено голяма, то тя се премахва чрез оперативна намеса...Ако искаш повече информация потърси в нет-а.
cvety_i_bebeto
03-11-2006, 20:48
lekarite znaqt nai-dobre....
lekarite znaqt nai-dobre....
1) искам да ти кажа, че доста често лекарите бъркат, за това и никога не се допитвам само до един!
2) това което написах, го знам защото и в момента се лекувам...
3) пусках същата тема преди време
4) още в първото си мнение я посъветвах да иде да се прегледа
П.С. Нищо лично, надявам се да не си се засегнала :)
mi spred men ako otide6 do lekarq nqma da sbyrka6
aLakaZam
03-11-2006, 23:30
mi spred men ako otide6 do lekarq nqma da sbyrka6 :wink: