View Full Version : Mladite hora ne poznavat Bulgaria
zdraveite!V momenta v u4ili6te rabotim po edin proekt na tema"Mladite hora v bulgaria ne poznavat kulturnite i istori4eski zabelejitelnosti na Bulgaria"Iskam da mi kajete spored vas tozi problem aktualen li e?Dali 6te mojem da napravim ne6to po vuprosa i da dadete suveti..mnogo 6te se radvam ako nqkoi pomogne s predlojeniq
Ako trqbva da sum chesten.Povecheto mi sauchenici sa dobre zapoznati s zabelejitelnostite i kulturata.
Az ot druga strana ne sum.Nqkak si ne sam se interesuval ot takiva neshta. :smt017
Spored men tozi problem e mnogo aktualen.Mislq 4e pove4eto mladi ne se interesuvat ot svoeto minalo,kakto i ot tova,kakvi zabelejitelnosti pritejava Bulgaria. :smt009 Aleko Konstantinov e kazal:"Opoznai stranata si,za da q obikne6!" i ne e li to4no taka!?Pove4eto mladi predpo4itat ekskurzii v 4ujbina,no vsu6tnost te ne znaqt kakva sukrovi6nica e Bulgaria.Moje da se napravi mnogo za razre6avaneo na tozi problem,kato se zapo4ne ot organiziraneto na pove4e ekskurzii v stranata.
Spored men tozi problem e mnogo aktualen.Mislq 4e pove4eto mladi ne se interesuvat ot svoeto minalo,kakto i ot tova,kakvi zabelejitelnosti pritejava Bulgaria. :smt009 Aleko Konstantinov e kazal:"Opoznai stranata si,za da q obikne6!" i ne e li to4no taka!?Pove4eto mladi predpo4itat ekskurzii v 4ujbina,no vsu6tnost te ne znaqt kakva sukrovi6nica e Bulgaria.Moje da se napravi mnogo za razre6avaneo na tozi problem,kato se zapo4ne ot organiziraneto na pove4e ekskurzii v stranata.
angel4eto_666
03-14-2006, 19:26
ot dr strana dosta mladi hora iskat da razgledat zabelejitelnostite v bg no niamat vajmojnost a pak i v daskalo ne praviat niakavi ekskurzii, predi godini e imalo vsiaka sedmica ekskurzii i u4enicite sa obikaliali stranata i sa se zapoznavali s istoriata i ne samo ot u4ebnika ,no i na jivo ,a si atakav luks niama
FikyScHetOo
03-14-2006, 19:44
Mi poveche ekskurzii biha pomognali v tazi nasoka. Inach temata e aktualna i malko hora se interesuvat za tezi neshta. Vsichki sa zaeti sus svoite Drebni problemi v drebniq si jivot s ogranicheni ideali (da sa s gadje, da imat 6-tici, da se napiqt...)
az sam saglasna 4e mladite xora v balgqriq ne sa zapoznati s bogatstvata koito krie na6ata prekrasna strana!4esno kazano i az ne sam zapoznata s tqx,no ne poradi lipsa na jelanie badete sigurni:):):)kolkoto do tova kak bixme mogli da pomognem na samite sebesi i na bade6tite pokoleniq mislq 4e 6te e dobre da se organizirat pove4e ekskurzii,da ima speciqlizirana organizaciq koato da se griji za tova vsi4ki nie da opoznaem rodinata,neka i v u4ili6tata se otdelqt takiva 4asove za informirane na mladite za zabelejitelnostite i krasotite s koito trqbva da se gordeem i koito trqbva da vidim:)
midnight...
03-18-2006, 21:50
ооо определено има хора които са много зле с българската география, за това трябва да се осигоряват повече материали за това, екскурзийки или походи и т.н.
GLeZoRanA
03-18-2006, 23:18
ооо определено има хора които са много зле с българската география, за това трябва да се осигоряват повече материали за това, екскурзийки или походи и т.н. определено :)