View Full Version : kakvo da pravq-kak da go preodoleq
skasah s gadjeto mi predi 2 meseca no prodaljavam da go haresva dori go obi4am.no toi si ima nova mislq 4e o6te me haersva no i dvamata sme prekaleno gordi i nikoi ni6to ne kazva na drugiq .kakvo da pravq?da prodaljavam napred ili da se ma4a ne6to da napravq .vsi4ki mi kazvat 4e e bezsmisleno 4e tova e kraq ,no az ne iskam da e taka .no 6tom si e nameril druga zna4i me e zabravil.predllojete ne6to
Еми ако питаш мен, той е загубена кауза. Забии се с някой друг и тва е. Ако го обичаш прекалено много ще е по-трудно, но това е моето мнение :wink: :lol: .
MiLiNkOtO^
03-12-2006, 14:10
НЯМА СМИСЪЛ... с риск да копирам горния пост.. изгубена кауза ](*,)
LP_girl_14
03-12-2006, 14:28
Щом те е сменил толкова бързо,едва ли умира за теб.Ако една любов е била истинска,тя не може да се заличи от сърцето за няколко седмици.Явно той бързо е преодолял раздялата...Той нека си ходи с другата,пък да ти си мисли че те харесва...Колкото и да ти е трудно опитай се да го забравиш.Знам,че звучи мноу банално,но само времето ще излекува раните,които ти е нанесъл =P~
НЯМА СМИСЪЛ... с риск да копирам горния пост.. изгубена кауза ](*,)i az podkrepqm tova mnenie
SummeRLove08
03-12-2006, 15:56
Щом те е сменил толкова бързо,едва ли умира за теб.Ако една любов е била истинска,тя не може да се заличи от сърцето за няколко седмици.Явно той бързо е преодолял раздялата...Той нека си ходи с другата,пък да ти си мисли че те харесва...Колкото и да ти е трудно опитай се да го забравиш.Знам,че звучи мноу банално,но само времето ще излекува раните,които ти е нанесъл =P~
И аз съм на това мнение. Или може би си е хванал друга,за да те забрави по-бързо.
LP_girl_14 написа:
Щом те е сменил толкова бързо,едва ли умира за теб.Ако една любов е била истинска,тя не може да се заличи от сърцето за няколко седмици.Явно той бързо е преодолял раздялата...Той нека си ходи с другата,пък да ти си мисли че те харесва...Колкото и да ти е трудно опитай се да го забравиш.Знам,че звучи мноу банално,но само времето ще излекува раните,които ти е нанесъл Drool
Най-добре го забрави наистина и намери някой,който да те обича наистина и да държи на тебе...
Абе и аз съм така ама само,че 7 месеца и той не иска да е с мен.Само едно знай-Той губи,не ти.Не го търси,махни всичко,което ти напомня за него.Забрави го!Ако те обича ще те потърси...ама ми помни думата се някога той,ще те потърси.Не знам сега какви са ви отношенията ви.
mnoGo qsNo,4e nqma Da se otkaZva6 kolkoto i da e naivno...prosto se bori..dokato sama ne preceni6 4e tova e granicata i ne se izmori6
uspeh:){}
TiA_MaRiA
03-12-2006, 21:00
Gordost, gordost ama ot gordost nqma da ti se obadi nqkolko dni, 6te se pravi na obiden , a toi sega e s druga. Mislq 4e e nai dobre da go zabravi6, znam 4e nqma da ti e lesno, no si pomisli dali 4ovek koito tolkova burzo te e zamenil te zaslujava