Влез

View Full Version : PLS ISKAM BURZ OTGOVOR :(

smile_f
03-12-2006, 20:07
С приятеля ми правихме секс без предпазни средства и той се изпразни в мен ](*,) изпих двете хапчета на постинор дуо,но още ме е страх,че може да забременея...така,че имам 3 вапроса:
1вия: какво ще ми стане ако пия още 2 хапчета? :?
и 2рия: как мога да разбера дали съм бременна освен да ида на гинеколког,да чакам да ми дойде,или да си направя тест за бременост?!
и последният ми въпрос е: какви тестове за бременост има..аз знам за едни,но за тях се чака 10дена..а повярвайте ми псехически няма да мога да издърха толкова дълго.... :cry:
Моля ви дайте ми някакъв савет,защото вече незнам какво да правя ](*,)

`Death`Whore`
03-12-2006, 20:10
1. За нищо на света не пий още ПОстинор!
2. Спокойно, не си бременна!
3. Начинът е, когато не ти дойде няколко месеца и коремът ти започне да се подува.
4. Повечето тестове отчитат бременността 7 дни след акта.

hforce
03-12-2006, 20:13
6tom si pila postrinor nqma stra6no taka 4e spoko, a na vuprosite ve4e ti otgovoriha

Майка ти
03-12-2006, 20:16
Ето - отговарям ти:
1. Трябва да си луда!!! Поне упътването не прочете ли??????
2. Тест!
И от мене:
3. Притеснявай се! И издържай както си искаш! Щом си се хванала на хорото (да правиш секс като възрастните), носи си последствията!
Абе вие какво си мислите, че това е игричка някаква? Няма жена, която да прави секс и да не се ослушва всеки месец! Каквито и средства да ползва! НЯМА 100% СИГУРНОСТ! Като не можеш да си носиш последствията - било то раждане или аборт, не се захващай изобщо!
Аман от пикли вече! ](*,)

GreenLadyM
03-12-2006, 20:18
Sled kato si pila postinor nqma za kakvo da se bezpokoish!V nikakuv slu4ai ne pii pak(pro4eti uputvaneto)!i ne se shashkai,a sledvashtiq put vzimai predpazni merki!

girlka
03-12-2006, 20:19
...
Няма жена, която да не прави секс и да не се ослушва всеки месец!
...

Нещо май не можа да се изкажеш точно, лелче. Тия дето не правят, не се притесняват :wink:

Майка ти
03-12-2006, 20:20
Права си! :oops: :wink:

smile_f
03-12-2006, 20:22
благодаря!
Между другото прочетох опътването,и там пише само,че не се препоръчва..затова и питах....а поне някой от вас може ли да ми обесни "защо :?: " какви инфекции може да ми доведе :?: :?: :?:
а за тестовете :arrow: няма ли някой,който да се прави по скоро :?:
благодаря още веднъж

ro6li4ka
03-12-2006, 20:23
nedei da pie6 vtori pyt postinor!!!!! pro4eti opytvaneto...nau4ete se kato piete hap4eta da 4etete opytvaneto :) ne sa go slojili tam da si stoi prosto se pak tova sa lekarstva ne se piqt prosto taka... a 6tom si pila postinor opasnost da si bremenna ima 1% ama sledva6tiq pyt polzvaite prezervativ!!!!!

Roli
03-12-2006, 20:58
hey nqma ni6to stra6 no !spoko i na men mi se e slu4valo.no v NIKOI SLU4AI ne pii o6te postinor.imai v predvit 4e samo edna opakovka ti obarkva cikala mn qko.ta kvo ostava za pove4e.ot nego moje da ti zakasnee mnoog moje i da ti doide po rano.ne se pla6i.sled 1 sed si napravi test i davai po razumno. :smt004 .po skoro si pomisli dali tva e stanalo kogato ti e bila ovulacita t.e. v sredata na cikala ti -> vij si kalendar4eto.ako n e e opasnostta eo6te po malka...
spoko i umnata!

bibonka
03-12-2006, 21:12
1. Други две хапчета Постинор се пият ,когато си повърнала до 1 час след приемането им !!! Но просто така да ги пиеш е опасно за здравето ти !!!
2.Направи си тест ако искаш и 3 дена след акта,но няма да е много точен.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
03-12-2006, 21:14
С приятеля ми правихме секс без предпазни средства и той се изпразни в мен ](*,) изпих двете хапчета на постинор дуо,но още ме е страх,че може да забременея...така,че имам 3 вапроса:
1вия: какво ще ми стане ако пия още 2 хапчета? :?
и 2рия: как мога да разбера дали съм бременна освен да ида на гинеколког,да чакам да ми дойде,или да си направя тест за бременост?!
и последният ми въпрос е: какви тестове за бременост има..аз знам за едни,но за тях се чака 10дена..а повярвайте ми псехически няма да мога да издърха толкова дълго.... :cry:
Моля ви дайте ми някакъв савет,защото вече незнам какво да правя ](*,)
1. ne e trqbvalo da go pravite bez predpazni sredstva
2. bez test ili genekolog trudno shte razberesh ( zashtoto moje da ne ti idva i po dr pri4ini )
3. mislq 4e shure check e dobyr

alex
03-12-2006, 21:20
1. Ползвай Шуър Чек като тест.
2. Не приемай повторно НО имай предвид, че тези хормонални препарати дават сигурност до 94%. Макар и малка вероятност, тя все пак съществува. Имали сме такива случай сред посетителите на форума - забременяли след приемане на постинор.
3. Препоръчвам ти да отидеш на гиниколог, който да ти изпише противозачатъчни. След като не желаете да позлвате превервативи, то поне се пазете от берменност. Над 200 000 български двойки не могат да имат деца. Голяма част от правилите аборт не могат да забременеят, прекаляването с постинор - също. Мислете малко преди да правите глупости ;)

`Death`Whore`
03-12-2006, 21:29
1. Kога си ме виждала, че знаеш, че носът ми е дълъг?
2. Неслучайно го уча в момента и неслучайно майка ми е учителка по литература, така че не ми говори с този пренебрежителен тон.

Moderated by miloto
т.9 от Правилника :!:

California
03-12-2006, 21:33
Другите вече дадоха достатъчно изчерпателни отговори...
Само искам да попитам нещо...
Как така се е случило, че хем сте го правили без предпазни средства, хем сте допуснали да свърши в теб? :smt017

miloto_girl_4e
03-12-2006, 21:42
1. каквото и да става НЕ пий още две хапчета.. така няма да се подсигуриш допълнително,а най-много да си навредиш на организма :!:
2. тест Shure Check е много добър тест и не е скъп.. :!:
и следващия път мисли преди да правиш нещо :!: :!: :evil:

soldier_lady
03-13-2006, 10:36
истината е че ако пиеш постинор дуо още веднъж няма да има по-голям ефект-все пак пище-до 12 часа след полов акт!!!
обаче аз съм пила постинор 2 пъти в период от 1 седмица-защото презервативите-дори да са DUREX СЕ КЪСАТ....и имаш само смущения в цикъла..тогава говорих и с гинеколог-няма други последствия...ама то и тва не е малко де...айде успех и по-спокойно го раздавай...

03-13-2006, 10:42
Постинора е силен хормонален препарат, големи дози могат да доведат до породължителни смущения в менструалния цикъл,

"хап4е за след това" си е половин аборт, разбивате си здравето с него, мили моми4ета, бъдете "малко по-твърди" като анстоявате тъпкачите ви да ползват ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!

Jamalska
03-13-2006, 14:35
Бе бившия ми ми беше обеснявал веднъж за некъф малко по-скъп тест дет едва ли не същия ден или там на следващия показвал дали си бременна или не...Трябва да питаш в аптеката

smile_f
03-13-2006, 17:19
blagodarq na vsi4ki...dano tezi hap4eta naistina deistvat.... :roll:

Ангела_на_мрака
03-13-2006, 18:02
за да си още по сигурна следващият път кажи на гаджето си,дори и да е с презерватив,когато свършва нека пак да е от вън със презерватива,защото точно в този момент може да се скъса и да стане белята.Аз използвам ВИТАЛИС,но за най-голяма сигурност не свършвам вътре.Така че осъзнай се

favor_91
03-13-2006, 23:02
ot otgovorite po gore stava suvsem qsno.az nqmam kakvo da dobavq :P

ivo_traktorista
03-13-2006, 23:11
Знаеш ли, имахме същия проблем с мойто момиче... Стана същото, тя пи Постинор, но понеже е много прилежна както винаги, а тогава бе особено притеснена, както и аз, изчетохме цялото упътване. Както става ясно от него общо взето има странични ефекти, които са не съвсем определени. Могат да настъпят много и ужасно сериозни такива, така че с тия хапчета трябва да се внимава много...
И аз знам за Sure-check, или поне от типа му тестове, били точни... За всеки случай тогава тя си направи два и двата (слава Богу) отрицателни.
Дано няма нищо, и сичко да си е нормално, но за следващите пъти ползвайте добри презервативи, които да не се късат лесно... При нас са се късали бая презервативи, а сега сме със Durex Extra Safe, и нямаме никакви проблеми. За всеки случай, презерватива се къса от не-достатъчно навлажняване, и от много напъване :)... Така че, както каза Ангела_на_мрака, не му позволявай да свърши вътре...

aLakaZam
03-13-2006, 23:14
Ей, момиче, ще се натровиш с тоя Постинор...

shizzle
03-13-2006, 23:32
Знаеш ли, имахме същия проблем с мойто момиче... Стана същото, тя пи Постинор, но понеже е много прилежна както винаги, а тогава бе особено притеснена, както и аз, изчетохме цялото упътване. Както става ясно от него общо взето има странични ефекти, които са не съвсем определени. Могат да настъпят много и ужасно сериозни такива, така че с тия хапчета трябва да се внимава много...
И аз знам за Sure-check, или поне от типа му тестове, били точни... За всеки случай тогава тя си направи два и двата (слава Богу) отрицателни.
Дано няма нищо, и сичко да си е нормално, но за следващите пъти ползвайте добри презервативи, които да не се късат лесно... При нас са се късали бая презервативи, а сега сме със Durex Extra Safe, и нямаме никакви проблеми. За всеки случай, презерватива се къса от не-достатъчно навлажняване, и от много напъване :)... Така че, както каза Ангела_на_мрака, не му позволявай да свърши вътре...

Презервативът се къса най-често от неправилно слагане. Недостатъчното навлажняване, пръскането и останалите са само последствия на лошото слагане. Ако бързаш, ако е тъмно, можеш да не хванеш добре мехурчето отгоре и в него да остане въздух, да не го развиеш като хората и т.н. Прочети подробно инструкциите и направи суха тренировка :D

ivo_traktorista
03-14-2006, 09:27
Бе ееей :smt005
Знам как се слага, слагал съм го бая пъти, и не е от това, наистина, става случайно... и то от факторите, които аз изброих... А сухи тренировки прайх в 5 клас... :lol: инструкциите ги знам наизуст... :lol:

shizzle
03-14-2006, 22:08
Бе ееей :smt005
Ти си знаеш, ма като късаш - има си проблем ^^

Wu-Tang
03-14-2006, 22:54
тоя е супер безотговорен ве как ша свърши вътре е
пук ако си бремнна мога да уредя отмъщение ако разбира се искаш :) готов съм да помагам в нужда :twisted:
щото ако някои направи тва на сетра ми не му блазя на пича наи малко 6те се нужда е от пластична херургия след мене може :twisted: :twisted: :twisted:

`Death`Whore`
03-14-2006, 22:58
И ей така свършвате вътре? С мъжа ми сме го правили доволно много пъти и когато съм казвала да не е вътре, е успявал да го вади всеки път.

Wu-Tang
03-14-2006, 23:15
е па че тва да не го извадиш тоя маи иска бебе от тебе хаххаха как реагира като свърши в тебе може би е бил доволен ??

`Death`Whore`
03-14-2006, 23:18
На мен ли говориш?

Lorelei
03-15-2006, 09:05
awe da mu se nevidi,az li pak ne hvashtam kakvo e stanalo,no macko ti taka si go kazala,che.....:"priqtelq mi se izprazni v men.."e hubuuu sq obqsni mi ti,ti si znaela,che toi smqta da go napravi i vypreki vs davai......e tva veche e bezotgovorno opredeleno,ako e imalo prezarvativ i se e skysal i picha ti e kazal e po-smekchavashto vinata mu obstoqtelstvo,no v dr sluchai,pak i Postinor ne e da pravish sex bez prezarvativ i posle da piinem Postinorche,milichka tva ne sa vitamin c,da si gi piesh po kolkoto pyti na den padne,i sq da teperish kvo da pravish.BEZ poveche postinor,izchakia i vs tr da e nared i sl pyt umnata .Yspehttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32486&start=30&postdays=0&postorder=asc&highlight=x !mn si prav pich =D>

Coki
03-15-2006, 10:38
с изчерпателните отговори дотук, считам темазта за приключена!
/closed