View Full Version : Moderated by W.I.M.: Как да се запозная с нея ?
BAD_BOY40
03-13-2006, 06:22
Моля кажете какво трябва да направя за да накарам едно
момиче да ме хареса. Как точно да се запозная с нея,
защото тя не ме познава, а аз я виждам само в училище.
И след като се запознаем какво да правя?
(съгласете се, че не мога да ида и да и кажа:
"Здрасти аз те харесвам, искаш ли да излезем")
Благодаря Ви
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
prosto budete priqteli s vremeto 6te se vidi vsi4ko
WILD__BOY
03-13-2006, 07:15
Ми след като се запознаете си говорете. Опознайте се. След месец, два я питай дали иска да излезнете заедно на кино или на кафе или просто да се разходите.
piFka_LP
03-13-2006, 08:52
Zapoznaite se izlizaite kafe tui onui posle kato q opoznai6 govori s neq i i kaji 4e q haresva6 6te vidi6 dali i tq ima nqkakvi 4uvstva kum teb i tuka :)
white_chik
03-13-2006, 08:58
sled kato se zapoznaete,opitai se da vleze6 do nekva stepen v kompaniqta i,taka 6e q opoznae6.Polse 6e izlezete nekolko puti i togava 6e razbere6 dali 6e ti se otvori para6uta :-s
wij za niakoi twoi poznat ot klasa i..i izlezte zaedno,..daje niakolko puti i she se useti dali ima neshto ili ne..puk i s techenie na wremeto dokato izlizate she i zemesh tel-cheto,icq nomer-a (ako ima takuw) i t.n. .. success ! :wink:
Запознаваш се с нея и я питаш дали иска да ходите да гледате някой филм, дето бил много хубав. Тя ще се съгласи и нататък ще си проличат нещата :wink: :lol: .
PRECIOUS^f
03-13-2006, 09:40
Problema e,4e trqbva da se zapoznae6 s neq,posle stava po-lesno.Namira6 ob6ti poznati,koito da ve zapoznaqt i posle se spriqtelqva6 s neq i taka... :roll: :oops:
Ох,любов на сила не става!За да те хареса трябва да си мил добър,абе тя трябва да те хареса някак си.Вари се запознай с нея ама не след "Здравей" да и "кажеш аиде да излезем"!!!
teenkopele
03-13-2006, 13:07
Запознайте се, говорете си...опознайте се по-добре. Флиртувай с нея. :wink:
Покани я на кафе или някъде другаде и да се надяваме, че всичко ще се получи. :)
Успех. :wink:
BAD_BOY40
03-13-2006, 13:37
Първият ми проблем е: как да се запознаем,защото не познамвам никой който можв да ни запознае(сам съм)
Второ трябва да излезем с някой друг и как точно да
вляза в нейната компания, която сигурно е предимно от
момичета
BAD_BOY40
03-13-2006, 13:39
Между другото преди пробвах да поканя момиче да излезем
на кафе след като се запознах с нея, но тя ми отказа.
И какво можех да правя - отказах се
Ами, така като гледам си на 14-15 години и макар да ми е странно, че точно аз те съветвам това, но - ами намери и ника и си пишете в чата. 90% от момичетата между 12 и 18 години чатят, така че сигурно и тя чати. Предполагам, че сам знаеш колко по-лесно е в чата. И без това явно ще те е срам да се запознаете, така че или ви запознава общ познат, или чата. :-({|=
mi pi4 nz ne6to otiva6 za govarq6 primerno da q pita6 kolko e 4asa ili ne6topodobno ili put i vika6 ne6to tebe sum te vijdal edi kude si ili da ne jivee6 slu4ai v edi koi si kvartal tam jivee edin fr i te vidqh slu4ai i mejdodrugoto kak e kazva6 i za zapoznavata i vika6 ne6to ot sorta 6e mie priqtno da izleznem da piem po ne6to nqkoi put ili ne6topodobno nema smisal ot gluposti da 4aka6 d a i vliza6 v neinata kompaniq gluposti ako ne ti se navie q zaebi ! ili probvai o6te edin put i ako pak ne stane zareji !
Ei a ti na kolko si,momi4eto na kolko e po malko ili po golqmo e ot teb,ili kolkoto teb?!?Tova ima zna4enie,kaji ne6to pove4e!Nai-napred i se usmihvai,predi da se zapoznaete q svalqi s pogled,a sled kato se zapoznaete-pokani q da izlezete,kaji i ako iska da si vzeme priqtelka i i pravi mnogo komplimenti-momi4etata obi4ame tova!Sega,kato za na4alo i pokaji s deistviq a ne s dumi 4e q haresva6! I NAPI6I na kolko si-po lesno 6te ti pomogna(i tq na kolkko e)!KASMET i pi6i!!!
Кажете повечко теми за разговор по чата и изобщо,
защото като говоря с момиче, не мога да се сетя за никаква тема
Значи момичето е на 15 или 16 незнам с точност, а аз съм на 17. Мога ли да разбера накак имали тя някакво
отношение към мен според някой нейни жестове:например
хвърля ми по някой поглед обаче незнам това случайност ли е или нещо повече
BAD_BOY40
03-15-2006, 21:34
BAD_BOY40
03-15-2006, 21:34
Значи момичето е на 15 или 16 незнам с точност, а аз съм на 17. Мога ли да разбера накак имали тя някакво
отношение към мен според някой нейни жестове:например
хвърля ми по някой поглед обаче незнам това случайност ли е или нещо повече
[b]Абе вие в тоя форум някои сте крайно неадекватни. Човекът ви пита КАК ТОЧНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТОВА МОМИЧЕ,а не къде да я
води и как да я сваля!
Толкова ли не може да разберете въпроса бе?
Приятелю,познат проблем. Харесаш си някое непознато момиче от училище и като няма кой и как да ви запознае се чудиш кво да правиш. Точен съвет няма,тъй като при всеки си е индивидуално. Но все пак - опитай се да намериш някой познат който да ви запознае,а ако няма такъв издебни някаква ситуация,в която да можеш да я заговориш,да я попиташ нещо в коридора,дори,но ей така случайно за да не се получи нахално от твоя страна или да се притесниш. Действително ен става просто така да идеш и да и се изцепиш "Здравей,хайде да се запознаем" или "Хайде а ходим на кафе". Ще се получи комично и почти със сигурност ще те отреже. Няма кво да ги слушаш тея "разбирковци" от форума. Повечето са деца,с детско мислене,а някои се правят на специалисти и дават съвети като от филм или книга.
Иначе напълно те разбирам за тва непознато момиче от даскалото ти. Подобна ситуация ми се е случвала и на мен. Тука в тоя форум дават неадекватни съвети повечето,защото не могат да мислят. Или говорят/пишат наизуст.
Очуден съм,че досега никой не ти е предложил "Да се държиш естествено" - любимата реплика в тоя форум :-D Всеки втори това пише. А дали има смисъл,това е друг въпрос :-D
Абе вие в тоя форум някои сте крайно неадекватни. Човекът ви пита КАК ТОЧНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТОВА МОМИЧЕ,а не къде да я
води и как да я сваля!
Приятелю,познат проблем. Харесаш си някое непознато момиче от училище и като няма кой и как да ви запознае се чудиш кво да правиш. Точен съвет няма,тъй като при всеки си е индивидуално. Но все пак - опитай се да намериш някой познат който да ви запознае,а ако няма такъв издебни някаква ситуация,в която да можеш да я заговориш,да я попиташ нещо в коридора,дори,но ей така случайно за да не се получи нахално от твоя страна или да се притесниш. Действително ен става просто така да идеш и да и се изцепиш "Здравей,хайде да се запознаем" или "Хайде а ходим на кафе". Ще се получи комично и почти със сигурност ще те отреже. Няма кво да ги слушаш тея "разбирковци" от форума. Повечето са деца,с детско мислене,а някои се правят на специалисти и дават съвети като от филм или книга.
Иначе напълно те разбирам за тва непознато момиче от даскалото ти. Подобна ситуация ми се е случвала и на мен. Тука в тоя форум дават неадекватни съвети повечето,защото не могат да мислят. Или говорят/пишат наизуст.
Очуден съм,че досега никой не ти е предложил "Да се държиш естествено" - любимата реплика в тоя форум :-D Всеки втори това пише. А дали има смисъл,това е друг въпрос :-D
CVETELLINA
03-27-2006, 09:15
ми първо,за да се запознаеш с нея намери някакви общти приятели,те ще ви запознаят,след това можете да излезете с компания на кафе или на диско.Когато я срешнеш в даскало я спирай(но не се натрапвай)казвай и "здравей,как си"ала бала и така нещата ще станат все някога,ако и тя те хареса,но трябва време :) :) .Успех :wink:
Абе вие в тоя форум някои сте крайно неадекватни. Човекът ви пита КАК ТОЧНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТОВА МОМИЧЕ,а не къде да я
води и как да я сваля!
ti poneje gi 4ete si4ki mneniq predid api6e6 i re6i 4e si4ki sa neadekvatni
bravo !
sexy_diva
04-01-2006, 16:43
Pomoli nakoi ob6t poznat ot u4ili6teto da vi zapoznae.
Malko_kote
04-01-2006, 20:51
Am to4no tova koeto ti ne iska6 da napravi6 e nai-dobriq na4in za zapoznanstvo.Ama razbirase ima i drugi an4ini.Moeto predlojenie e:purvo kaji na nqkoi tvoi veren pr i mukaji da otide pri neq i dokato ti q gleda6 s leka i 4arovna usmivka, toi da i kaje 4e ti si si q haresal ot dosta vreme.Posle sled 4asut koito e minal sled tova koeto pr ti i e predal, ti se zase4i nqkade po koridora s neq (proslediq, no bez nikoi da zabeleji) i posle i podhvurli qnkoi drug kompliment, kato naprimer:mn sme hubavi dnes, kakto vinagi;strahotna pri4eska;mn si sexi;i t.n.;.
Posle vij reakciqta i i ako tq e tazi koqto o4akva6(da ti otvurne na 4uvstvata)otidi pri neq i i kaji : zdr.az ot dosta vreme ste haresvam i re6ih 4e e nujno da se zapoznaem.Kaji i kolko dobre izglejda i q pokani na sre6ta.Samo vnimavai da ne stava6 nahalen.preceni kak e reagirala na tova 4e si oti6al da se zapoznae6 sneq.Ako trqbva ne q kani na sre6ta vednaga.Iz4akai nqkolko dni, vijdaite se v daskalo i sled tova q pokani da se vidite na same ili ne6to takova.A za da te haresa, razbirase ako izlizate nqkade na zavedenie 4erpi q, pravi i komplimenti, pogali q, i..............ne q celuvai na purvata sre6ta.Naistina nedei 66te i napravi6 lo6o vpe4atlenie.Posle kogato se pribirate q izprati.celuni i rakata(li4no men tova bi me izkefilo mn)a posle i kaji 4e tova e bilo strahotn ave4er.Popitai q koga 6te izlezete otnovo.I ako tq ti otg.4e 6te se vidite opredeli sre6ta za vuzmojno nai-skoro6tniq den.Ako ti kaje 4e nezn.i akji 4e kato se vidite v daskalo 6et se ugovorite.Tam opr.sre6ta i taka.Na vtorata sre6ta se opitai da q celune6 i kogatoq izpra6ta6 i kaji ne6ta podobni an ne6tata ot preddi 6nata vi sre6ta.
Taka t q6te se vlubi v teb i vqrvai mi 6te stanete ne tazdelni:)
amii moje da si chatite da si pishete smsi da si govorite po telefona kato za nachalo sus sqkakvi takiva komunikacionni sredstva..taka shte se zapoznaete shte zapochnesh leka poleka da q svalqsh i ako ne se durpa q pokani na sreshta..uspeh :)btw pri men taka se poluchiha neshtata sus segashnoto mi gadje..a i s predishni..toi me vijda haresva me i zapochva da mi se vkluchva po chata da mi se svalq i ako mi haresva otvrushtam sled izvestno vreme se zapoznavame..izlizame i takamz:)
i az bqx taka samo 4e sam na mqstoto na momi4eto,zna4i toi kaza na edno momi4e ot negoviq klas 4e me xaresva i tq doide i mi kaza oba4e az parvona4alno ne se saglasix i v posledstvie razbrax 4e go xaresvam i kazax na 1 mom4e ot klasa 4e i az go xaresvam i taka i izleznaxme i tragnaxme :smt057