View Full Version : Stranen SMS
FalaFlora
03-13-2006, 16:19
Odeve bqh pri priqtelq mi i toi polu4i suo6tenie, no ne mi kaza ot koi e, ne mi dade tel, i kaza 4e tva ne e suob6tenie. Kogato otidoh po-kusno i mu kazah 4e pak iskam da vidq sms-a toi mi dade tel no ve4e nqma6e ni6to, 6te se poburkam, kak mislite dali ima druga? ima li na4in da razbera istinata ili ve4e e kusno?
krisi_sl
03-13-2006, 16:22
може би си по-ревнива и така ти се струва....внушаваш си споко...рано или късно ще ти каже. :D
momie stegni sa nemoje6 da si pravi6 podobni zaklu4eniq ot edin skapan sms naj nogo da go izpla6i6 ako pa 4ak tolkova si psihqsala kaji mu kvi sa ti opaseniqta
ScrappyDoo
03-13-2006, 16:25
Според мен в момента не може да направиш нищо освен да поговориш с него и вече да си имаш едно на ум!Стискам палци вси4ко да е наред :wink: !
FalaFlora
03-13-2006, 16:30
Dobre de kak da ne se pritesnqvam sled kato toi e iztril sms-a, zna4i krie ne6to ot men. Kazah mu a toi estestveno otri4a - koi bi si priznal?
_Nightmare_
03-13-2006, 16:46
Dobre de kak da ne se pritesnqvam sled kato toi e iztril sms-a, zna4i krie ne6to ot men. Kazah mu a toi estestveno otri4a - koi bi si priznal?
ами мисля, че преувеличаваш...освен това не е задължително да е от друга мацка, може просто да си има някви проблеми, в които да не иска да те въвлича... я по-спокойно... или говори с него или за да не те помисли за ревнива кучка просто изчакай-времето ще покаже...
az sam 85% 4e ima druga .....drugite 15% sa 4e ima nekvi drugi problemi ....nemoje da ne i dava telefona i posle da go e iztril i da nqma druga !!!
Dano ne e tano no az sam po4ti siguren ....Are kato razberesh napishi kvo e bilo ........
FalaFlora
03-13-2006, 16:54
Zaedno sme pove4e ot 2 godini, mislite li 4e ako ima problem nqma da mi kaje?
_Nightmare_
03-13-2006, 17:00
Zaedno sme pove4e ot 2 godini, mislite li 4e ako ima problem nqma da mi kaje?
дам това вече променя нещата... :roll:
тогава няма защо да го крие от теб, още повече ако по принцип ти казва всичко...
DiabolicAngel
03-13-2006, 17:02
Я се успокой.Много си ревнива. :!:
S pravo ... i na teb da ti se slu4i i ti she si nervna ! :!: :!:
_Nightmare_
03-13-2006, 17:17
S pravo ... i na teb da ti se slu4i i ti she si nervna ! :!: :!:
prav e...vqrno 4e tova zvu4e6e dosta revnivo, no tva e znak 4e naistina go obi4a i dyrji na nego
v revnostta v umereni koli4estva nqma ni6to lo6o daje e polezna... razbiram za6to i e kofti, no sled kato se poznavat tolkova dobre da vzemat da se razberat be... da govorqt-navqrno tova nqma da e trudno sled kato sa go pravili 2 godini :)
Nomera mojesh da razberesh or razpechatkata na telefona mu v kraq na mesetza. Do togava obache si krotuvai... krie neshto choveka, tova e 99.01% vqrno...No dali e druga, ne e sigurno. Bydi nashtrek i, ako ti dade osnovatelna prichina, togava se shashkai, ako iskash. Zasega nqma smisyl.
TiA_MaRiA
03-13-2006, 17:48
Nomera mojesh da razberesh or razpechatkata na telefona mu v kraq na mesetza. Do togava obache si krotuvai... krie neshto choveka, tova e 99.01% vqrno...No dali e druga, ne e sigurno. Bydi nashtrek i, ako ti dade osnovatelna prichina, togava se shashkai, ako iskash. Zasega nqma smisyl.
za6to govori6 gluposti kak 6te razbere ot koi e polu4il suob6tenie? ot razpe4atka moje da se vidi na koi e pra6tal toi!!!
A sega po temata ... sujalqvam 4e trqbva da go kaja no i az mislq 4e ima druga, ina4e ne vijdam pri4ina da krie sms-a sled tova da go iztrie....4estno kazano neznam kakvo trqbva da napravi6 v slu4aq... dosta vreme ste zaedno i polojenieto e mn slojno za6toto ne si sigurna 4e e dr momi4e, moje6 samo da predpolaga6....pojelavam ti uspeh v "razsledvaneto" i dano da ne sme se okazali pravi nie koito predpolojihme 4e e druga
teenkopele
03-13-2006, 20:39
Може и си внушаваш. :lol:
Един смс не значи нищо. За да го обвиняваш ти трябва нещо повече. Не мисля, че трябва да се притесняваш за момента :wink: .
WILD__BOY
03-13-2006, 21:03
мухахах
ти чуаш ли се. разбира се че има друга друга ...или друг :-s
cvety_i_bebeto
03-13-2006, 21:10
na mene mi se slu4i sa6toto....toi polu4i sms....i ne mi dade tela da go vida...posle toi izleze nqkade i az mu vzeh tela ama ve4e go be6e iztril....
i sled okolko edna sed.,mi kaza,4e isaka da skasame....i togava mi kaza 4e sms-e bil ot neq....ne 4e te pla6a...moje i zob6to da ne e ne6to takova...spoko...razpitai go
Frank_Lampard
03-13-2006, 21:34
Струва ми се, че си прекалено ревнива и подозрителна. Трябва да му вярваш, за да имате хубава връзка... Винаги има шанс да има др гадже, не го познавам, но според мен шанса е незначително малък :)
SLaDkO_Mi6Le
03-13-2006, 22:29
хихихи има една много яка песничка в която се пее DONT WORRY BE HAPPY!!!:) хихи така че мацка споко може просто да си си внушила нещо!!:)успех!!
Стига бе хора как може такава ревност егати човек да не получи смс или да не му звънната без да се разбере кой е.
Да ти кажа от моята гледна точка.Просто нарочно го е скрил за да те подразни.Ти сега ще го мислиш сумати време той изобщо няма да си спомня за какво е бил смс това си е нормално. :mrgreen:
priti_kiti
03-14-2006, 09:08
Aaabe druga..da..mn se 6a6kate na4i "auuu ma toi polu4i sms ama ne mi kaza ot koi e" " auuuu mi ako ima druga sa kvo?!" mi po spokoino..4e daje iska6 i telefona da ti dade :shock: grrr az li4no mn mraza kato po4nat da mi 4ovarkat gsm-a priqtelite mi da ne govorim za gajeto..e toi ne pravi takiva ne6to to4no za6toto tva ne e negova rabota nali?
sladkoto_Eli
03-14-2006, 09:38
2 godini ne sa malko.Moje d ima druga.Tova e mn veroqtno.Vse pak xodite 2 godini moge da mu e omruznalo.No na4ina da razbere6 dali ima druga ne e da go sledi6 postoqnno, ina4e 6te pomisli, 4e ne mu vqrva6 i 6te te ostavi. :!:
California
03-14-2006, 09:53
Детска работа... как така ще му четеш съобщенията, бре?
Не уважаваш ли личния му живот? Ами ако той започне да рови в телефона ти?
Толкова ли не разбрахте, че прекалената ревнивост отблъсква момчетата?
Той ако иска да е с друга каквото и да направиш не виждам как ще го спреш...
vibora85
03-14-2006, 10:21
za6to govori6 gluposti kak 6te razbere ot koi e polu4il suob6tenie? ot razpe4atka moje da se vidi na koi e pra6tal toi!!!
A sega po temata ... sujalqvam 4e trqbva da go kaja no i az mislq 4e ima druga, ina4e ne vijdam pri4ina da krie sms-a sled tova da go iztrie....4estno kazano neznam kakvo trqbva da napravi6 v slu4aq... dosta vreme ste zaedno i polojenieto e mn slojno za6toto ne si sigurna 4e e dr momi4e, moje6 samo da predpolaga6....pojelavam ti uspeh v "razsledvaneto" i dano da ne sme se okazali pravi nie koito predpolojihme 4e e druga
mmm da za sujalenie i az mislq taka :(
addictedtou
03-14-2006, 14:44
Mai si vnushavash.. moje da e bilo neshto svyrzano s negov pr koeto ne trqq da znaesh.. nedei staa paranoichka ot edin sms..
Зарежи го!Колкото и да го обичаш...или или друга или ти изневерява!
midnight...
03-14-2006, 15:03
хах е тфа параноите са ви голям проблем
как може да правиш проблем от един смс който дори не си прочела
приятелят ти не ти е собственост за да го следиш сантиметър по сантъметър :idea: