Влез

View Full Version : Трябва да ми преведето нещо,защото ми трябва!!!

dumbo_s
03-13-2006, 16:43
В началото на разглежданата седмица инициативите ви в професионалната сфера ще дадат положителен резултат в материалната област. С повече усилия от ваша страна ще можете да постигнете дори и невъзможното. Вероятно мнозина от вас ще получат новини за допълнителни служебни ангажименти, които ще ви дадат възможност да поставите развитието си в деловата област на нова и по-стабилна основа. До средата на периода изразявайте гласно своите съкровени желания, като използвате изпитаните методи на дипломацията. Работата ще ви спори, тъй като умело ще направлявате развитието й в градивна посока. Моментът е подходящ да отворите вратите на дома си за приятели и близки. Ще имате потребността да споделите дълбоките си чувства и мисли с интимната си половинка. Планирайте предстоящите си инвестиции, от които ще очаквате стабилни приходи. Моментът за вас ще е наситен на събития за родените под този зодиакален знак. Най-накрая на мнозина от вас ще им се отдаде възможност да осъществят мечтана професионална инициатива. Ще съумеете със същия успех да се освободите от досегашните ограничения налагани ви от съдбата, с цел да придобиете полезен опит. Любовта и подкрепата от страна на интимната половинка ще ви осигури верен съдружник в работата и в личен план. Около средата на периода ще трябва да се справяте с множество ситуации на работното си място, които ще се променят според обстоятелствата около вас. Необходимо е да не предприемате радикални ходове в професионален план, ако нямате основателна причина да ги направите. На първо място като основателна причина ще се превърне предложения ви за подписване договор в професионалната сфера, което ще ви донесе по-добри парични постъпления. В края на разглежданата седмица поставяйте пред себе си цели, които можете да постигнете. От друга страна ще съумеете да се справите и с предизвикателства, които ви изглеждат невъзможни за достигане. Стремете вие да сте инициатори за въвеждане на необходими промени на работното си място. Благоприятни ще са връзките и контактите ви с членовете на вашето семейство, както и с влиятелни особи. Ще отбележите напредък и в отношенията с интимната си половинка. През почивните дни мнозина от родените под този зодиакален знак ще поставят съществуващата си интимна връзка на нова основа. Опитайте се да обръщате внимание на детайлите, мимиките, жестовете в процеса на общуване с близки и приятели. Възползвайте се от силната си воля и безстрашие, защото така можете да направите чудеса. Ще се чувствате щастливи, ако успеете да споделите свободните си часове с близки приятели и интимната си половинка. Моментът сега е подходящ да скъсите дистанцията в отношенията с любимия чрез споделяне на мисли и емоции. Укрепвайте своята увереност в професионалната сфера.

Моля да ми го преведете,защото ми трябва.Ще бъда много благодар и ще черпя.

sangra
03-13-2006, 16:50
:lol: mm na kakuv ezik? :-k :-k :lol:

Pepsi^^
03-13-2006, 17:11
Koito na kakavto moje xaxax #-o

dumbo_s
03-13-2006, 17:57
:lol: mm na kakuv ezik? :-k :-k :lol:

Ох че съм тупан на английски.

dumbo_s
03-13-2006, 20:43