PDA

View Full Version : Намирам се в странна ситуация...

111
03-13-2006, 22:46
Значи имам един проблем и бих искъл някое съветче! Значи преди доста време бях се влюбил в едно момиче... Запознахме се, но нищо не стана... :cry: Както и да е, мина доста време... Но тогава покрай нея се запознах и с нейни приятелки. Имах добри отношения с тези момичета, но понеже нямах кой знае какъв интерес да бъда приятел с тези момичета един ден направих нещо, без да искам, и едното момиче оттогава не ме и поздравява даже :( С другите момичета и това, в което бях влюбен си запазихме приятелски отношения до някаква степен и до днес... Но стана така, че започнах да се влюбвам в това момиче, с което не си говорим вече... :oops: Което е още по-интересно имах чувството, че тя ми беше хвърлила око още отпреди откогато свалях приятелката и... И сега забелязвам, че ме гледа доста продължително като се засечем някъде из училището (но за това не съм 100% сигурен, но почти съм убеден) НО ние с нея не се поздравяваме дори, а преди сме си говорили доста и сега това е по моя вина - просто един път на спирката се правех, че не я виждам, пък и беше сама (момичето, което тогава харесвах не беше с нея) и аз си мислех тогава "защо пък трябва да говоря с нея като Е. я няма днес!" И оттогава е така! Но това беше преди година и повече... И след като вече усетих, че между мен и момичето, което харесвах няма нищо да стане почнах да се влюбвам в точно това момиче, което не трябва Нещо като ирония... :cry: Много гадно!!! И сега не знам как да постъпя... Ако може някое съветче, идея! Мерси!

teenkopele
03-13-2006, 22:53
Опитай се да говориш с момичето, в което се влюбваш. Бъди честен и й кажи истината. Ако е момиче на място, ще оцени това. :)
Успех. :wink:

111
03-13-2006, 23:08
Опитай се да говориш с момичето, в което се влюбваш. Бъди честен и й кажи истината. Ако е момиче на място, ще оцени това. :)

Помислил съм си го! Ама някак си не става да ида при нея и да и кажа: "Здрасти, искам да ти кажа нещо" при условие, че една година дори не сме си поздравявали, а преди това бяхме познати! Все едно да се запознаем наново - звучи тъпо :-k

Пък и не знам каква ще и бъде реакцията :? - не си говорим толкова време и аз изведнъж: "Еми аз те харесвам..." Мислех си някак първо да се сприателя с нея(наново) и тогава..? Но не знам точно това как ще стане - да се "запознаем" наново... При условие, че тя има доста голямо самочувствие(и е с покритие, чесно казано) и трудно допуска хора до себе си... За това не знам как да се сприателя с нея отново За това моля за някакъв съвет...

WindWaker
03-13-2006, 23:13
mi nqma da otide6 da i kaje6 "vij haresvam te ai da se ..... (obi4ame) ". 6te otide6 i primerno za da spe4eli6 to4ki o6te na starta 6te e dobre da zapo4ne6 sys "zdravei iskah da ti se izvinq za stanaloto (za durjanieto mi i t.n.) izvinqvai za stanaloto predi" . m ? moje6 li da go napravi6 ? ako moje6 - davai

addictedtou
03-14-2006, 07:51
Emi vij sq.Izvikaq q i i kaji che imash da govorish s neq neshto mnogo vajno.. pomoli q da otidete nqkyde na kafe..ili nqkade kydeto da ste samo dvamata.. Ako mojesh i zemi i cvete... i obqsni cqlata situaciq.. che pochvash mnogo da q haresvash i t.n.. moje i da izleze neshto.. se pak ne si propilqvai vyzmojnosta!!Opitai ot opit glava ne boli!

dEnIsTy
03-14-2006, 08:08
mi nqma da otide6 da i kaje6 "vij haresvam te ai da se ..... (obi4ame) ". 6te otide6 i primerno za da spe4eli6 to4ki o6te na starta 6te e dobre da zapo4ne6 sys "zdravei iskah da ti se izvinq za stanaloto (za durjanieto mi i t.n.) izvinqvai za stanaloto predi" . m ? moje6 li da go napravi6 ? ako moje6 - davai
da da..pove4eto momi4eta mrazqt tova :-k
111 prosto otiva6 i i kazva6 tova,koeto kaza p4elata_brumze :wink:

WindWaker
03-14-2006, 09:06
ako momi4eto e kato pove4eto tuk ot foruma (ili pone pove4eto det se praqt na mnogo znae6ti i otvoreni otkym seksa i jivota) kogato otide da se izvini za dyrjanieto si 6te mu se izsmee i nqma da i haresa da. ako e malko po seriozna - symnqvam se nqkoi v sveta da ne mu e priqtno da mu kajat edno prosti4ko "izvinqvai"

PRECIOUS^f
03-14-2006, 09:32
::: :D O:) Obqsni i sityaciqta pak kakvoto izleze.Stiskam palci [-o< :wink:

sladkoto_Eli
03-14-2006, 09:43

i az taka mislq.Kato stoi6 i 4aka6 ne6to da se slu4i nqma ni6to da stane. :wink:

dream_for_you
03-14-2006, 12:20
az mislq,4e purvo trabva da se spriqteli6 s momi4eto,a ne da hodi6 napravo da i razkriva6 4uvstvata si,za6toto tq vse pak e priqtelka na momi4eto,koeto si zaribqval i ne se znae kak bi reagirala.puk bi bilo malko 6okira6to da ne se pozdravqvate i ti izvednuj da otide6 i da i kaje6,4e q haresva6. USPEH!!!!!!!!!! :wink:

cold_kiss
03-14-2006, 12:46
az mislq,4e purvo trabva da se spriqteli6 s momi4eto,a ne da hodi6 napravo da i razkriva6 4uvstvata si,za6toto tq vse pak e priqtelka na momi4eto,koeto si zaribqval i ne se znae kak bi reagirala.puk bi bilo malko 6okira6to da ne se pozdravqvate i ti izvednuj da otide6 i da i kaje6,4e q haresva6. USPEH!!!!!!!!!! :wink:
absolutno sym syglasna o6te pove4e 4e ti kaza 4e ima samo4uvstvie(vypreki 4e e s pokritie)predpolagam 4e moje da ne reagira osobeno dobre ako napravo otide6 i j kaje6...."vij sorry za tva deto napravih ama....ve4e si smenih mnenieto i vze mn da me kefi6"riskuva6 da se otnese otvratitelno s tebe...
btw kakvo tolkova si napravil za6toto tova ima golqmo zna4enie za byde6tite vi otno6eniq za6toto...ako e ne6to mn gadno 6te ti se naloji da se potrudi6 dosta :smt012
moje da kajem da se sbliji6 s nejnata kompaniq i taka da po4nete da izlizate zaedno(vypreki uj ne s takava cel)pri koeto da j spe4eli6 otnovo simpatiqta i doverieto taka 4e....dam malko 6te ti e trudno za tova trqbva da re6i6 dali naistina go iska6 i si tvyrdo re6en da go spe4eli6 tova momi4e...
uspeh ot mene

111
03-17-2006, 21:55
btw kakvo tolkova si napravil za6toto tova ima golqmo zna4enie za byde6tite vi otno6eniq

Е аз го казах по нагоре, по времето когато зарибявах приятелката и, няколко пъти стана така, че я отбягвах като приятел (отбягвах е много силна дума, просто не ми беше интересно да бъдем приятели с нея(макар че и тогава я намирах за сладка), първо защото тогава си мислех, че е много надменна -после разбрах, че самочувствието и е с покритие - и второ тогава бях замаян от момичето, нейната приятелка, в което бях влюбен...) И основната случка беше един ден, когато я засекох сама на спирката(по принцип понякога засичах нея и момичето, в което бях влюбен заедно и отивах при тях и така тримата си ходехме на училище или се връщахме заедно) и бях в много гадно настроение и не ми се говореше с никой и си помислих: "защо да ида при нея, като Е.(момичето, в което бях влюбен) не с нея", и тя сигурно си е помислила, че нещо не искам да комуникирам с нея и оттогава не ме поздравява... :(

А за идеята да сближа с компанията и... - еми не мога или по скоро не знам как, защо не познавам никой от компанията и и плюс това компанията и в училище е само от момичета...

03-17-2006, 22:36
aa tova ne e tolkova silno pregre6enie :) spoko edva li 6te ti se syrdi za tova moje bi prosto si e pomislila 4e ne te interesuva i syotvetno za tova ne te pozdravqva sega...ne mislq 4e si napravil takava golqma gre6ka vsi4ko e popravimo prosto trqbva maj da se sbliji6 pak s nqkoj ot nejnata kompaniq(nqkoj s kosto se dviji)no tozi pyt da ne povtarq6 gre6kata kato q vidi6 sami4ka da ne q pozdravi6-da j pokaje6 4e ne ti e bezrazli4na za6toto ot tova koeto si napravil (t.e ne si napravil)moje bi si e pomislila 4e ti e to4no takava
no ne te i syvetvam da si mn nastoqtelen za6toto moje da se vyzpolzva ot tova..ponqkoga nie momi4etata obi4ame da si igream s mom4etata(razbira se ima i izklu4eniq)i trqbva da vnimava6 da ne j pokaje6 4e moje da go pravi s tebe
mislq 4e tova 6te svyr6i rabota ili prosto nz...ako ne ste si govorili tejki dumi (nqkavi obidi ili dr takiva)ne vijdam i koe e lo6oto da otide6 da ja kaje6 prosto edno zdrasti ama ...nz kak to4no stoqt ne6tata prosto strelqm v tymnoto v momenta
oba4e ot tova koeto pro4etoh v poslednoto ti izkazvane...mislq 4e ne6tata ne sa mn slojni taka 4e...spoko
a ne e neobhodimo o6te ot na4aloto da zapo4ne6 da govori6 s neq..prosto kato mine pokraj tebe pogledni q v o4ite,sledva6tiqt pyt se usmihni,na sledva6tiqt pyt kato q vidi6 moje da kaje6 zdrasti i ot tam natatyk s vseki izminal den da raz6irqva6 pove4e va6ite razgovori i...dokato da kajem ne izkop4i6 edna sre6ti4ka ili ne6to takova
no nedej dejstva izvednyj za6toto...smqtam 4e nqma da reagiram mn dobre
i vs tova koeto ti kazah be6e v slu4aj 4e ne ste lo6o skarani-tova go pod4ertavam
a ako ste lo6o skarani...e drug variant nqma osvem da zapo4ne6 nqkakvi zapoznnanstva okolo neq ...i malko po-malko da j spe4eli6 doverieto otnovo :)
uspeh 4ove4e
dano si zasujava vsi4kite tezi usiliq :)

cold_kiss
03-17-2006, 22:41
btw tova si be6e moe izkazvane ama zabravih da se regna :)

teenkopele
03-18-2006, 00:27

Помислил съм си го! Ама някак си не става да ида при нея и да и кажа: "Здрасти, искам да ти кажа нещо" при условие, че една година дори не сме си поздравявали, а преди това бяхме познати! Все едно да се запознаем наново - звучи тъпо :-k

Пък и не знам каква ще и бъде реакцията :? - не си говорим толкова време и аз изведнъж: "Еми аз те харесвам..." Мислех си някак първо да се сприателя с нея(наново) и тогава..? Но не знам точно това как ще стане - да се "запознаем" наново... При условие, че тя има доста голямо самочувствие(и е с покритие, чесно казано) и трудно допуска хора до себе си... За това не знам как да се сприателя с нея отново За това моля за някакъв съвет...

Е, много ясно, че първите ти думи няма са: 'Много те харесвам, хайде на кафе'! [-X

Лафете си, смс-и и т.н.
По време на някое лафче я каниш на кафе и какво ще става :lol: ще става!

111
03-20-2006, 21:58
aa tova ne e tolkova silno pregre6enie :) spoko edva li 6te ti se syrdi za tova moje bi prosto si e pomislila 4e ne te interesuva i syotvetno za tova ne te pozdravqva sega...ne mislq 4e si napravil takava golqma gre6ka vsi4ko e popravimo prosto trqbva maj da se sbliji6 pak s nqkoj ot nejnata kompaniq(nqkoj s kosto se dviji)no tozi pyt da ne povtarq6 gre6kata kato q vidi6 sami4ka da ne q pozdravi6-da j pokaje6 4e ne ti e bezrazli4na za6toto ot tova koeto si napravil (t.e ne si napravil)moje bi si e pomislila 4e ti e to4no takava
no ne te i syvetvam da si mn nastoqtelen za6toto moje da se vyzpolzva ot tova..ponqkoga nie momi4etata obi4ame da si igream s mom4etata(razbira se ima i izklu4eniq)i trqbva da vnimava6 da ne j pokaje6 4e moje da go pravi s tebe
mislq 4e tova 6te svyr6i rabota ili prosto nz...ako ne ste si govorili tejki dumi (nqkavi obidi ili dr takiva)ne vijdam i koe e lo6oto da otide6 da ja kaje6 prosto edno zdrasti ama ...nz kak to4no stoqt ne6tata prosto strelqm v tymnoto v momenta
oba4e ot tova koeto pro4etoh v poslednoto ti izkazvane...mislq 4e ne6tata ne sa mn slojni taka 4e...spoko
a ne e neobhodimo o6te ot na4aloto da zapo4ne6 da govori6 s neq..prosto kato mine pokraj tebe pogledni q v o4ite,sledva6tiqt pyt se usmihni,na sledva6tiqt pyt kato q vidi6 moje da kaje6 zdrasti i ot tam natatyk s vseki izminal den da raz6irqva6 pove4e va6ite razgovori i...dokato da kajem ne izkop4i6 edna sre6ti4ka ili ne6to takova
no nedej dejstva izvednyj za6toto...smqtam 4e nqma da reagiram mn dobre
i vs tova koeto ti kazah be6e v slu4aj 4e ne ste lo6o skarani-tova go pod4ertavam
a ako ste lo6o skarani...e drug variant nqma osvem da zapo4ne6 nqkakvi zapoznnanstva okolo neq ...i malko po-malko da j spe4eli6 doverieto otnovo :)
uspeh 4ove4e
dano si zasujava vsi4kite tezi usiliq :)

И аз си мисля, че не е кой знае какво прегрешение... НО не знам какво си мисли тя!!! Може би си мисли, че не искам да общувам с нея, защото... И аз не знам. Затова се чудя как да подходя! Пък и има и друг проблем - не мога да вляза в нейната компания, защото не познавам никой от нейната компания или някой, който дори да е близък до компанията и! А пък за момичето, което свалях преди - тя вече си има гадже и вече не се движи изобщо с други момичета, така че дори тя не може да не "запознае" наново и плюс това компанията е само от момичета... Как да се включа в компания от момичета???

Съжелявам за досаждането, но просто съм объркан!!!

AiKaTa
03-21-2006, 17:12

dano da stane samo tfa moje da se napravi!priemi riska!uspeh!