Влез

View Full Version : Zashto oshte q obicham ? :-/

Otchaqn !!!
03-14-2006, 06:42
znachi predi okolo 1 god se zapoznah s edna macka ... vidqhme se nqkolko puti v kompaniqta na obshti poznati , no m/u nas oshte shtom se vidqhme plamna nqkva iskrica ... na 4tiq put kato se vidqhme trugnahme :smt008 no ne vsi4ko vurveshe kakto si mislehme predi tova ... tova che ne se poznavame mn dobre si kaza dumata , opredeleno se obichahme no ... ne se poznavahme :roll: hodihme 2 meseca bez 1 den i reshihme da ostanem samo priqteli :smt009 no pone na men tova mi e neveoqtno trudno ... hodihme 2 meseca , ne hodim ot polovin godina veche i nqma i 5 min v koito da ne mislq za neq , vsichkite mi priqteli se opitvat da me razseqt no ne e tolkova lesno ... skoro ne izdurjah i i kazah vsichko , che oshte q obicham i tn i tq go prie super normalno (edvali ne veselo :smt017 ) i po vsichko lichi che tq vse oshte ima chuvstva kum men , no e prekaleno gorda da si go priznae , a i dvamata poprincip sme edni ot nai-haresvanite sred horata s koito izlizame ... i kato trugnahme vsichki pochnaha da pravqt nqkvi inntrigi i da se probvat da ni skarat ... :smt014 ... sega sled polovin godina q iskam obratno ! nie ot nqkolko meseca ne sme se vijdali na jivo , po cqla nosht si chatim v ICQ , no kogato stane vapros da se vidim go izbqgvame i vinagi si namirame izvinanie ... men lichno me e strah ot tova kak shte reagiram kato q vidq a neq ... neznam ](*,) kakvo da pravq ? da produljavam da se opitvam da q zabravq ili da se borq za neq ? az si q iskam obratno , iskam da se borq za neq ... no ne sum siguren che ima smisal :smt010 pls kajete nqkvo mnenie po vaprosa ... mersi predvaritelno \:D/

kAdrOkoSkA
03-14-2006, 07:06
Predpolagam che sled kato si chatite po cqla nosht ste preodolqli tazi propast m/u vas, koqto qvno e sashtestvuvala poradi fakta, che ne se poznavate :-) Ne mi stana qsno obache kak taka tq e priela normalno tova che ti vse oshte q obichash?! :-s :-k :smt017 I kakvo znachi da go prieme normalno izobshto?! :-s
Qvno momicheto vse oshte izpitva neshto kum teb i shte e hubavo da se prestrashite i dvamata i da se vidite :wink: Nqma kak da razberesh ako ne se sreshtnete. A otnosno kompaniqta i intrigite... az sam na mnenie che trqbva ili da q smenite ili da se izqsnite s neq i da ne poddavate na manipulaciite na okolnite [-X :!:
Bori se za lubovta si :!: :!: :!:
Uspeh :smt006

03-14-2006, 07:08
xaxa ami normalno shte reche che predi tova , malko sled kato skusahme voobshte ne govorehme za tova i ako kajeh neshto te mi se surdeshe :-s i sega kato i go kazah ochakvah edvali ne poveche da ne mi govori a tq po-skoro beshe shtasliva ot tova koeto kazah otkolkoto sardita

kAdrOkoSkA
03-14-2006, 07:24
:lol: v takav sluchei tova koeto sam napisala vaji s palna sila :smt016 :smt016

dEnIsTy
03-14-2006, 08:04
Otchaqn !!! izli6en vypros :lol:
ti polovin godina ne si q zabravil..sega li?:)
mnogo qsno,4e ne O:)
pogovori seriozno s neq,vijte se pokaji i 4uvstvata si i preodolei gordostta si...tova opredeleno 6te pomogne :wink: bori se dokato ne ti kaje V O4ITE,4e ne iska ni6to s teb:)

sladkoto_Eli
03-14-2006, 09:54
ne q zabravqi.Vsu6tnost 6tom polovin godina ne si q zabravil ne mislq 4e sega 6te moje6. Opitai se da si q vurne6.I bez tova ne moje6 da si q izbie6 ot glavata :wink:

Otchaqn !!!
03-15-2006, 21:06
e da obache me e strah ot tova kak shte reagiram az i sum siguren che shte se izdunq neshto a i ako mi kaje che neiska da ima nishto obshto s men ... ae mn nepriqtno she zduham ](*,)

dEnIsTy
03-15-2006, 21:09
e da obache me e strah ot tova kak shte reagiram az i sum siguren che shte se izdunq neshto a i ako mi kaje che neiska da ima nishto obshto s men ... ae mn nepriqtno she zduham ](*,)
a ako ne govori6 s neq...nqma da zna4 dali ima6 6ans..ako te haresva,vse edin ot dvamata trqbva da napravi pyrvata kra4ka :smt007 :lol:

03-15-2006, 21:28
mili4uk men ako pita6 po -dobre si q pitai direktno ...i ako ne uspee da ti otgovori s to4nost q pitai dali bi iskala da imate otnovo vruzka..ako kaje ne zna4i te ima samo za ne6to kato priqtel i ni6to pove4e...ako se okaje taka za da q zabravi6 po-lesno po-dobre ne se vijdaite 4esto .....postepenno 6te q zabravi6...izlizai s priqtelite si i se radvai na jivota...ako ima o6te 4uvstva-kusmet;)...no tova 4e 4atite po cqla no6t v ICQ ne dava garanciq 4e vse o6te ima 4uvstva kum teb....pone az taka mislq...
P.S.malko pisimisti4no izkazvane,no realisti4no

ht_7j
03-15-2006, 21:34
Ot tova, koeto si napisal, mi se struva, che ti taka ili inache shte si sysipan...."da i kaja li???"-- strah me e i ne znam kak..."ako si mylcha, shte se pobyrkam"...Zatova po-dobre riskuvai. Mislq, che shte spechelish. Uspeh!

Frank_Lampard
03-16-2006, 00:31
Пич, чесно ти казвам, Кефиш ме :) Не ситуацията, просто като човек ме кефиш, затова ще те посъветвам само : МАЧКАЙ !!! :twisted:

belluci
03-16-2006, 04:29
za6toto obi4ta ne umira tolkova lesno.Vremeto lekuva,no ne zabravq i moje bi za6toto si vlojil tvurde mnogo v tazi obi4,a 4ovek ne se otkazva tolkova lesno ot vlojenoto,ot nadejdite,me4tite,trepeta,jelaniqta si,moje bi q obi4a6 tolkova i o6te,za6toto tazi vruzka ne e iz4erpana,ne si polu4il vsi4ko koeto si iskal ot neq,ne si i se presitil.Mnogo moje da sa pri4inite,tozi vupros e tvurde subektiven,tui kato vseki ot nas e strogo individualna li4nost i vuzpriema,4uvstva,izpulva sebe si po razli4en na4in.Za6to o6te q obi4a6?Dostatu4no to4en,pulen i dostovoren otgovor trudno 6te ti se dade;)

SlaDka_BliZalka
03-16-2006, 06:15
ave 4ove4e ko 4aka6 o6te az ne moga da si obesnq?!?! deistvai doakto ima6 6ans.....izlezte na kafe pogorete si za 4uvstvata vi ....prosto ti nqma kak da e zabravi6 sled kato polovin godina si mislil za neq ..... :|
USPEH :D

Otchaqn !!!
03-21-2006, 18:51
e to i az neznam kvo 4akam ama ... 8-[ of strah me e ot tova da se izpravq ochi v ochi s neq , tq me kara da se chuvstvam super slab samo s prisustvieto si (a az poprincip sum super vlasten chovek i obicham da komanvam :smt019 ) super mnogo puti sum iskal da hodq i da i podarq nqkva roza primerno ei taka bez povod , daje sum haresal edin plushen mechok po-golqm ot mene :mrgreen: no ... prosto nemoga da namerq smelost da q vidq , koeto voobshte ne e prisushto za mene i sam si se chudq ](*,) a i tq ne mi vqrva che q obicham , v smi misli si che tova e samo vremenno ovlechenie ili neshto ot tozi sort :smt012 a tova ne e taka az bih napravil vsiiiiichko za neq , daje da mi kaje da se hvurlq ot nqkoi most sigurno shte go napravq :lol:

SeXyTo_f
03-21-2006, 19:27
a ako ne govori6 s neq...nqma da zna4 dali ima6 6ans..ako te haresva,vse edin ot dvamata trqbva da napravi pyrvata kra4ka :smt007 :lol:
O:) 8-[

Sunny_stz
03-21-2006, 21:28
Preodolei toq strah!!!Davai napred!Ot opit glava ne boli!Kogato iska6 ne6to mnogo silno, trqbva da napravi6 vsi4ko za da go postigne6!A za istinskata lubov bih napravila vsi4ko!Bez da se zamislq!Ot kakvo te e strah ot lubovta?Davai napred i vsi4ko 6te e ok!

03-21-2006, 22:18
pravi ste tezi dni shte se vidq s neq \:D/

Otchaqn !!!
03-24-2006, 14:18
e a sega stana neshto mn stranno :-k nai-dobrata i priqtelka zapochna da pishe na bratov4ed mi , a te ne se poznavat ... i e kazala che me poznava i tq kato mu e kazala ot kade e toi e popital dali poznava bivshata mi , i tq e kazala che q poznava i che i e nai dobrata priqtelka i daje v momenta sa zaedno i toi im e kazal che sum mu razpravql za neq (bivshata mi) i ot tam tq e pochnala da razpitva kakvo sum govoril za neq , a az sum mu kazval vsichko v smi che si q obicham che strashno mnogo durja na neq i taka na takak obache toi q e pomolil da ne mi kazva i ta e kazala dobre i naistina ne mi kaza obache az vlqzoh v poshtata mu i vidqh za kvo stava vapros (ama te dvamata neznaqt) iiii mi e nqkvo super stranno , ako nqma nikvi chuvstva kum men zashto da go razpitva , i ne e sluchaino tova che sa pochnali da pishat na nego vse pak ...

Fat_phil
03-24-2006, 14:39
Slushai sega pi4!!!

neshtata sedqt po 2 na4ina sreden variant nqma.
1.probvash da si q vurnesh
2.ostavqsh q(koeto e po4ti nevuzmojno poradi facta 4e q obi4chash i mislovnite ti deinosti na naso4eni kum neq otkudeto po teorema sledstvie => 4e 2riq variant otpada i ti po4vash da se borish za neq)

shte ti kaja 4e az kogato bqh v 10 klas trugnah s edno momi4e koeto se haresvashe na vsi4ki mom4eta v u4ilishte daje i na 12stoklasnicite!!!
i 90% ot momi4etata v moq klas me haresvaha (tova go nau4ih v posledstvie). Ta obshto vzeto vsi4ki se opitvaha da ni razdelqt i v edin daden moment tova se polu4i............ta kakto i da e po temata produljavam

Sled kato 1viq variant ostava shte ti kaja kak nai-lesno mojesh da proverish dali tq ima neshto kum teb i dali iska da e s teb!

1vo vijte se, tova mnogo vajno!!!
2 nikoga ne si spestqvai nito edna mila duma , kompliment za neq.
3 kogato ste zaedno ne obrushtai vnimanie na nishto okolo teb osven na neq
4 po vsqkakuv vuzmojen na4in i napomnqi (sus deistviq ne s dumi) za predi kogato ste hodili.zaka4ai se no nejno pregurni q i t.n

ako vsi4kite to4ki sa izpulneni pravilno i momi4eto ima neshto kum teb tova ti garantira 4e shte si q vurnesh obratno!!!!

are i da kajesh kvo si napravil!!!!

Otchaqn !!!
03-25-2006, 07:16
pfffffff a zvuchi tolkova elementarno #-o

PoTTerKa
03-25-2006, 10:11
Мда определено звучи лесно, но найстина не е така...Мисля, че Fat_phil е прав (въпреки че мненията ни малко се разминават с него (струва ми се голям женкар ама мани бегай)). Та...Найстина след като си чатите, това показва, че й е интересно с теб и държи на теб.Едва ли щеше да чати тогава с някой, за който не й пука.Ако си сигурен, че тя още те харесва, действай. Това определено прави нещата по-лесни. Но за да действаш, трябва да излезеш с нея непременно.А сигурен ли си, че тя все пак не харесва някой друг?
Другото, което можеш да направиш- да я оставиш. Найстина се изисква много време докато забравиш, някой който обичаш, но определено става. Или я забравяш (колкото и да е трудно) или се бориш за нея. Всъщност можеш да я накараш, да съжалява за това, че сте се разделили и да иска да си те върне на ново. Тоест показваш й, че не ти пука за нея (дори да не е така) и в същото време я предизвикваш, че е изпуснала много...След което, тя сама ще тича след теб. Сори пич, друго не се сещам... :-k

ThePainIsReaL
03-25-2006, 20:13
Чувал си израза Fight for love , нали ?

Друго не ти трябва , just listen to your heart :!:

sexy_diva
04-03-2006, 17:15
Защо просто не се жидиш с нея и не се опиташ да я спечелиш и отново да бъдете заедно :?: :?: :?: Ако наистина се обичате...не би трябвало да има пречки

nymphetamine_girl_199239
04-03-2006, 18:08
leleeee jalko 4e az i biv6iq ne sme taka otivai i i doKAJI 4E Q OBI4A6 vednaga!!!!!!!!!

midnight...
04-03-2006, 18:28
когато обичаме някой често неможе да си обясним защо, защото това чувство чисто и просто е по-силно от нас
по-добре поговори сериозно с момичето и и кажи че все още имаш чувства, нека тя помисли и според мен имате шанс да сте отново заедно