PDA

View Full Version : KaK Da Go ZabRaVq,BoLi!:(

AiKaTa
03-14-2006, 13:22
abe hora znam 4e sig ima takia vaprosi v foruma problema mi e 4esto sre6tan...pitam za gluposti za nevuzmojni ne6ta no mi e adski trydno da priema isatinata i jiveq v edin izmislen,me4tan svqt na nadejdi...
Ta vlubih se mn lo6o v edno mom4e...otrqza me 2 pyti samo 4e az ne gybq nadejda..toi si pada malko jenkar4e taka 4e se pak ima nadejda...problema e 4e se okaza 4e haresva nai-dobarat mi priqtelka s koqto e hoil predi 2 god. az adski mn go obi4am...poznaam go sig ot 10 god i ne moa go zabravqqqqqqq:(pomognete mi molq vi...:(((

machoka
03-14-2006, 13:34
Пий 3 текили и 'ше се опраиш, разиииаш ли' *хлЪц* :)

Шегувам се мила, гледай сега..
образуваш си главоболия и неври излишно. Нали ги гледам по цял ден т.нар. 'женкари' - проблемът им е, че сами не осъзнават колко са ограничени и как може би цял живот няма да узнаят що е то сериозна връзка. Ти връзка с такъв ли търсиш - постоянно заглеждащ чужди дупета, неоценяващ те, незаслужаващ те епилиран боклук? [-X

Тегли му една майна пред повече мадами - хем ще му натриеш носа, хем ще си повдигнеш достойнството и - повярвай ми - той ще тича след теб, заедно с половината мъжкарчета от съседните класове :wink: Уважавай предимно себе си, чувствата си, не се принизявай до там да тъжиш за тез префърцунение господа - госпожички.

dream_for_you
03-14-2006, 13:49
pomisli kakvo bi stanalo ako me4tata ti se sbudne i ti trugne6 s nego.bi li bila 6tastliva s takuv kato nego?az ne mislq,za6toto takiva mom4eta sa sviknali da imat vsqka i ne se interesuvat ot 4uvstvata ti.vse pak izbora e tvoi dobre si pomisli dali si zaslujava :idea: [-(

midnight...
03-14-2006, 13:58
ами щом го познаваш от толкова много време май ти се е превърнал в мания....ама какво да ти кажа ние момичетата и без това си имаме тази склонност :mrgreen:
просто си наложи да си малко по-твърда и ще видиш че ще го забравиш

addictedtou
03-14-2006, 14:21
ами щом го познаваш от толкова много време май ти се е превърнал в мания....
I az taka mislq po dure e da go ostaish ne si zaslujaa prosto tkyf katu neo

SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 14:34
съветИ за това как да го забравим

Ти го обичаш. Постоянно мислиш за него, разказваш на приятелките си измишльотини с неговото име и с негово участие, глупаво се усмихваш на закритият с перде прозорец и храниш гълъбите с пластелин. Той не те обича. Той те е зарязал, ти не си му по вкуса или той си има друга или не му пука за теб (случва се да има и такива, обидени на съдбата другари) или той просто не знае за твоето съществуване и едва ли ще научи някога. С твоята мания, страст, параноя – любов – трябва нещо да се направи. Не, ние няма да я убиваме, ние просто ще я изменим, ще я насочим в друго русло. Хайде да поработим с истериите и сълзите, хайде да обичаме света, а не Него, да мечтаем за достижими неща. За това е необходимо завинаги да изхвърлиме образът му (който ти самата си измислила, най-вероятно) от твоите ежеминутни мисли. Започваме ли?
1.Променяй. Сигурно има нещо, което ти напомня за Него – мелодия, дума, жест, спирка на автобуса, полуусмивка и издраскана телефонна слушалка. А сега трябва да направим така, че тези съзнателни и не съвсем “котви” да променят своето значение, да започнат да ти припомнят не за феерични целувки или сълзи, или обещания, или първа среща, а за нещо друго – както добро, така и лошо. Вие сте танцували на тази песен? Запиши я на касета и я слушай до откат – постоянно – от сутрин до вечер, на плейър, на касетофон, на купони. Мрънкай си мелодията докато си миеш зъбите, в края на краищата. Отначало ще е странно и вълнуващо, след това – ще свикнеш, след няколко дни ще ти омръзне тази баналност. На теб познат ли ти е феномена на прескачащата плоча? Или друга ситуация – вие често или всичко на всичко няколко пъти, но много готино сте си прекарвали в това заведение. Той те е гледал в очите, усмихвал ти се е, закрлевал ти се е във вечна любов. Или тук сте се запознали или тук си мечтала за него – не еважно, все тая Той незримо присъства като сянката на бащата на Хамлет и те преследва в това красиво място. И ти не искаш да идваш повече тук, а се налага – кафенето е хубаво. Преместваме котвата на по-силно чувство. Тук сама си реши какво ще ти е по-удобно – да изтанцуваш стриптийз на пилона и да получиш покана да работиш тук винаги или да се препиеш с мляко с привкус на солени краставички и да се мъчиш от газове, седейки на масата. Главното е всички тези картинки, звуци и усещания да бъдат по-ярко, отколкото тогава с Него. Сега, когато ти дойдеш следващият път ти ще си спомниш не някакви си нежности и розови сополи, а възхитените аплодисменти (иил меката, перфорирана тоалетна хартия :)).
2. Режи. Ти си длъжна да го махнеш от своя живот – ако това е възможно. Изтрий номера на неговият телефон и от тефтерчето си и от мобилния, и от стената и от огледалото – от паметта ти засега няма да ти се отдаде, но пробвай да промениш номера на телефона му като постоянно бъркаш цифрите. Ако си момиче с фантазия ще стане. Само не звъни на този нов телефон – ами ако се окаже че си ясновидка и звъниш на някой принц. : ) Не сядай там, където седи той в автобуса, слизай по стълбите, а не с асансьора (хем и краката ти ще са в тонус). Кажи на всички общи приятели, да не ти разказват за него, блокирай (да, ИЗЦЯЛО) неговото име в мирката, постави в игнор-списъка неговия и-мейл, изтрий ВСИЧКИ, което ти напомня за него. Скъсай снимките изгори негативите, в разговори вместо името му казвай “един... хм... абе имаше един”. В училище или в университета го подминавай, тренирайки поглед “през” – след това със сигурност ще ти свърши работа. Не го забелязвай – ингорирай го, той е предмет, мебел, неудачна и безвкусна декорация. Да, тежко е това, жестоко е, но работи. Ти не откъсваш част от себе си – ти просто махаш излишните боклуци, гланцова хортия и телешките нежности. Погледни се в очите: той повече не ти трябва, вие сте си дали един на друг всичко, което можете да си дадете. Или не сте получили – защото в него няма нищо за теб. Той е случаен сив минувач в пъстрата тълпа. Ако някой минувач изпусне хартийка, ще я вземеш ли, ще я поставиш ли в рамка и ще си я закачиш ли на стената? Едва ли.
3. Отвори си очите. Той не е идеал, не е съвършенство, не е кумир, той е такъв каквато си и ти. Не, той е нещо по-лошо ; )
Той е човек – той се храни, пие, пикае понякога, ти няма и да повярваш, но той даже ака. : ) Той сигурно си има един куп проблеми и недостатъци. Търси и култивирай. И Овидий е писал за това и Лопе Де Вега и ние го повтаряме. Висок – “чичко, чичко, подай ми връбче”. Нисък ли е – някакъв кошмар. Умен е, чете книжки – изучил се е целия, не чувства вкуса на живота, ботаник и естет. Глупав – ужас – в дума от три букви прави пет грешки. Зеленоок? Банално. Пластичен? Криви се. Нежен – лигльо, жесток – грубо и непроменящо се жинвотно, страстен – похотлив самец, стои си вкъщи – мамино детенце, свободен художник – та той дори за мляко няма пари, щедър – блъфира, хубава фигера – единственотоза което му стига мозъка е да бута желязо в залата. Такива епитети ти и самата можеш да си измислиш с дузини, главното е да ги прочувстваш. Какво изобщо си намерила в него? Спомни си нещата, които са те дразнили в него и направи в края на краищата от мухата слон. Да, да, ей този същият слон. : )
4. Хвани се на работа. Е, ти какво, няма ли друго какво да правиш, освен да си мечтаеш за него? В шкафа ти паяците са завъдили семейни гнезда, а какво става с ученето. Напиши всички необходими реферати, попълни си дневника, оправи си книжките и дисковете, позвъни на старите си добри приятели, върни си всимки дългове, спечели пари, за да не взимаш повече назаем, надпиши си снимките, приший ма мечката откъсната ръка, изхвърли боклука. Чуй майка си – оказва се, че има куп неизпълнени обещания. Така че, зарадвай мам и себе си.
5. Реанимирай с момичета. Да, по принцип е глупаво да се събира женска компания, да се слуша чалга и да си заливаш мъката със зелен чай. Но – издържало е проверката на времето това – наистина помага. Старите добри приятелки, уютният диван, “ох, какъв сутиен”, гледането на семейните снимки – между другото – можеш да поканиш мам и баба – и ти си жива и здрава, пълна със сили. Отново изплуват вечните истини за всички без изключение – и мже и жени – освен, разбира се, присъстващите. Ще се наслушаш на ужасните истории на Мария за това как нейния благоверен задявал всяка поличка, ще разкажеш за идиотския навик на твоя любим да пере ризата си излючително на 29 февруари, ще си кажете последните клюки и изведнъж ще разбереш, че всичко е глупост, освен пчелите. Пък и пчелите, всъщност, също са глупост. Затова пък меда... : )
6. Намери си друг. Има младежи, които са значително по-приятни, по-добри, по-весели и по-качествени от тази твоя псевдолюбов. Ако ги нямаше, то кого биха обичали останалите? : ) Огледай се наоколо, ето ги – ходят по улицата, усмихват се, мъркат, ако ги почеше зад ухото. Стресни се, втурни се в купонджийския живот, обърни внимание на трепарещата опашка за твоето внимание и сърце, избери си най-най-ния и се влюби в него. Няма да ти е сложно, а не него ще му е приятно.
Помни, че ти си господарка сама на себе си. Поискала си – дала си дума, искаш – взимаш си я обратно. Поискала си – влюбила си се, пообичала си малко, не ти харесало, голяма работа. Разлюби. Всъщност – това е елементарно. Просто разбери, че всичко това е матрица, твой свят, ти го строиш за себе си, хората си избираш сама. И ако се мъчиш, значи това ти трябва. Защо? Може би ти искаш да те пожалят? Удари си коляното в табуретката и се разплачи на рамото на мама. Не ти достига внимание? Оцвети си косите в цветовете на британското знаме. Опитваш се да станеш наясно със себе си? Тогава какво общо има с това Той, седни и поговори сама със себе си. Ще узнаеш много нови неща. Твой е света there is no spoon . Помисли над това. : )
мисля че това ще ти помогне до някаква степен на мене ми помогна преди година!дано и на тебе успех!! :)

SeXyTo_f
03-14-2006, 14:40
trudno 6te go zabravi6, a ako e jenkar...ne ti trqbva takuv....az sum se vlubvala v jenkar..i osven 4e stradah dokato trugnahme...i posle me zarqza po adski gaden na4in...a na nego vuob6te ne mu puka6e...i mi stana o6te po kofti...ne ti trqbva takova mom4e! :D

eminem_sp
03-14-2006, 15:37
Ako e takuv jenkar po dobre go zabravi!Sega moje mn da go obi4a6 no ako stane ne6to mejdu vas misli6 li 4e 6te ti bude priqtno da te zareje na vtoriq den za da trugne s nekoq dr..za jalost pove4eto mom4eta sa takiva [-X

ThePainIsReaL
03-14-2006, 18:51
SLaDkO_Mi6Le :mrgreen: , ти направо ме утрепа ! Без никакви шеги Трябва ли да кажа страхотна си и благодаря .. или си ги знаеш тези неща ;)

Хайде.. изоставени и страдащи момичета , можем да се справим и ще се ! :twisted:

RoSsY88
03-14-2006, 19:07
Ей,няма невъзможни неща!А и внимавай какво си пожелаваш,защото рано или късно ще се сбъдне...когато най-малко очакваш.А най-лесното нещо да забравиш един човек е да го намразиш.А и съвет-не се занимвай с женкари.Хм да го обичаш,любовта е мн сложно понятие.Ти си още дете радвай се на живота докато можеш!

SLaDkO_Mi6Le
03-14-2006, 19:39
ThePainIsReaL xexe :PpPPppP ам не няма нужда!!:) просто сложих някои интересни неща!:)

dEnIsTy
03-14-2006, 20:42
pomisli kakvo bi stanalo ako me4tata ti se sbudne i ti trugne6 s nego.bi li bila 6tastliva s takuv kato nego?az ne mislq,za6toto takiva mom4eta sa sviknali da imat vsqka i ne se interesuvat ot 4uvstvata ti.vse pak izbora e tvoi dobre si pomisli dali si zaslujava :idea: [-(
hmm...do kolkoto razbrah tq go obi4a takyv,kakyvto e => 4e 6te e 6tastliva :-k

SlaDka_BliZalka
03-15-2006, 07:18
hmm...do kolkoto razbrah tq go obi4a takyv,kakyvto e => 4e 6te e 6tastliva :-k
ehh mai4e 6e trqbva da si priznaq ama..... deni tozi pyt si napylno prava
tyi4e mila izob6to ne gi slu6ai kakvo ti kazvat 6tom go haresva6 takyv....vajnoto e 4e go haresva6 bez zna4enie kakyv e!

cveti_89
03-16-2006, 13:03
mili4ka znam 4e mn sa ti go kazvali,no -zabravigo!!!znam trudno e,no nqma smisul da habi6 nervi i sulzi za nqkoi,koito izop6to nezaslujava!!!i az stradah 2 godini po edin "jen4o" i ni6to nepostignah-samo propilqh 2 godini ot jivota si stradaiki,a toi i nerazbra.Ne pra6i su6tata glupava gle6ka kato men ostavi go!pokajimu 4e nqma da mu ti4a6 po "guza" i toi iska da e s teb no ve4e 6te e kusno!i zapomni "koleloto se vurti"!!!ai se zamisli "6te ti bude li priqtno da si s nego i toi da se zaglejda po drugi?"-mislq 4e ne!ostavi go toi sega e obzet ot misulta 4e e playboi bez da osuznava kakvo opuska i 4e ve4e po4ti nqma 6ansove za seriozna vruzka!s teb sam!!!

ch0c0late
03-16-2006, 13:51
Damm...vsi4ki znaem,4e jenkarite sa mnogo sladki.I az li4no mn 4esto hlutvam po takiva.Oba4e te NE SA STOKA! I da trugne6 s takuv, ne moje da si 6tastliva- 6te ti izneverqva, nqma da ti obru6ta vnimanie, 6te izliza s drugi...i t.n. Ot takuv moje6 da o4akva6 SAMO SEX! Taka,4e si pravi smetkata.Ne go obi4ai.Naloji si go tva,4e ne trqbva da go obi4a6!Ili spi s nego, puk a dano ti mine meraka...Sama si izbirai! Aide uspeh! ;)

TheMaggie
03-16-2006, 13:57
=D> a za6to li mi izglejda poznato :-k

teenkopele
03-16-2006, 14:12
Много кофти ситуация. :?
Може да звучи адски трудно и невъзможно, но се опитай да го забравиш. Знам, казваш, че не можеш, но не може само хубави неща да ти се случват, има и преебавки като тази. Опитай се да мислиш за нещо друго, колкото и трудно и невъзможно да ти се струва това.
Прави това, което винаги си искала и ти харесва. Излизай с френдове.
Нищо чудно да срещнеш някое друго момче, да се харесате взаимно, и да се съберете. Това до известна степен ще те накара да спреш да мислиш за момчето, което те е отрязвало два пъти, както ти каза. :)
Успех. :wink:

sisonka
03-17-2006, 11:49
az sam v po4ti sa6tata situacia samo deto toi sipada metalist i sme sasedi.toi e razli4en ima strahoten harakter no nemoga da mu kaja izatova sega se opitvam s golemi usiliq da go zabravq opitai i ti prosto se opitai vazmojno nai malkoda misli6 za nego i 6te vidi6 4e leko po leko6te zapo4ne6 da zabravq6 4ustvata si kam nego. s vremeto vsi4ko otminava i bolkata namalqva!!!